iwa77 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Margo - ja z bannerkami mam problem już od dawna. I dlatego nie mam nic w podpisie. Po prostu nie umiem wklejać ( stare głupie babsko ze mnie !). A jak mi się uda , to są i tak nieaktywne (mimo ,że są podlinkowane ) więc nie mają sensu ! Teraz wkleiłam i znów są nieaktywne i podałam linki obok ! Quote
Margo05 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Edi, kto ci przystrzyże te kudełki? Gdzie ten domek z nożyczkami? Quote
iwa77 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Edi idzie na wieczorny spacerek ! Quote
Isadora7 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 iwa77 napisał(a):Edi idzie na wieczorny spacerek ! To ja tez z wami się przejdę. Quote
Edi100 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witaj Edi:loveu: Kuchnia On tak biednie wygląda:( Już rozpuszczam wici i powiadamiam kochane cioteczki. Reszta jutro bo padam. Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja tez padam, ale jeszcze muszę posiedziec, bo mam mokre włosy...:shake: Quote
GoskaGoska Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 kto pokocha psa , kto pokocha psa :roll: Quote
xmartix Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 wpisuję się na wątek na ogłoszenia za wcześnie? Quote
Margo05 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ediemu to b y się przydał DT, który by go na psa wyprowadził :cool3: Quote
danka1234 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 zaznaczam wątek,służe pomocą w ogłoszeniach jesli będzie potrzeba. Quote
Margo05 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Neris napisał(a):Ale co mu niby brakuje do psa? Nerisku, jemu nie brakuje, on m nadmiar :cool3: Chodzi o te kłaczki :roll: Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Witajcie cioteczki !:loveu: Cieszę się ,że jesteście , bo nam trochę smutno było z Edim bez Was .:p:p:p Ja dzisiaj robię ogłoszenia. Wkleję wszystkie linki . Jakby ktoś mógł coś jeszcze dodatkowo dorobić będziemy wdzięczni!!! No i oczywiscie wielka prośba o Allegro !!!!!! Quote
Neris Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ecci napisał(a):transport... Ale co transport? Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ogłoszenia dla Ediego : Wyróżniona Alegratka : Bezdomny Edi i jego list ..... Aleokazja: Zwierz�ta. Bezdomny Edi i jego list.... E-Oferty: Bezdomny Edi i jego list ... / Psy > Pozosta�e - Wroc�aw Ojej: Bezdomny Edi i jego list ... ojej.pl Gumtree Wrocław: Bezdomny Edi i jego list ... - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Wrocław Ofertowania: Og�oszenia - Darmowe og�oszenia Motoryzacyjne, Nieruchomo�ci, Oferty pracy, praca, Wakacje, Turystyka, Biznes, Telefony, Auto gie�da Adopcjapsa: Kiedy� mia�em sw�j dom i swoj� rodzin�.. / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Przygarnijzwierzaka: Bezdomny Edi i jego list... - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja już nie śmiałam Cię prosić , tyle dla mnie robisz ....:oops: Jeżeli możesz to oczywiście , byłoby super ! Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='ecci']transport... Dokąd ten transport?? Byłam dzisiaj na 16 po kudłatego w depresji. Oczywiście weszłam ze smaczkami i wszystkie się zleciały:loveu: Łaciatek ze zdeformowaną łapką, Dropsik przywitał mnie wylewnie, dziadek Krówek (bardzo rozmowny z niego pan;)), no i oczywiście Edi! Jest superaśny!:loveu: Bardzo ładnie jadł chrupki, brał delikatnie, czekał na swoją kolej, nie kłócił się i nie przepychał- zresztą oprócz Krówka nikt się nie kłócił :evil_lol: Może mieć problem ze wzrokiem/oczkami, bo czasami nie trafiał w moją dłoń z chrupkiem...:roll: Jak mi spadły niektóre na podłogę to też nie mógł znaleźć i zwróćcie na to uwagę w razie wyciągania. Ale zapadł mi w serducho strasznie!:loveu: Dla mnie typowo mieszkaniowy- bez dwóch zdań! Quote
danka1234 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iwuś jutro dodobię mu ogłoszenia,dzisiaj szwankuje mi internet:comp26: Quote
iwa77 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Kopereczku - dziękuję za piękną relację ! Widać ,że chyba nasz Edi'nek troszke niedowidzi..... no cóż starość nie radość! Dla mnie też jest superaśny ! A transport to na razie donikąd - tak się melduje na wątku cioteczka Ecci(w tak oryginalny sposób ), ponieważ ostatnio wozi tylko "moje psiaki " do domków! Danuśku - nie rozwal kompa ! Quote
Recommended Posts