marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Erazm napisał(a):Maly protestuj, do pycha ci w czerwonym:cool3: No jasne że do pycha , ale ma niesety czarne , bo nie mogę dostać czerwonych szeleczek . Bo chce takie "wypasione" dla niego No i on nie jest mały to już dorosły facet , a widziałam na wątku Twojego chomiczka jaki śliczny :loveu: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 z wielką przykrością stwierdzam, ze marlenka - było nie było właścicielka baraka - nie rozpoznała, że to NIE on jest na zdjęciu!!! że inni nie rozpoznali, to jeszcze uwierzę, ale że marlenka nie poznała, że to NIE jej ukochany barakud - to jestem w szoku....:shake: rozważam nalot z TOZem i odebranie baraczka :eviltong:. na zdjęciu jest zapoznany wczoraj diego. ma prawo byc szczuplejszy, bo ma dopiero 6 miesięcy :p. reszta - toćka w toćkę, krawatka, uszy, postawa, wszystko to samo :crazyeye:. ktoś ma wątpliwości, ze powstała nowa rasa? Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='sleepingbyday']z wielką przykrością stwierdzam, ze marlenka - było nie było właścicielka baraka - nie rozpoznała, że to NIE on jest na zdjęciu!!! że inni nie rozpoznali, to jeszcze uwierzę, ale że marlenka nie poznała, że to NIE jej ukochany barakud - to jestem w szoku....:shake: rozważam nalot z TOZem i odebranie baraczka :eviltong:. na zdjęciu jest zapoznany wczoraj diego. ma prawo byc szczuplejszy, bo ma dopiero 6 miesięcy :p. reszta - toćka w toćkę, krawatka, uszy, postawa, wszystko to samo :crazyeye:. ktoś ma wątpliwości, ze powstała nowa rasa? Żartujesz??????????????????? Ja pier.... to nie jest Barakud jak był u Ciebie????? Ja chcem tego psa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to brat Baraka , na bank i to jeszcze bliźniak( a może nie ma 6 miesięcy) . przysięgam byłam święcie przekonana że to zdjęcia Baraka jak był u Ciebie a wiesz że na zdjęciach wielkość to inaczej widac . Ja pitolę SBD a skąd Pani ma tego psa może wiesz dotrzemy do matki Baraka , może dowiemy się dlaczego błąkał się po ulicy :cool3: Bardzo wszystkich przepraszam , ale dałabym sobie rękę obciąc że to jest mój chłopak . SBD naciesz się swoim podstępem - drugi raz Ci się nie uda - obiecuję :mad: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 ty, no nie masz za co przepraszać. najwyżej baraczka :evil_lol:. wszyscy sie nacięli, nawet mru, która słowem nie pisnęła :evil_lol:. mozesz spokojnie odegrać się na olku i tadku :diabloti:. za straty moralne ;). ja, wyobraźcie sobie, byłam wczoraj w ciężkim szoku. on jest zdecydowanie szczuplejszy od baraczka i nieco mniejszy, ale to totalny szczylek, i oczywiście na zdjęciu nie widac różnicy w rozmiarze. barakud był nieco wiekszy, jak do mnie trafił, ale był i nieco starszy. a diego wije się jak piskorz, ale biedny jest, bo siedzi sam w domu 12 godzin. chodził teraz z takim jednym panem, to jest pies jego syna, on sie chyba nim chwilowo opiekuje, czy co? moge panią mańka poprosic, żeby wypytała o baraka... tfu, diega, może cos się dowiemy. ale czy ten pan coś wiedział? byłam w takim stuporze, ze nie wypytałam, tylko pokrzykiwałam: barak, ja pierdziu, barak, ja pierdziu!!! :evil_lol: marlenka, rany, dwa baraki, to by było coś.... ale powiem ci, ze diego jest baaaaardzo żywy :evil_lol:. no i nie wybiegany.... tu jeszcze jedne diego baraczkowy a z tozem i tak przyjdę :diabloti: Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A przyjeżdzaj z kim chcesz możesz nawet z Diegiem :loveu::loveu: o matko znaowu się zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: byle bys przyjechała :multi: Quote
sleepingbyday Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 dobra, jak ktos bznajdzie jakiegos barakowego psa, to ciupasem do marlenki, przyjmie na pewno :evil_lol: przyjadę przyjadę, tylko nie wiem, kiedy, chyba pod koniec sierpnia dopiero :placz:. Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):dobra, jak ktos bznajdzie jakiegos barakowego psa, to ciupasem do marlenki, przyjmie na pewno :evil_lol: przyjadę przyjadę, tylko nie wiem, kiedy, chyba pod koniec sierpnia dopiero :placz:. Obiecanki cacanki a Baraków nigdy za wiele :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Jakbyś zobaczyła co ten głupol wyprawia rano i wieczorami to byś sama wymiekła , jest słodziak straszny , i jeszcze tymi łapami tak wierzga że Olka cały czas gdzieś drapnie. Quote
marlenka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Znalazłam różnicę obejrzałam Baraka , Baraczek ma dłuższy krawat zaczyna się wyżej hihihi . Przegląd zrobiony Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dobra, ana koniec wrzucam fotki baraczkowe z wczorajszego spotaknia sierściuchów. do pozostałych 4 watków już wrzuciłam. barak jako duch :evil_lol: obczajanie kajka mizianko ogonami :eviltong: piekny goopol Quote
sleepingbyday Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 barakud ze swoimi dziewczynami w locie :p chłopaki trzymają się razem :cool3: Quote
marlenka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Baraku nikt tu do Ciebie nie zagląda i nie pisze nic :angryy: wszystkie :diabloti: już o tobie zapomniały - a tak Cie podobno kochały , ale to nic porobimy foteczki i im nie pokazemy :mad: Quote
Erazm Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pokazywac a to juz, mizianie ogonkami moim faworytem:loveu: Quote
marlenka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 ALE NUDY !!!!!! A TO KTO:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 jezusicku, to złe to barak :-o?? Quote
marlenka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):jezusicku, to złe to barak :-o?? :multi::multi::multi::multi: zemsta jest słodka :diabloti: sprawdź swoja pocztę ( maila) tam masz odpowiedź . Quote
sleepingbyday Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 :evil_lol: sprawdzę :razz: Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 pogoń :-) dwóch yłtelygętów :roll: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 jaki słodki ten mój baraczek.. aaa tfu, tfu, marleny.. :evil_lol: Quote
marlenka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):jaki słodki ten mój baraczek.. aaa tfu, tfu, marleny.. :evil_lol: Coś Ty Barak jest Olka ja go tylko karmię , szcepię , biorę na spacery , tulę , spię z nim , sprzatam po nim i to wszystko :evil_lol: Quote
Recommended Posts