marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 bo on się czasmi tak zachowuje szczególnie jak ma dużo miejsca do biegania i kawałek kijka lub dołka. Taka jego uroda Quote
Chandler Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):ale wyszedł, jak goopek :diabloti: :evil_lol: A co? Ma leżeć na fotelu, pachnieć i pozować do fotek en face i z profilu? Bawi się, szaleje, bywa brudny, jak sobie pokopie, ale... jest szczęśliwy :multi:! Quote
sleepingbyday Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 mi chodzi o to, ze mine ma taka durnowatą. a ja go i tak kocham :oops: Quote
marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Sleep a jakbyś Ty wyglądał jakbyś noskiem ryła 15 minut w ziemi i i tak zwierzątko by uciekło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jeszcze ktoś Ci po oczach błyska:lol: Quote
Chandler Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):mi chodzi o to, ze mine ma taka durnowatą. a ja go i tak kocham :oops: On nie ma durnowatej miny, Baraczek jest skupiony...:lol: Quote
sleepingbyday Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 oj dziewczyny, jaki on tam skupiony :evil_lol::evil_lol: a ja się nie daję fotografować, jak ryję w ziemi nosem :eviltong: Quote
marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):oj dziewczyny, jaki on tam skupiony :evil_lol::evil_lol: a ja się nie daję fotografować, jak ryję w ziemi nosem :eviltong: Może się kiedyś nadarzy okazja żeby Cię złapać w akcji:evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):oj dziewczyny, jaki on tam skupiony :evil_lol::evil_lol: a ja się nie daję fotografować, jak ryję w ziemi nosem :eviltong: No w ziemi może nie, ale ja mam kilka foteczek jak ryjesz w gorszej substancji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podpowiedź? Miejsce na K i drugie na B :diabloti: Ryłaś? Ryłaś! Po obiektywem? Jak najbardziej! To się teraz nie wywyższaj nad Baraka :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 śmiem twierdzić nawet, że pachniałam i wyglądałam o wiele gorzej niz barakud po tych ryciach :roll: Quote
marlenka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Już się obawiałam że Barack znalazł "coś pachnącego" ale to było tylko drapanie się w karczek Quote
Zofia.Sasza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):śmiem twierdzić nawet, że pachniałam i wyglądałam o wiele gorzej niz barakud po tych ryciach :roll: Ale na Afrodyta Spa full service jakoś się nie zdecydowałyśmy :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 bo goopawe jesteśmy, należało się nam jak nic... Quote
Zofia.Sasza Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):bo goopawe jesteśmy, należało się nam jak nic... Niom... A tak to tylko na okłady z błotka się załapałyśmy :evil_lol: Quote
Erazm Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ech, Barakudzie miolo do Ciebie zagladac, szczesciarzu Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 na tym pierwszym zdjęciu ma minę, jakby był barakiem ;-) Quote
Recommended Posts