sheltomaniak Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 No właśnie co sądzicie o tych smakołykach dla psa??Nie za bardzo jestem za firma Pedigree ale kupilam je ze względu na niska cene(5 zł) tak dla spróbowania dla psa :) Quote
Agnes Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 ja kupuje rozne ciastka pedigree i jest ok - glownie smakoche, bo sunka to uwielbia:) nie jestem za kupowaniem tej karmy, ale ciastka to chyba co innego - nie ma za wiele firm robiacych ciastka dla psow (np Eukanube czy cos takiego:) - za drogie) Quote
Gosia_i_Luka Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Ja ostatnio kupiłam sakołyki firmy Trixie ("Soft Bits") - są ideane dla mojej Luki - małe, ale można jeszcze podzielić na mniejsze części, miękkie, o dużej wilgotności, smakowite :lol: Cena ok.8zł. Kupiłam też "Fit Strips" Animondy (podobne do Schmackosów) - też białej smakują, fajnie się je dzieli i nie mam wyrzutów, że daję "Pedigree" :wink: Cena to ok.12 zł, ale paczka jest duża. Schmackosy też dawałam wcześniej; smakowały Luce i nie miała wielkich problemów, choć jak była młodsza, miewała po tym rozwolnienie... Aa! Testowałam też ostatnio na Luce te nowe ciasteczka Eukanuby (podłużne, a nie w formie kostek) - o wiele bardziej smakowały jej jak poprzednie, więc przymierzam się do kupienia całego kartonika :lol: No i na pewno te są najzdrowsze :roll: Quote
sheltomaniak Posted September 24, 2004 Author Posted September 24, 2004 Moja mordka jest taki wybredny że tak raz zje raz nie...ale najbardziej to mu odpowiadaja kabanosy z Vitakraftu( tylko by je jadł :) -Nawet na wystawie je-co nigdy nic innego nie jadł jak dawalam mu cos innego)-ale cenowo to najbardziej mi sie oplaca te kabanosy kupowac przez internet-bo w sklepach albo nie ma albo sa ceny kosmiczne!!W karusku 2,50 za sztuke a w sklepie zoo 4,00 zl!! :o ) Quote
sh_maniak Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Moje husky kochają wręcz Rodeo z Pedigree, myślę, że ciastka to zupełnie co innego niz ta ich "rewelacyjna" karma. Quote
Agnes Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 no cos...ja nie bede kupowac dla psa ciastek eukanuby, bo ja tez nie jem samych najdrozszych slodyczy...nie uwazam tez, ze te ciastka sa najlepsze - z ta karma tez roznie bywa. Jak pisalam - uwazam, ze ciastka pedigree to ok, mozna kupic w kazdym prawie sklepie spozywczym:) Quote
BarbeSale Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Pedigree jako ciastka to sa nawet dobre ale jako karme to lekko mowiac to jest.... a co do ciastek te eukanuby nowe sa bardzo dobre ale tylko junior bo adult praktycznie sie nie da polamac a wielkie sa :) sa tez fajne ciastka mera dog :) Quote
anii Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Ja czesto kupuje MultiBiscrok Pedigree. Kosteczki mozna lamac na pol, wystarcza na pare tygodni. Pies o wiele lepiej sie po tym czuje niz po zjedzeniu suchej bulki :wink: Quote
Recommended Posts