Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No... to się odobrażam łaskawie :eviltong:. Baraczek :loveu:.

A długo te trzy biedaki siedziały na kanapie zanim im zdjęcie zrobiłaś ? Bo miny mają takie jakby korzenie tam zapuszczały :evil_lol:

Widok Twojego znudzonego syna powalił mnie :-D.

Posted

Chandler napisał(a):
No... to się odobrażam łaskawie :eviltong:. Baraczek :loveu:.

A długo te trzy biedaki siedziały na kanapie zanim im zdjęcie zrobiłaś ? Bo miny mają takie jakby korzenie tam zapuszczały :evil_lol:

Widok Twojego znudzonego syna powalił mnie :-D.

Ja nie wiem ile te psiaki siedziały na łózku ale one często tak sie usadzają jak któreś z nas próbuje się położyć na łóżku. A moje biedne dziecko usiadło i czekało że może któreś go puści , widać że Barack legnął na poduszcze, a reszta siedziała .

Ale tak sobie myślę że jak Olek zdążył usnąć na Korolce to musiało minąć około 15 minut.:evil_lol:

Posted

[quote name='marlenka']Ja nie wiem ile te psiaki siedziały na łózku ale one często tak sie usadzają jak któreś z nas próbuje się położyć na łóżku. A moje biedne dziecko usiadło i czekało że może któreś go puści , widać że Barack legnął na poduszcze, a reszta siedziała .

Ale tak sobie myślę że jak Olek zdążył usnąć na Korolce to musiało minąć około 15 minut.:evil_lol:

Taaaaak, 15 minut... Przyznaj się, że biedaki pozowały do fotek ze trzy godziny i Twój biedny syn padł z wycieńczenia.... i z nudów :lol:.

A tak swoją drogą to w oryginalny sposób wstawiasz fotki do wątku :evil_lol:, jak to moderator zobaczy to będzie się działo, oj będzie :diabloti:.

EDIT-

Dopiero teraz zobaczyłam na zdjęciu oczy Baraczka, czyli tam siedzą cztery biedaki, a nie trzy....

Posted

[quote name='Chandler']Taaaaak, 15 minut... Przyznaj się, że biedaki pozowały do fotek ze trzy godziny i Twój biedny syn padł z wycieńczenia.... i z nudów :lol:.

A tak swoją drogą to w oryginalny sposób wstawiasz fotki do wątku :evil_lol:, jak to moderator zobaczy to będzie się działo, oj będzie :diabloti:.

A co z wstawianiem fotek moich jest nie tak???
Ja się cieszę że wogóle to umiem robić .
Napisz mi co robię nie tak??

Posted

marlenka napisał(a):

A co z wstawianiem fotek moich jest nie tak???
Ja się cieszę że wogóle to umiem robić .
Napisz mi co robię nie tak??

Eeeee tam.... nie przejmuj się.
Chyba trochę za bardzo poszłaś w szerz i trochę rozciągnął się ekran.

marlenka - Twój syn ma czadową fryzurę, ale na tych fotkach fryzurę przyćmiła Jego znudzona postawa :evil_lol:. Dawno się tak nie uśmiałam.

Posted

Sleep normalnie ja nie wiem co Ci zrobię :mad:
Moje dziecko to kręciło aparatem , więc nie marudź zamaist chwalić to Ty się czepiasz . Niestety maluszek nie przeżył:-( Szkoda taki fajny Pikuś był .

Posted

[quote name='sleepingbyday']matko, kto to kręcił? ktos z parkinsonem?? :evil_lol:

Moje dziecko to kręciło

Ale podpadziocha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

A Baraczek urósł? Taki jakiś duży mi się wydaje :cool3:.

Posted

Chandler no własnie wszyscy mi mówia że urósł . I mi się też wydaje że urósł bo mniej miejsca mam w łóźku a Zuzia to już nie rośnie :evil_lol:.
Jeszcze się ładuje film na youtube jak próbuje coś w trawie znaleźć i te jego bosko wyciągnięte do tyłu nóżki wszystkich to rozwala jak się wyciąga i te łapy tylne

Posted

marlenka napisał(a):
Chandler no własnie wszyscy mi mówia że urósł . I mi się też wydaje że urósł bo mniej miejsca mam w łóźku a Zuzia to już nie rośnie :evil_lol:.
Jeszcze się ładuje film na youtube jak próbuje coś w trawie znaleźć i te jego bosko wyciągnięte do tyłu nóżki wszystkich to rozwala jak się wyciąga i te łapy tylne

o kurczę, jaki on piekny :loveu:, ten mój baraczek kochany.... jak sie turla slodko, jak zosia, to od zosi sie naumiał, o! :p

szkoda, ze wróble nie przeżyło. ale ja wiedziałam, ze wszyscy będą chwalic, a mi się niedobrze zrobiło od tego bujania obrazu :diabloti: :eviltong:

Posted

Chandler napisał(a):
Ale fajny Baraczek! Lubię jak psy się tak na pleckach kokoszą :loveu:.

SBD, a Baraczek nadal jest Twój :cool3:?

Nie !!!!:angryy: Baraczek jest Moj :mad:Już i tak mam do niego za dużo wspólników:evil_lol:
Jakby co na potwierdzenie tego mam umowę podpisaną :mad:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no, on jest trochę bardziej marlenki (mój to "tylko" ukochany), ale jak go za bardzio spasie, to zrobie nalot i adieu :mad:

Nie strasz :mad: Bo Cie Baraczkiem ...wiesz co :evil_lol: