Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

sleepingbyday napisał(a):
a to i tak tylko dzięki mojemu wstawiennictwu, bo marlenka chciała mu wszystko uciąć, czarownica....

;-)

Bo ja myśląłm że astracja to wszytko ciach .... a się okazało że tylko "orzeszki " :)

Posted

Barak bardzo lubi Korolkę natomiast koty goni normalnie jak szalony .... bardzo lubi córke mojej kolezanki , Dominika chciała takiego samego Baraka . Aaaaa dzis miałam kupca na niego :) ale dawał tylko 200 zł to niech spada ....

• 5 months later...
Posted

MARLENKA, W SPRAWIE SZczENIAKA - NAPISZ DO IFCIASTU, powiedz, ze ja cię nasłałam - na na dt 2 grzdyle, ale ja trzymałam kolejkę dla binia, juz nie potrzebne, binio ma dom. a poza tym szzceniak to inna bajka.

A kto to jest ????

Posted

krokodyl z trzema głowami!!!!!

dziewczyna malborka, wzięła nam juz szzceniory na dt niedawno.

Pytałam bo nie mogłam nikogo takiego na dogo znaleźć ... dzwoniłam do tej dziewczyny co mi podałas namiary , ona miała podać mój numer tej swojej koleżance i czekam na jakiś telefon .

Posted

Szukam domu dla 2 miesięcznej suni. Jeżeli byście coś wiedzieli to dajcie znać....
Piesek nie będzie duży. Dostanę zdjęcia to założę wątek, łatwiej będzie prosić nawet o pomoc w ogłoszeniach...

• 4 years later...
Posted

Przeczytałam na nowo historię mojego Trolla i łzy mi w oczach stanęły . Kiedy on był taki szczupły :(  teraz zupełnie inny pies .  Pamiętam jaką mi demolkę zrobił na początku i robił kupę w samochodzie z tyłu na desce :) Pamiętam jak wydzwaniałam po niego i nie mogłam się doczekać  aż będzie wizyta przed adopcją , pamiętam jak przyjechałyście z nim - specjalnie dziecko do babci wysłałam żeby nie był zawiedziaony jak mi go nie zostawicie .Ale mnie naszło na wspomnienia :) Jak ten czas leci .... teraz dorosły , śliczny , grzeczny ,mądry pies z niego . prócz tego że złośliwy ale to mu zostało z poprzedniego domu ( hihihi) .