Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doginka, pisałam ci smsa, ze się znalazł! ale byłam padnieta - 12 godzin szybkiego marszu i darcia mordy... masakra.. no i jest pogryziony, ja ta babe od nikity i kacpra musze dopaść. wiesz, pod którym numerem mieszka, jak się nazywa?

a co u ciebie? widzę, że ożyłaś? jak zdrowie?

Posted

minidogozlot :cool3:

sunia cane corso? w sam raz dla mnie!

słyszałem, że to rekińczyk. no to zobaczmy...

ta klamka, to ta klamka? phi... fajna laska

szukam domu... może gdzieś tu jest..

raz, dwa, trzy, kryjesz ty!

może orpha cos rozdaje :cool3:?

Posted

kurde chyba nam mozgi zamrozilo , po co mam cos pisac przeta do Seniora wleziesz przez banerek u mnie na do reszty mojego stada przez link w podpisie :diabloti:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mi właśnie odtajał i zorientowalam sie, ze do czorta przez baner moge wejść :roll:

A drugi haszczak orphy? Zdjęcia super. Barrack ma taki zadziorny wygląd. Rekin super. Klamka wyglada bardzo poczciwie. Wspaniale, że Belula dała jej szansę :)

Uffffff. To był słowotok;)

Edit: :lol: klamkę widziałam jeszcze na innych fotkach z Waszego zlotu. Ale grzbiet ma tez poczciwy:evil_lol:

Posted

wliznęłam se tu bo zobaczyłam brata bliźniaka kieleckiego malucha Frania:crazyeye:

no gdyby nie to, ze Franczesko jest z Kielc to powiedziałabym, ze z jednego miotu byli:razz:

Posted

hahaha zdjecie finałowe piekne :evil_lol::evil_lol: , mało brakło aby Barrack poczul kielki Niyi na doopce
A ja przed chwila zrobilam Niyce fotke na balkonie , u mnie na fotoblogu jest , uprzedam zdjecie drastyczne :diabloti:

Posted

barrack był przeszczęśliwy, on lubi w gonionego. a zwrotny jest skubaniec nieziemsko... dzisiaj jaga z niyją tez go zaganialy i bardzo sobie chwalił. ale wygłaskanie przez erazma tez bedzie sobie chwalił, on jest miziasty... :loveu: