Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Sleep :angryy: ja Ci piszę że nosi Twój wisiorek bo nie mam sumienia mu go zamienic , a Ty mi tu z Tozem wyjezdzasz:mad:.

Jestem Ci wdzięczna że zabrałaś go z ulicy i trafił do mnie , dlatego niech ma gówniaż pamiatkę po Tobie bo pewnie Cię juz nie pamięta:evil_lol: , a mi to nie przeszkadza. Jak zrobię mu swój to będzie nosił dwa . A teraz ode mnie ma łańcuszek na szyję , jak idę z nim ulicą to wszyscy się patrzą bo na jego czarnej siesści bardzo fajnie to wygląda :loveu:

Posted

no bo mi przypomniałaś, ze ci go chcę zabrać :diabloti: może być bez łańcuszka :cool3:

właśnie ciekawa jestem, czy mnie pamięta, moze być, ze już nie. za pierwszym razem, jak byłam, to pamiętał, skubany. ale teraz duzo czasu minęło.

Posted

No dużo , szkoda że psy nie pamiętają co?? Fajnie by było jechać za pół roku i żeby Cie pamiętały , miło by było ale cóź nikt nie powiedział że będzie lekko:shake:

Posted

Erazm napisał(a):
Sbd napewno Cie pozna, mnie poznal szczeniak po pol roku, kiedy ja wydawalam miala 3 miesiace

Erazm nie rób SDB nadziei :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
oj, bo nie ma kiedy pojechać, cos sie takiego dzieje z weekendami :roll:.
ale pojade obiecuję. i oby mnie poznał, drań, bo jak nie, to....

Jakieś groźby ?:mad::mad: Pod adresem Baraczka :angryy: Ja mu to pokażę , i on przeczyta:lol: i nawet jak Cie pozna to uda że Cię nie zna :cool1:

Posted

A tak wogóle to kupiłam sobie nowe buty i wczoraj Baraczek je zjadł . Idiota żre tylko moje buty , znowu zostałam z jedną parą klapek na lato. Jak kiedyś miała buty do wyboru do koloru to teraz na palcach jednej ręki mogę je policzyć :-( Dziś znowu został sam w domu jak mi coś zeżre to go dziś :snipersm:

Posted

SBD, jak będziesz jechała do Baraczka, to wiesz, co masz zabrać w prezencie dla marlenki :evil_lol::evil_lol:? A Ty marlenka pisz, co Barak zmajstrował dzisiaj, niech SBD odkupuje, skoro go tak wychowała :eviltong:?

Baraczek kochany :loveu:.