sleepingbyday Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 kropka.. cos ci sie do doopy przykleiło :evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Chomikowanie smaczków Znalazłem "kijek" a tu odpoczywamy z Kropką Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 jeja, jaki to jest przystojniak :loveu: troche mi się za nim ckni, trzeba bedzie kiedys się znów spotkac. tylko cholera kiedy, całe weekendy pozajmowane, ech... Quote
marlenka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 sleepingbyday napisał(a):jeja, jaki to jest przystojniak :loveu: troche mi się za nim ckni, trzeba bedzie kiedys się znów spotkac. tylko cholera kiedy, całe weekendy pozajmowane, ech... Wpisz mnie w kalendarz w końcu... :angryy: Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 no co poradze, cały czas jakies akcje... Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 to erazm zrobiła te pierwsze baraczkowe fotki, na które marlenka wpadła na necie :cool3: erazm, cała odpowiedzialność spada na ciebie :evil_lol: Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tak to były "TE" oczy. Wiedziałam że będzie z niego kawał łobuza , ale że aż tak to nigdy bym nie pomyślała. To że żre łóżko to jedno a to że żre kocie g... i jeszcze przychodzi mi sie chwalić to już przegięcie. Wstrętny obleśny:evil_lol: pies , ma szczęście że go uwielbiam , Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 to on tobie co najlepsze, a ty go wyzywasz??? przeciez dla niego to cymesik, takie goowienko :diabloti:. człowiek swoje, a posty jak zwykle - swoje... :shake: Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='sleepingbyday']to on tobie co najlepsze, a ty go wyzywasz??? przeciez dla niego to cymesik, takie goowienko :diabloti:. człowiek swoje, a posty jak zwykle - swoje... :shake: To mu się cymesik skończył bo zagrodziłam kotkom, że Baraczek tam nie wejdzie. Ciekawe jakbyś się czuła jak byś z "kocią kuwetą " w łóżku spała. Właśnie niunio tak pachnie . Skończyło się juz się nie dostanie, ależ ja jestem złośliwa:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 daj spokój, zośka sie wczoraj w starej rybie wytarzała :diabloti:. chanel 5 normalnie. Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja Barakowi tic taki kupię i po problemie gorzej z Zosia bo tylko kąpiel ją ratuje:lol: Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Na zarcie gowienek dobry jest yogurt naturalny- odrobine poadjemy codziennie, albo dwudniowa podeschnieta wolowina Quote
Erazm Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Lyzke- dwie nie wiecej- kup zzerac nie powinien, to typowy objaw na zachwianie flory w jelitach( pisze malo profesjonalnie), ale jest skuteczne Quote
marlenka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 i po yogurciku nie będzie śmierdziało mu z pyska jak z kuwety? I nie będzie go ciągnęło do wyjadanie kocich odchodów?????? Erazm w jakiej ilości mu podawać ten jogurt ???? Quote
Chandler Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Przyszłam odkurzyć wątek Baraczka :eviltong:. Fooooooooty kcem! Quote
marlenka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 nie mogę wklić fotek Baraka , bo są beee. Zresztą on nie nadaje się na modela bo przybiera takie same pozycje, albo się czai , albo stanie i uszy nastroszy albo kładzie się i świeci ja.....wiecie czym ( niestety jeszcze je ma) Oj z powodu braku czasu , nie chce mi się siedzieć przy kompie w domu . Wogóle mi się nie chce siedzieć przy kompie . Ale specjalnie dla Chandler coś zaraz poszukam fajnego:p Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 JAJAMI świeci!!!! jeszcze :evil_lol:. a ja w długi weekend zrobiłam zdjęcie baraka, ale mamy aparatem, więc wkleję, jak przegram od niej zdjęcia. Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zrobię mu dzis sesję zdjęciową i jutro będziesz miała foty . Obiecuję :loveu: Quote
Chandler Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Foooooty :roll:! Mogą być z jajami, byle Baraczek też tam był :p. Quote
Chandler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 marlenka napisał(a):Zrobię mu dzis sesję zdjęciową i jutro będziesz miała foty . Obiecuję :loveu: Obiecanki cacanki... No i się śmiertelnie obraziłam...:obrazic: Fotek nie dostałam... :cry: Quote
Recommended Posts