Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jeja, jaki to jest przystojniak :loveu:

troche mi się za nim ckni, trzeba bedzie kiedys się znów spotkac. tylko cholera kiedy, całe weekendy pozajmowane, ech...

Wpisz mnie w kalendarz w końcu... :angryy:

Posted

Tak to były "TE" oczy. Wiedziałam że będzie z niego kawał łobuza , ale że aż tak to nigdy bym nie pomyślała. To że żre łóżko to jedno a to że żre kocie g... i jeszcze przychodzi mi sie chwalić to już przegięcie. Wstrętny obleśny:evil_lol: pies , ma szczęście że go uwielbiam ,

Posted

[quote name='sleepingbyday']to on tobie co najlepsze, a ty go wyzywasz??? przeciez dla niego to cymesik, takie goowienko :diabloti:.

człowiek swoje, a posty jak zwykle - swoje... :shake:

To mu się cymesik skończył bo zagrodziłam kotkom, że Baraczek tam nie wejdzie. Ciekawe jakbyś się czuła jak byś z "kocią kuwetą " w łóżku spała. Właśnie niunio tak pachnie . Skończyło się juz się nie dostanie, ależ ja jestem złośliwa:diabloti:

Posted

Lyzke- dwie nie wiecej- kup zzerac nie powinien, to typowy objaw na zachwianie flory w jelitach( pisze malo profesjonalnie), ale jest skuteczne

Posted

i po yogurciku nie będzie śmierdziało mu z pyska jak z kuwety? I nie będzie go ciągnęło do wyjadanie kocich odchodów?????? Erazm w jakiej ilości mu podawać ten jogurt ????

• 4 weeks later...
Posted

nie mogę wklić fotek Baraka , bo są beee. Zresztą on nie nadaje się na modela bo przybiera takie same pozycje, albo się czai , albo stanie i uszy nastroszy albo kładzie się i świeci ja.....wiecie czym ( niestety jeszcze je ma)

Oj z powodu braku czasu , nie chce mi się siedzieć przy kompie w domu . Wogóle mi się nie chce siedzieć przy kompie .

Ale specjalnie dla Chandler coś zaraz poszukam fajnego:p

Posted

marlenka napisał(a):
Zrobię mu dzis sesję zdjęciową i jutro będziesz miała foty .
Obiecuję :loveu:

Obiecanki cacanki...

No i się śmiertelnie obraziłam...:obrazic:

Fotek nie dostałam... :cry: