shangri_la Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pozyczylam sobie z biblioteki, wlasciwie tylko dlatego bo zoabczylam tytul :cool3:. jestem w polowie i bardzo mi sie podoba poki co. ktos z was moze czytal ? okladka: ( ze strony merlin.pl) http://merlin.pl/Bulterier-Samson-i-Ja_Waldemar-Borzestowski/browse/product/1,602160.html#fullinfo informacje z okladki: "Czy bulterier moze byc lekiem na utrapienia wieku sredniego? Dawiad,rozwiedziony czterdziestolatek, starcil wlasnie kolejna prace, wiec kiedy znajomi prosza go o odplatna opieke nad psem, nie waha sie dlugo. Na spacerach z czworonogiem poznaje osiedlowa smietanke towaryska. Uaktywnia sie naforach internetowych odwiedzanych przez zapalonych "psiarzy".Wirtualne znajomosci neioczekiwanie przeradzaja sie w romanse. Zycie wreszcie nabiera rumiencow. Sielanke zakloca pojawienie sie femme fatale, ktora probuje osaczyc Dawida. Do tego dochodza klopoty z bandziorami i policja. A co najgorsze- pies ma niedlugo wrocic do swoich wlascicieli. Jednak nasz bohater nie jest juz mezczyzna slabym i neizdecydowanym. Zamierza walczyc..." pozdrawiam Quote
Gotrek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czytali prawie wszyscy czytelnicy bulkowego forum :d bo to jeden z użytkowników jest jej autorem :). Quote
Aarionne Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja czytałam i jest to zdecydowanie moja ulubiona książka, której jednym z bohaterów jest pies. Wreszcie powieść o psie, dla ludzi dorosłych :) Zdecydowanie POLECAM!!! A wszystkich bulomaniaków zapraszam na bulkowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarz-2009-z-bulterierami-na-fundacje-ast-gratis-125745/ :lol: Quote
optymistka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witajcie Program poświęcony książce "Bulterier Samson i ja" i jej autorowi wyemitowany zostanie juz dzisiaj, tzn. w czwartek,18-go grudnia, w TVP Gdańsk. Kto mieszka w tym mieście, znajdzie czas i ochotę, będzie mógł go obejrzeć o godz. 19,30 i w piatek o 17,00 . Program nazywa się Akapit A to link do stronki w internecie, jednak białego bulteriera będzie pewnie można obejrzeć w późniejszym terminie, po telewizyjnej premierze TVP GDA�SK Quote
optymistka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hej Zapraszam wszystkich wielbicieli bulków oraz literatury na spotkanie autorskie w filii Wojewódzkiej Biblioteki Publicznej w Gdańsku, ul. Mariacka 42, 9 stycznia 2009, o godz. 17,00. Bohaterem spotkania będzie książka "Bulterier Samson i ja" oraz wszystkie bulteriery świata Quote
Recommended Posts