Chandler Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No... to się odobrażam łaskawie :eviltong:. Baraczek :loveu:. A długo te trzy biedaki siedziały na kanapie zanim im zdjęcie zrobiłaś ? Bo miny mają takie jakby korzenie tam zapuszczały :evil_lol: Widok Twojego znudzonego syna powalił mnie :-D. Quote
marlenka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Chandler napisał(a):No... to się odobrażam łaskawie :eviltong:. Baraczek :loveu:. A długo te trzy biedaki siedziały na kanapie zanim im zdjęcie zrobiłaś ? Bo miny mają takie jakby korzenie tam zapuszczały :evil_lol: Widok Twojego znudzonego syna powalił mnie :-D. Ja nie wiem ile te psiaki siedziały na łózku ale one często tak sie usadzają jak któreś z nas próbuje się położyć na łóżku. A moje biedne dziecko usiadło i czekało że może któreś go puści , widać że Barack legnął na poduszcze, a reszta siedziała . Ale tak sobie myślę że jak Olek zdążył usnąć na Korolce to musiało minąć około 15 minut.:evil_lol: Quote
Chandler Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='marlenka']Ja nie wiem ile te psiaki siedziały na łózku ale one często tak sie usadzają jak któreś z nas próbuje się położyć na łóżku. A moje biedne dziecko usiadło i czekało że może któreś go puści , widać że Barack legnął na poduszcze, a reszta siedziała . Ale tak sobie myślę że jak Olek zdążył usnąć na Korolce to musiało minąć około 15 minut.:evil_lol: Taaaaak, 15 minut... Przyznaj się, że biedaki pozowały do fotek ze trzy godziny i Twój biedny syn padł z wycieńczenia.... i z nudów :lol:. A tak swoją drogą to w oryginalny sposób wstawiasz fotki do wątku :evil_lol:, jak to moderator zobaczy to będzie się działo, oj będzie :diabloti:. EDIT- Dopiero teraz zobaczyłam na zdjęciu oczy Baraczka, czyli tam siedzą cztery biedaki, a nie trzy.... Quote
sleepingbyday Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 :evil_lol::evil_lol: o rany posikałam sie z e śmiechu normalnie. i wszystkim wpokoju pokazałam, jka koleżance psy zanudziły syna... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Chandler']Taaaaak, 15 minut... Przyznaj się, że biedaki pozowały do fotek ze trzy godziny i Twój biedny syn padł z wycieńczenia.... i z nudów :lol:. A tak swoją drogą to w oryginalny sposób wstawiasz fotki do wątku :evil_lol:, jak to moderator zobaczy to będzie się działo, oj będzie :diabloti:. A co z wstawianiem fotek moich jest nie tak??? Ja się cieszę że wogóle to umiem robić . Napisz mi co robię nie tak?? Quote
marlenka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A nikt nie zauważył czadowej fryzury mojego dziecka????:angryy: Quote
Chandler Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 marlenka napisał(a): A co z wstawianiem fotek moich jest nie tak??? Ja się cieszę że wogóle to umiem robić . Napisz mi co robię nie tak?? Eeeee tam.... nie przejmuj się. Chyba trochę za bardzo poszłaś w szerz i trochę rozciągnął się ekran. marlenka - Twój syn ma czadową fryzurę, ale na tych fotkach fryzurę przyćmiła Jego znudzona postawa :evil_lol:. Dawno się tak nie uśmiałam. Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A tutaj zdjęcie specjalnie dla Chandler - Chciałas jajka oglądać to patrz Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='marlenka'] świetny zając :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 matko, kto to kręcił? ktos z parkinsonem?? :evil_lol: Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Sleep normalnie ja nie wiem co Ci zrobię :mad: Moje dziecko to kręciło aparatem , więc nie marudź zamaist chwalić to Ty się czepiasz . Niestety maluszek nie przeżył:-( Szkoda taki fajny Pikuś był . Quote
Chandler Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='sleepingbyday']matko, kto to kręcił? ktos z parkinsonem?? :evil_lol: Moje dziecko to kręciło Ale podpadziocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A Baraczek urósł? Taki jakiś duży mi się wydaje :cool3:. Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Chandler no własnie wszyscy mi mówia że urósł . I mi się też wydaje że urósł bo mniej miejsca mam w łóźku a Zuzia to już nie rośnie :evil_lol:. Jeszcze się ładuje film na youtube jak próbuje coś w trawie znaleźć i te jego bosko wyciągnięte do tyłu nóżki wszystkich to rozwala jak się wyciąga i te łapy tylne Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 marlenka napisał(a):Chandler no własnie wszyscy mi mówia że urósł . I mi się też wydaje że urósł bo mniej miejsca mam w łóźku a Zuzia to już nie rośnie :evil_lol:. Jeszcze się ładuje film na youtube jak próbuje coś w trawie znaleźć i te jego bosko wyciągnięte do tyłu nóżki wszystkich to rozwala jak się wyciąga i te łapy tylne o kurczę, jaki on piekny :loveu:, ten mój baraczek kochany.... jak sie turla slodko, jak zosia, to od zosi sie naumiał, o! :p szkoda, ze wróble nie przeżyło. ale ja wiedziałam, ze wszyscy będą chwalic, a mi się niedobrze zrobiło od tego bujania obrazu :diabloti: :eviltong: Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Chandler napisał(a):Ale fajny Baraczek! Lubię jak psy się tak na pleckach kokoszą :loveu:. SBD, a Baraczek nadal jest Twój :cool3:? Nie !!!!:angryy: Baraczek jest Moj :mad:Już i tak mam do niego za dużo wspólników:evil_lol: Jakby co na potwierdzenie tego mam umowę podpisaną :mad: Quote
Chandler Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale fajny Baraczek! Lubię jak psy się tak na pleckach kokoszą :loveu:. SBD, a Baraczek nadal jest Twój :cool3:? Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 no, on jest trochę bardziej marlenki (mój to "tylko" ukochany), ale jak go za bardzio spasie, to zrobie nalot i adieu :mad: Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):no, on jest trochę bardziej marlenki (mój to "tylko" ukochany), ale jak go za bardzio spasie, to zrobie nalot i adieu :mad: Nie strasz :mad: Bo Cie Baraczkiem ...wiesz co :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='marlenka']Nie strasz :mad: Bo Cie Baraczkiem ...wiesz co :evil_lol: wiem -pomiziasz :evil_lol: pamiętacie? Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='sleepingbyday']wiem -pomiziasz :evil_lol: pamiętacie? To nie to zdjecie mnie ujeło :shake: Quote
Recommended Posts