sleepingbyday Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 nooo, była. mniejsza, ale była. pani marlena powiedziała (zadzwoniła do mnie), że sami są sobie winni,bo nie przyzwyczajali go od początku... i że jak mieli szczeniaki to było czasem gorzej.. więc jakoś nie mam starcha, że barak wróci z tego powodu. pana tadka kocha nad życie, koty goni, zazdrosny jest.. ale bardzo kochany. na razie zostawiłąm ich z podstawowymi zaleceniami, po weekendzie akcja "zostawianie baraka samego" jak nie pomożepo 2-3 tygodniach, będziemy się martwić dalej., na pewno będzie kastrowany, to się uspokoi, ale dopiero latem, bo jak powiedziałą p. marlena -on jeszce nie jest całkiem zadomowiony (nic dziwnego, u mnie był dłużej, niż tam jest, kilka miesięcy do tej pewności potrzebuje) - poczekajmy, aż będzie spokojny i pewnien, że to jego dom. tak więc wygląda, że będzie dobrze :p Quote
Chandler Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Będzie dobrze :-), bo Państwo od Baraczka znają, jak widzę psią duszę i nie przerażają ich początkowe trudności. Quote
sleepingbyday Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 no, na to wygląda, że nie są pedantami...:eviltong: i bardzo dobrze. Quote
marlenka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Widzę że na wątku mojego pieszczocha nikt nic nie pisze więc napiszę ja;). Barak ma się dobrze , a może nawet lepiej jak dobrze drzwi już zostawił w spokoju i bardzo już nie rozrabia. Jest kochanym psiakiem i myślę że to że akurat na niego zwróciłam uwagę , a psów oglądałm setki w tym czasie to było przeznaczenie moje i jego . Zachowuje sie tak jakby od zawsze był z nami . Jest bardzo zazdrosny o małą sunię ktorej sukamy domku , i ma rację to JEGO dom , jego łóżko i jego koty , a tu intruz jakiś spi na jego kołdrze z jego panią -co to ma wogóle znaczyć. Swietnie się dogaduje z dziewczynami i Dudusiem . Koty gania jak go wkurzają , jednym słowem Pan i Władca domu , na podwórku troszkę inaczej poddaje się Korsie. Niestety nie umiem wklejać zdjęć bo ma ich mnóstwo ( nawet więcej ode mnie):placz:. Quote
Erazm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Super Marlenko, ze napisalas. Bardzo sie cieszymy, ze maluch zaczyna sie dostosowywac. Co do fotek to przeslij na maila i Ci wkleje. W sumie schemat wklejania jest prosty, sama tez dala bys rade. Ja robie przez fotosik.pl, najpierw tam wgrywam fotki, po wgraniu widzisz zdjecie i napis- dodatkowe kody, klikasz , na koncu jest -bezposredni kod do obrazka, kopiujesz, na stronie dogo( wygodnie jest miec ja otwarta w innym oknie) klikasz na obrazek( ta zolta ikona) i tam wklejasz link do zdjecia( to co sie wyswietli musi byc puste, musisz wykasowac hhtp) i gotowe;) Quote
marlenka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Barak już się dostosował bardzo szybko , teraz ma koleżankę która czasowo u nas jest zmuszona zostać ( ta od dzikiej suni) ale Czarny jest niesamowity. Co do zdjęć to nie mogę dodawać załaczników nie wiem moze dlatego ze jeszcze krótko jestem zalogowana. W wolnej chwili prześlę Ci na maila , Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 barak jest fatastyczny, jka oglądam jego zdjęcia, to mi sie łezka w oku kręci z tęsknoty. ale jak marlenka była z synkiem i barakiem na spacerze wnasyzm parku, to barak sie czuło ze mna przywitał,ale nic więcej - słowem, w tyłku mnie ma :evil_lol:. a marlenka nie pisze, że wszyscy sie pytają, jaka to rasa :cool3:. taki jest nasz baraczek piekny :loveu:. a jaka rasa? wiadomo - basenji, tylko, ze black :diabloti: Quote
marlenka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak tak wszyscy pytaja o rasę. Może wymyśliy mu rasę ? A Barak jest świetny po godzinie 22 . Jak juz oczy mi sie zamykają , a on kołdre tak łapą drapie że całą ściąga i nie ma mozliwosci żeby się odczepił , trzeba wziąc piłke i fru ...... Pies sobie Panią wychował jednym słowem Quote
Chandler Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przyszłam odwiedzić Baraczka - rasy "basenji, tylko, że black" :lol:. Fajny dom znalazł psiak u Ciebie marlenka... No to czekam na zdjęcia, żeby pooglądać sobie to psie cudo :cool3:. Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 on jest barrack black basenji :cool3:. w dodatku mini... Quote
marlenka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Chandler']Przyszłam odwiedzić Baraczka - rasy "basenji, tylko, że black" :lol:. Fajny dom znalazł psiak u Ciebie marlenka... No to czekam na zdjęcia, żeby pooglądać sobie to psie cudo :cool3:. Ja myślę że to ja na fajnego kupla trafiłam. Musi ktos w domu rządzić ;) . Zaprowadza porządki - jak czegoś nie sprzatne to on pogryzie no to sie nauczyłam sprzątać po sobie. Olu jak będziesz miała chwilkę to wrzuć te zdjęcia które Ci wysłałam bo wszystkie Ci wysyłałam (lubię się nim chwalić )bo jest czym Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 te co jakiś czas temu ze spaceru i te z joystickiem? Quote
Chandler Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No nie :roll:. Wszyyyyyyystkie dawaj, a nie wybieraj :diabloti:. Quote
marlenka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Chandler']No nie :roll:. Wszyyyyyyystkie dawaj, a nie wybieraj :diabloti:.[/quo Spoero tego jest . Acha zapomniałam ze Barak ma swoje konto na naszej klasie . ale nie mam linka . Trzeba wpisac Barak frej to się pojawi jego profil ( nadzoruje go mój 11 letni syn więc nie wiem co nawet tam teraz jest ) Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 marlenka, nie znalazłam baraczka na naszej klasie :-(! a to fotki baraczka z ostatniej soboty :razz: ta fotka bardzo mi się podoba, tyle w tej scenie uczucia :loveu: Quote
marlenka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Szczególnie mój biedny Blade , który jest zaniedbywany. Quote
Erazm Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ej nie wierze, ze ktorys futrzak jest zaniedbywany:cool3: Quote
Erazm Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kot fajtlapa musisz go nauczyc do czego sluza pazurki:evil_lol: Quote
marlenka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Erazm napisał(a):Ej nie wierze, ze ktorys futrzak jest zaniedbywany:cool3: Fizycznie nie , ale uczuciowo to mam czasami wyrzuty sumienia. Bo jak kot podchodzi to zaraz psiaki go podgryzają i tyle ma z czułości . Quote
marlenka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 barak na naszej klasie jest pod -Barack Frej( nowe fotki sierściucha) Quote
sleepingbyday Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 tam jest napisane, ze on ma 5 lat :evil_lol:! Quote
marlenka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 sleepingbyday napisał(a):tam jest napisane, ze on ma 5 lat :evil_lol:! Och ten Olek to ma wyobraźnie:lol: a może on przeliczył psie lata na ludzkie , kto wie co mu chodzi po tej małej główce:cool3: Quote
Recommended Posts