Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']UWAGA! UWAGA! WYJASNILA SIE SPRAWA RASY BARACZKA.
zawsze myslałam, ze z czyms mi sie barakud kojarzy, teraz juz wiem, wczoraj jedna babka mnie nakierowała - otóż barrack to black basenji

myslicie, ze można go reklamowac jako psiaka z kształtem basenji :eviltong:?

Oczywiscie. Przecież to typowy black basenji.:razz:

Posted

UWAGA! UWAGA! WYJASNILA SIE SPRAWA RASY BARACZKA.
zawsze myslałam, ze z czyms mi sie barakud kojarzy, teraz juz wiem, wczoraj jedna babka mnie nakierowała - otóż barrack to black basenji

myslicie, ze można go reklamowac jako psiaka z kształtem basenji :eviltong:?

Posted

[quote name='sleepingbyday']
ratuj sie kto może! zośka patrzy...

NIE..NO...JAAAA.....CALA HISTORYJKA OCZYWIŚCIE FANTASTYCZNA..ALE TA FOTKA MNIE POWALIŁA,....ROZBAWIŁA DO ŁEZ...TO JUŻ DRUGA TAKA FOTKA- NOMINACJA DO NAGRODY "NOBLA DOGOMANA"...PIERWSZA TO FOTKA HALBINY NA WATKU SZCZENIAKÓW Z OL....DLA TAKICH CHIL WARTO ŻYĆ NORMALNIE...:multi::multi::multi:

Posted

no własnie, jak trzeba pisać, to człowieka zatyka i nic.... a jak nie trzeba to gejzer pomysłów i bon motów... :evil_lol:

po operacji zosi przyjeżdża do mnie mały kundelek jeszcze - nie wiem, co to będzie - 3 psy, masakra...

Posted

i nie dramatyzuj u mnie sa 4 psy :eviltong: i 4 koty
edit: zapomniałam o byku ktory dym uszami puszcza i w kapciach po dworzu lata , to dopiero jest wyzwanie zapanowac nad takim :evil_lol:

Posted

ORPHA, JA MIESZKAM SAMA!! co to k.... nie dramatyzuj znaczy, wyobraź sobie to całe towarzystwo obrobic w pojedynkę. A U WAS ZAWSZE KTOS MOŻE SIĘ ZAJĄĆ PSAMI I KOTAMI, JAK MASZ COS DO ZAŁATWIENIA, TEZET TEŻ NIE OD ŚWIETA SIĘ NIMI ZAJMUJE. PRAWDA, ZE NIE ROBISZ WSZYSTKIEGO SAMA :cool3:?

który kundelek?? kajtek przecież!!!

28 zosia ma usg, od razu wysyłam faksem do jagielskiegio na końcową konsultację i robie krew i ustalam operację. mam nadzieję, że tydzień po usg będzie ta operacja (kolega tnie w środy).