Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja kupuje rozne ciastka pedigree i jest ok - glownie smakoche, bo sunka to uwielbia:) nie jestem za kupowaniem tej karmy, ale ciastka to chyba co innego - nie ma za wiele firm robiacych ciastka dla psow (np Eukanube czy cos takiego:) - za drogie)

Posted

Ja ostatnio kupiłam sakołyki firmy Trixie ("Soft Bits") - są ideane dla mojej Luki - małe, ale można jeszcze podzielić na mniejsze części, miękkie, o dużej wilgotności, smakowite :lol: Cena ok.8zł. Kupiłam też "Fit Strips" Animondy (podobne do Schmackosów) - też białej smakują, fajnie się je dzieli i nie mam wyrzutów, że daję "Pedigree" :wink: Cena to ok.12 zł, ale paczka jest duża.

Schmackosy też dawałam wcześniej; smakowały Luce i nie miała wielkich problemów, choć jak była młodsza, miewała po tym rozwolnienie...

Aa! Testowałam też ostatnio na Luce te nowe ciasteczka Eukanuby (podłużne, a nie w formie kostek) - o wiele bardziej smakowały jej jak poprzednie, więc przymierzam się do kupienia całego kartonika :lol: No i na pewno te są najzdrowsze :roll:

Posted

Moja mordka jest taki wybredny że tak raz zje raz nie...ale najbardziej to mu odpowiadaja kabanosy z Vitakraftu( tylko by je jadł :) -Nawet na wystawie je-co nigdy nic innego nie jadł jak dawalam mu cos innego)-ale cenowo to najbardziej mi sie oplaca te kabanosy kupowac przez internet-bo w sklepach albo nie ma albo sa ceny kosmiczne!!W karusku 2,50 za sztuke a w sklepie zoo 4,00 zl!! :o )

• 2 weeks later...
Posted

no cos...ja nie bede kupowac dla psa ciastek eukanuby, bo ja tez nie jem samych najdrozszych slodyczy...nie uwazam tez, ze te ciastka sa najlepsze - z ta karma tez roznie bywa.

Jak pisalam - uwazam, ze ciastka pedigree to ok, mozna kupic w kazdym prawie sklepie spozywczym:)

Posted

Pedigree jako ciastka to sa nawet dobre ale jako karme to lekko mowiac to jest.... a co do ciastek te eukanuby nowe sa bardzo dobre ale tylko junior bo adult praktycznie sie nie da polamac a wielkie sa :) sa tez fajne ciastka mera dog :)

• 2 months later...
Posted

Ja czesto kupuje MultiBiscrok Pedigree. Kosteczki mozna lamac na pol, wystarcza na pare tygodni.

Pies o wiele lepiej sie po tym czuje niz po zjedzeniu suchej bulki :wink: