Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To witamy serdeczenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 słuchajcie, baraczek potrzebuje domu. pliss, porozglądajcie się- może to dziecko nie zdąży wydorośleć u mnie... duzy nie będzie. grzeczny jest... zabawny... Quote
Selenga Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 czy on ma jakies ogłoszenia? zrobic mu allegro? Quote
magda222 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 On jest śliczny i młody.Szybko znajdzie dom. Dołączam się do pytania o ogłoszenia.Ma jakieś? Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 miał allegro, ale widzę, że nie ma. Allegro byłoby bardzo dobre... :loveu: ogłoszenia mu robiłam.. na czworonogi.eu, alegratce, kupiepsa... były ze 4 durne telefony. Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Uffffffff, całe szczęście, że się znalazł:multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 doginka, pisałam ci smsa, ze się znalazł! ale byłam padnieta - 12 godzin szybkiego marszu i darcia mordy... masakra.. no i jest pogryziony, ja ta babe od nikity i kacpra musze dopaść. wiesz, pod którym numerem mieszka, jak się nazywa? a co u ciebie? widzę, że ożyłaś? jak zdrowie? Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Od dwóch dni nie mam gorączki:multi::multi::multi: A sms-a nie dostałam:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 tego samego dnia wysyłałam... ale najważniejsze, że jestes zdrowa i że baraczek żyje. Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 zrobiłam baraczkowi nowy baner. z banerami jest polka galopka, żeby sie nie linkowało wszytsko jednym linkiem, namęczyłam sie jak ruda mysza.... Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 minidogozlot :cool3: sunia cane corso? w sam raz dla mnie! słyszałem, że to rekińczyk. no to zobaczmy... ta klamka, to ta klamka? phi... fajna laska szukam domu... może gdzieś tu jest.. raz, dwa, trzy, kryjesz ty! może orpha cos rozdaje :cool3:? Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 kurde chyba nam mozgi zamrozilo , po co mam cos pisac przeta do Seniora wleziesz przez banerek u mnie na do reszty mojego stada przez link w podpisie :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 mi właśnie odtajał i zorientowalam sie, ze do czorta przez baner moge wejść :roll: Quote
elmira Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):mi właśnie odtajał i zorientowalam sie, ze do czorta przez baner moge wejść :roll: A drugi haszczak orphy? Zdjęcia super. Barrack ma taki zadziorny wygląd. Rekin super. Klamka wyglada bardzo poczciwie. Wspaniale, że Belula dała jej szansę :) Uffffff. To był słowotok;) Edit: :lol: klamkę widziałam jeszcze na innych fotkach z Waszego zlotu. Ale grzbiet ma tez poczciwy:evil_lol: Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Elmirko mojego tymczasa i hasiorzyce mozna obgladnosc : Senior przez banerek srodkowy , hasiory link w podpisie :evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wliznęłam se tu bo zobaczyłam brata bliźniaka kieleckiego malucha Frania:crazyeye: no gdyby nie to, ze Franczesko jest z Kielc to powiedziałabym, ze z jednego miotu byli:razz: Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Rekinek ma rodzine !!! :crazyeye: rany podobienstwo niesamowite faktycznie Quote
Belula Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Po walce z komputerem się melduję... Też coś wstawię dla ochłody.. :P Pościg! Łowy.. Quote
orpha Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 hahaha zdjecie finałowe piekne :evil_lol::evil_lol: , mało brakło aby Barrack poczul kielki Niyi na doopce A ja przed chwila zrobilam Niyce fotke na balkonie , u mnie na fotoblogu jest , uprzedam zdjecie drastyczne :diabloti: Quote
magda222 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Barrack mały,niepozorny a szybki jak gazela,skubany...:evil_lol: Szkoda,że mieszkam tak daleko od Was :-( Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Co Wy niedobre robily slodziakowi:mad: Nie godzi sie:angryy:Baracku ciocia przyjedzie i doopke wyglaszcze:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 barrack był przeszczęśliwy, on lubi w gonionego. a zwrotny jest skubaniec nieziemsko... dzisiaj jaga z niyją tez go zaganialy i bardzo sobie chwalił. ale wygłaskanie przez erazma tez bedzie sobie chwalił, on jest miziasty... :loveu: Quote
orpha Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 a ja tylko dodam ze barrack jest jednym z niewielu psow ktory potrafi zmusic Niye do ruchu :diabloti: Quote
Recommended Posts