sleepingbyday Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 balula, nie zapeszaj! nic nie wiadomo. domek nie sprawdzony, chyba nie ma nikogo na miejscu, ale sasza ma być w okolicach w weekend, to by podjechała. jak bedzie miec dobre wrażenia, to ja pojadę osobiście juz z barakudem, jakby co. jedno mnie męczy (tzn oprócz pewnych spraw dotyczących samego domu): wolałabym,żeby był w wawie. no, ale jak do okaże sie dobry, to trudno :placz: Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 sasza nie odpowiada na smsy. erazm bombardowana przez panią z warki, gotową z rodziną przyjechac jutro do wawy, zmiękła i juz w ten weekend (dokładnie w niedzielę) jedziemy do warki z barakudem oblukać sytuację. chyba padne z nerw. ja go ostatnio tak bardzo polubiłam!!!!! ja się denerwuję!!! EDIT: orpha, jedziesz z nami (bo chciałaś)? tak ok 10.30 wyjazd Quote
izzie1983 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Powodzenia! Oby domek okazał się dobry. Quote
osho Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 też dołączam do grupy wsparcia! :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 sama nie wiem, co bym wola, żeby z tego wyszło.... :cool1: Quote
osho Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='sleepingbyday']sama nie wiem, co bym wola, żeby z tego wyszło.... :cool1: decyzja i tak będzie należeć do ciebie... Quote
orpha Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 poczekamy , zobaczymy .... chcoiaz ja tez nie wiem ... nie mialby juz kto Niyki rozruszać :cool1: Quote
sleepingbyday Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 i to jest własnie najgorsze... :evil_lol: tzn to, ze to ja mam podjąć dezycję... Quote
Erazm Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pojedziemy zobaczymy jeśli coś się nie spodoba, mały będzie miał wycieczkę, a cioteczki jeszcze nie wiedzą, ale zahaczymy jeszcze na inną wizytę przedadopcyjną. Zabrać termosy z kawą i kanapki na drogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Chłop by się przydał do .....pchania samochodu tfu tfu co ja kraczę:shake: Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 o serio, bedziemy jeszcze kogos maglować? byczo, rozłąduję sie na nich po emocjach w warce :diabloti: Quote
figa33 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 powodzenia jutro ! będę trzymała kciuki :thumbs: ( przepraszam jeśli piszę z błędemale monitor mi siadł i litery sa delkatnie mówiąc rozmazane:mad:) Quote
orpha Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 trzymaj figa trzymaj przyda się Erazm no wez Ty przestan krakac , dojedziemy i wrócimy bez problemów i juz i tego sie trzymajmy :mad: Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nic nie napiszę:eviltong: Myślałam, że już sobie Baraczka zostawisz na stałe:placz: Będę za nim tęsknić - bo kto teraz nie przywita się ze mną na spacerku?:razz: Quote
Erazm Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wrocily, Sbd pewnie z Zoska na spacerku, Brack zostal w nowym domku, ale niech wszystko napisze Sbd:cool3: Quote
gameta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Erazm napisał(a):Wrocily, Sbd pewnie z Zoska na spacerku, Brack zostal w nowym domku, ale niech wszystko napisze Sbd:cool3: SBD :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Najpierw Franek teraz Barack :multi: Cudowne wieści :multi: Quote
Belula Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To czekamy!! Zośka, szybciej biegaj... I teges... no! Quote
andzia69 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zośka -qpka siku i do domku!:mad: cudownie, ze brat bliźniak franula znalazł też wreszcie domek!:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts