Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj dobra sleepin, nie czaruj
nazwałaś (Ty jak Ty - mama) go barrack, bo jest czarny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ej a to ten chłopiec jeszcze nie widział Baraczka? :D
ciekawe, czy sie ucieszy!
pewnie będą tacy sami :evil_lol:

Posted

własnie to moja mama - bo ona nie wzięła pod uwagę, że b.obama jest mulatem, czyli wiecie, "w typie" ;), a barak jest czystej wody murzynem, 100%, o!
ale wiadomo, po kim ma imię.
chłopiec jeszcze barakuda na żywo nie widział, w tygodniu mieszka w zalesiu górnym z babcią, bo tam jest lepsza szkoła i on sie tam lepiej uczy.

Posted

cześć. nie siedziałam w lecznicy, pojechałam z siostrą do neopogańskiej świątyni - centrum handlowego :diabloti:. kupiłam termometr rtęciowy na okoliczność wycofania ich z obrotu ;-).

zdjęcia będą - sama mam z wizyty (przed)adopcyjnej. a od nowych państwa tez pewnie, ale nie szybko - mają aparat, ale kabla niet - oglądalismy zdjęcia, to jak u mojej mamy, kilkaset sztuk, od wakacji - na aparacie :p.

Posted

dzisiejsza seria smsów - barak pojechał do zalesia po synka, mąż p. marleny to ma pecha, bo znów barak kupe mu w samochodzie zrobił :diabloti:.
w drodze powrotnej spał w nogach synka, który jets nieco zazdorsny, ze barak go tak nie kocha, jak mamę i tatę, no ale jasne, że to kwestia czasu. zaproponowałam dużo wspólnje zabawy i nauki komend za smaczki - oby tylko nie dawał tych samczków za darmo.

a poza tym za pana barak skoczyłby w ogień, a z pania najbardziej lubi spać :evil_lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']
a poza tym za pana barak skoczyłby w ogień, a z pania najbardziej lubi spać :evil_lol:

...a w samochodzie najbadziej lubi robić kupę...:evil_lol:

Rodzina Baraczka przechodzi próbę ognia. Chyba opuszczają Cię powoli wątpliwości SBS?

PS
Proszę o zamieszczenie w stosownym wątku obszernych info o Zosi.

Posted

I fajnie. A jak pisałaś pierwsze wiadomości o Rodzinie, to czytając miałam wątpliwości - jak to nie zawsze jednak pierwsze wrażenie jest właściwe. Trzeba było dom sprawdzić i okazał się the best. Baraczek dobrze trafił, żeby tak wszystkie psy miały takie szczęście...

Skąd ja wzięłam ten skrót SBS w poprzednim poście :hmmmm:? Aaaa, już wiem "s" jest obok "d" na klawiaturze. SBD.

Posted

na zywo pogadalismy - nic nie zastapi zywego kontaktu. i nic nie zastąpi dobrego weta - w końcu to biały kitel - więc ufali, skoro cały czas te hormony ładował w sunię,a powinien po pierwsze po 2-3 wpadkach zaproponowac sterylkę, po drugie usypiac cały miot minus jeden szczenior, po trzecie - w dniu narodzin. a i widziałam fotkę ukradzionego szczeniaka z problemem neurologicznym - prawdopodobna jets kradzież, to piekny pies! a i jak go leczyli, jak się zajęli - tego sie nie da w takiej ilości wymyśleć (no bo jeszcze mnóstwo innych historii o zwierzakach mają) -zreszta po co? dla baraka? w końcu to nie rasowiec... państwo nie wiedzą tyle, co dogomaniacy, ale maja i tak większą niż średnia polska świadomość. to wszystko wylazło podczas rozmowy na żywo...

zreszta widac, jka sie ich zwierzeta w stosunku do nich zachowywały. pełna miłośc. te sunie,okazało się, często włażą do domu. widziałam zresztą zdjęcia takie cielska rozwalone na kanapie, z błogą miną...