Julie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 super, że Baraczek ma domek:multi: szczęścia maluchu:loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 barak ma sie swietnie!!! dziekujemy za zyczenia....:loveu: Quote
orpha Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 oj tak trafił pieknie :) , tak jak i jego kolega z podwórka :multi: Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ba, i jak jego kuzyn - bliźniak farnek - tzw "czarna seria" :diabloti: obiecane ostatnie fotki z wawy i pierwsze z warki ;-) znajdź dwa psy na obrazku: piekny, dumny samiec :-) barakowe nóżki ;-) przyczajka nr 1 (barak jest mistrzem przyczajek): daj, daj, daj!!!! zabawy domowe :-) Pierwszy!!! przyczajka nr 2 - na scrapiego ruchy barak, ruchy!! ruchy to ja mam opanowane! martw sie o siebie!! co, jakieś wąty?? powiem ci cos na uszko - ponoć jutrp jedziesz do dees... co ty, serio? no, k**** w końcu! Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 i w dees: jestem głodny i biedny: no, dajesz, czy nie!!?? Quote
Doginka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Oooooo, Baraczek, a już myślałam, że go nigdy nie zobaczę:diabloti::loveu: Quote
Chandler Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wspomnień czar... SBD - oczy suche, jak oglądasz, czy łezka się kręci :cool3:? Quote
orpha Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 ech a ja w srode bede przzywac to samo co SBD ..... Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 wiecie - jedno suche, bo ja bardzo ten ds polubiłam, a drugie mokre, bo barakud jest super psiakiem.... i szkoda, ze daleko.... Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='sleepingbyday'] co ty, serio? no, k**** w końcu! zomg ahahahahahahaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A tu foteczka Baracka ze spacerku nad rzeke z nowa Pancia, wiercil si etak, ze wyszla jedna choc troche czytelana:evil_lol:, a tak w ogole to zaprzyjaznil sie z Korsa i oboje juz zyc bez siebie nie moga( czytaj psoca razem) Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 o, a skąd masz tą fotkę? pani i synek tez się cos wiercą :cool3: Quote
Erazm Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A dostalam na maila:eviltong: Mam jeszcze dwie, ale kotow. Wstawie je pozniej:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 farciara :-). czyli jakos dają radę siągac zdjęcia na kompa. to fajnie. Quote
figa33 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czyli Baraczek grzeje dooopkę w nowym,fajnym domku! Bardzo się cieszę!:loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 grzeje, skubany :loveu:. i dostaje smsy, jaki jest rozbestwiony cwaniaczek. a sąsiad to pytał, jaka to rasa :evil_lol:. Quote
osho Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no przecież rasa już rozpoznana :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 wiem, ale sąsiad nie wiedział :p. zreszta może dobrze, bo sie jeszcze rozniesie po okolicy, ze jakaś egzotyczna rasa w warce sie pokazała i tylko kłopoty z tego będą. Quote
Chandler Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 sleepingbyday napisał(a):grzeje, skubany :loveu:. i dostaje smsy, jaki jest rozbestwiony cwaniaczek. a sąsiad to pytał, jaka to rasa :evil_lol:. Ciekawe kto go tak rozbestwił :hmmmm:? :evil_lol:. Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 nie wiem... ja go trzymałam krótko. a jak mi się zdarzało nie, to i tak zośka go ustawiała :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 barak został wczoraj sam na 3 godziny. pogryzł drzwi, stołek i zrobił z domu stajnie augiasza. a mówiłam, żeby go przyzwyczajać do samotności :diabloti:. teraz bedzie trudniej. dzis tez ma sam zostać, ciekawe, czy pójdzie mu lepiej. kilka rad dałam, ale pewnie nie wystarcza, bo mi tez rozwalał w domu :cool1: Quote
Chandler Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dzisiaj będzie stół i drugie drzwi...:evil_lol: Żartuję, ale wiem, że to nie temat do żartów :oops:. Mam nadzieję, że Twoje rady jednak podziałają. A tak w ogóle, to co radziłaś? Jest szansa, że zaraz zleci się masa osób żeby przedystkutować, czy to właściwe rady i oglądalność wątku wzrośnie ;). Quote
sleepingbyday Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 słusznie, bo ja porad potzrebuję - dla nich. poradziłam, zeby ulubioną kostke (lub kolejne ulubione kosci) nie miał na dywanie zawsze, jka chce, tylko, zeby były chowane i dawane przed wyjściem, zeby to była duża frajda. tak samo z kilkoma fajnymi zabawkami. no i żeby sie nie żegnali namietnie, tylko wychodzą i cześć.... Quote
Chandler Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 I co u Baraczka? Była demolka :lol:? Quote
Recommended Posts