elmira Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']UWAGA! UWAGA! WYJASNILA SIE SPRAWA RASY BARACZKA. zawsze myslałam, ze z czyms mi sie barakud kojarzy, teraz juz wiem, wczoraj jedna babka mnie nakierowała - otóż barrack to black basenji myslicie, ze można go reklamowac jako psiaka z kształtem basenji :eviltong:? Oczywiscie. Przecież to typowy black basenji.:razz: Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 UWAGA! UWAGA! WYJASNILA SIE SPRAWA RASY BARACZKA. zawsze myslałam, ze z czyms mi sie barakud kojarzy, teraz juz wiem, wczoraj jedna babka mnie nakierowała - otóż barrack to black basenji myslicie, ze można go reklamowac jako psiaka z kształtem basenji :eviltong:? Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='sleepingbyday'] ratuj sie kto może! zośka patrzy... NIE..NO...JAAAA.....CALA HISTORYJKA OCZYWIŚCIE FANTASTYCZNA..ALE TA FOTKA MNIE POWALIŁA,....ROZBAWIŁA DO ŁEZ...TO JUŻ DRUGA TAKA FOTKA- NOMINACJA DO NAGRODY "NOBLA DOGOMANA"...PIERWSZA TO FOTKA HALBINY NA WATKU SZCZENIAKÓW Z OL....DLA TAKICH CHIL WARTO ŻYĆ NORMALNIE...:multi::multi::multi: Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 dzieki! zdjęcie smieszne, fakt. chłopaki fajnie się razem bawili... ancymonka, dostałaś mojego mjela z tekstem i baraczkowymi zdjęciami? a tak wogóle to hop na pierwszą :evil_lol: Quote
orpha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no własnie Barrack do góry i domu szukaj raz dwa Quote
Belula Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 SBD, nadajsz się na fotoreportera wojennego. Już wiem na pewno! Po tym co zobaczyłam tu :) Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 byc może, ale na wojne sie nie nadaję :p EDIT: barrack wlecze sie w ogonie.... :-( Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Baraczku, nikt cie już nie odwiedza, 2-3 osoby na krzyż i tyle... jak znajdziesz dom? Quote
osho Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 no tak, orpha, po tych klipach to bym cię z krzyżem nie kojarzył :diabloti: Quote
orpha Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 hehe osho i bardzo słuszne spostrzezenie :evil_lol: :razz: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ale zawsze ja mozna wziąć w krzyżowy ogień pytań ;-) Quote
sleepingbyday Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ja pierdziu, ale u barakuda jest cicho :-( Quote
Belula Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Barraczku, to w takim razie opowiedz, co u Ciebie nowego? Jaki był odzew po występie w TV? Quote
mru Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):zero.... :shake: szczerze powiem - dziwne :/ :razz: Quote
osho Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ja pierdziu, ale u barakuda jest cicho to pisz, będziemy komentować :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 no własnie, jak trzeba pisać, to człowieka zatyka i nic.... a jak nie trzeba to gejzer pomysłów i bon motów... :evil_lol: po operacji zosi przyjeżdża do mnie mały kundelek jeszcze - nie wiem, co to będzie - 3 psy, masakra... Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 który kundelek ? :cool3: i kiedy wreszcie Zofija ma ta operacje ? Quote
orpha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 i nie dramatyzuj u mnie sa 4 psy :eviltong: i 4 koty edit: zapomniałam o byku ktory dym uszami puszcza i w kapciach po dworzu lata , to dopiero jest wyzwanie zapanowac nad takim :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ORPHA, JA MIESZKAM SAMA!! co to k.... nie dramatyzuj znaczy, wyobraź sobie to całe towarzystwo obrobic w pojedynkę. A U WAS ZAWSZE KTOS MOŻE SIĘ ZAJĄĆ PSAMI I KOTAMI, JAK MASZ COS DO ZAŁATWIENIA, TEZET TEŻ NIE OD ŚWIETA SIĘ NIMI ZAJMUJE. PRAWDA, ZE NIE ROBISZ WSZYSTKIEGO SAMA :cool3:? który kundelek?? kajtek przecież!!! 28 zosia ma usg, od razu wysyłam faksem do jagielskiegio na końcową konsultację i robie krew i ustalam operację. mam nadzieję, że tydzień po usg będzie ta operacja (kolega tnie w środy). Quote
Recommended Posts