Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooo, była. mniejsza, ale była. pani marlena powiedziała (zadzwoniła do mnie), że sami są sobie winni,bo nie przyzwyczajali go od początku... i że jak mieli szczeniaki to było czasem gorzej.. więc jakoś nie mam starcha, że barak wróci z tego powodu. pana tadka kocha nad życie, koty goni, zazdrosny jest.. ale bardzo kochany. na razie zostawiłąm ich z podstawowymi zaleceniami, po weekendzie akcja "zostawianie baraka samego" jak nie pomożepo 2-3 tygodniach, będziemy się martwić dalej., na pewno będzie kastrowany, to się uspokoi, ale dopiero latem, bo jak powiedziałą p. marlena -on jeszce nie jest całkiem zadomowiony (nic dziwnego, u mnie był dłużej, niż tam jest, kilka miesięcy do tej pewności potrzebuje) - poczekajmy, aż będzie spokojny i pewnien, że to jego dom.

tak więc wygląda, że będzie dobrze :p

• 1 month later...
Posted

Widzę że na wątku mojego pieszczocha nikt nic nie pisze więc napiszę ja;). Barak ma się dobrze , a może nawet lepiej jak dobrze drzwi już zostawił w spokoju i bardzo już nie rozrabia. Jest kochanym psiakiem i myślę że to że akurat na niego zwróciłam uwagę , a psów oglądałm setki w tym czasie to było przeznaczenie moje i jego . Zachowuje sie tak jakby od zawsze był z nami . Jest bardzo zazdrosny o małą sunię ktorej sukamy domku , i ma rację to JEGO dom , jego łóżko i jego koty , a tu intruz jakiś spi na jego kołdrze z jego panią -co to ma wogóle znaczyć. Swietnie się dogaduje z dziewczynami i Dudusiem . Koty gania jak go wkurzają , jednym słowem Pan i Władca domu , na podwórku troszkę inaczej poddaje się Korsie. Niestety nie umiem wklejać zdjęć bo ma ich mnóstwo ( nawet więcej ode mnie):placz:.

Posted

Super Marlenko, ze napisalas. Bardzo sie cieszymy, ze maluch zaczyna sie dostosowywac. Co do fotek to przeslij na maila i Ci wkleje. W sumie schemat wklejania jest prosty, sama tez dala bys rade. Ja robie przez fotosik.pl, najpierw tam wgrywam fotki, po wgraniu widzisz zdjecie i napis- dodatkowe kody, klikasz , na koncu jest -bezposredni kod do obrazka, kopiujesz, na stronie dogo( wygodnie jest miec ja otwarta w innym oknie) klikasz na obrazek( ta zolta ikona) i tam wklejasz link do zdjecia( to co sie wyswietli musi byc puste, musisz wykasowac hhtp) i gotowe;)

Posted

Barak już się dostosował bardzo szybko , teraz ma koleżankę która czasowo u nas jest zmuszona zostać ( ta od dzikiej suni) ale Czarny jest niesamowity. Co do zdjęć to nie mogę dodawać załaczników nie wiem moze dlatego ze jeszcze krótko jestem zalogowana. W wolnej chwili prześlę Ci na maila ,

Posted

barak jest fatastyczny, jka oglądam jego zdjęcia, to mi sie łezka w oku kręci z tęsknoty. ale jak marlenka była z synkiem i barakiem na spacerze wnasyzm parku, to barak sie czuło ze mna przywitał,ale nic więcej - słowem, w tyłku mnie ma :evil_lol:.
a marlenka nie pisze, że wszyscy sie pytają, jaka to rasa :cool3:. taki jest nasz baraczek piekny :loveu:. a jaka rasa? wiadomo - basenji, tylko, ze black :diabloti:

Posted

Tak tak wszyscy pytaja o rasę. Może wymyśliy mu rasę ? A Barak jest świetny po godzinie 22 . Jak juz oczy mi sie zamykają , a on kołdre tak łapą drapie że całą ściąga i nie ma mozliwosci żeby się odczepił , trzeba wziąc piłke i fru ...... Pies sobie Panią wychował jednym słowem

Posted

Przyszłam odwiedzić Baraczka - rasy "basenji, tylko, że black" :lol:.

Fajny dom znalazł psiak u Ciebie marlenka...
No to czekam na zdjęcia, żeby pooglądać sobie to psie cudo :cool3:.

Posted

[quote name='Chandler']Przyszłam odwiedzić Baraczka - rasy "basenji, tylko, że black" :lol:.

Fajny dom znalazł psiak u Ciebie marlenka...
No to czekam na zdjęcia, żeby pooglądać sobie to psie cudo :cool3:.

Ja myślę że to ja na fajnego kupla trafiłam. Musi ktos w domu rządzić ;) . Zaprowadza porządki - jak czegoś nie sprzatne to on pogryzie no to sie nauczyłam sprzątać po sobie. Olu jak będziesz miała chwilkę to wrzuć te zdjęcia które Ci wysłałam bo wszystkie Ci wysyłałam (lubię się nim chwalić )bo jest czym

Posted

[quote name='Chandler']No nie :roll:.
Wszyyyyyyystkie dawaj, a nie wybieraj :diabloti:.[/quo

Spoero tego jest . Acha zapomniałam ze Barak ma swoje konto na naszej klasie . ale nie mam linka . Trzeba wpisac Barak frej to się pojawi jego profil ( nadzoruje go mój 11 letni syn więc nie wiem co nawet tam teraz jest )

Posted

Erazm napisał(a):
Ej nie wierze, ze ktorys futrzak jest zaniedbywany:cool3:

Fizycznie nie , ale uczuciowo to mam czasami wyrzuty sumienia. Bo jak kot podchodzi to zaraz psiaki go podgryzają i tyle ma z czułości .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
tam jest napisane, ze on ma 5 lat :evil_lol:!

Och ten Olek to ma wyobraźnie:lol: a może on przeliczył psie lata na ludzkie , kto wie co mu chodzi po tej małej główce:cool3:

• 4 weeks later...