Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

balula, nie zapeszaj! nic nie wiadomo. domek nie sprawdzony, chyba nie ma nikogo na miejscu, ale sasza ma być w okolicach w weekend, to by podjechała. jak bedzie miec dobre wrażenia, to ja pojadę osobiście juz z barakudem, jakby co.
jedno mnie męczy (tzn oprócz pewnych spraw dotyczących samego domu): wolałabym,żeby był w wawie. no, ale jak do okaże sie dobry, to trudno :placz:

Posted

sasza nie odpowiada na smsy. erazm bombardowana przez panią z warki, gotową z rodziną przyjechac jutro do wawy, zmiękła i juz w ten weekend (dokładnie w niedzielę) jedziemy do warki z barakudem oblukać sytuację.
chyba padne z nerw.
ja go ostatnio tak bardzo polubiłam!!!!! ja się denerwuję!!!

EDIT:
orpha, jedziesz z nami (bo chciałaś)? tak ok 10.30 wyjazd

Posted

Pojedziemy zobaczymy jeśli coś się nie spodoba, mały będzie miał wycieczkę, a cioteczki jeszcze nie wiedzą, ale zahaczymy jeszcze na inną wizytę przedadopcyjną. Zabrać termosy z kawą i kanapki na drogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Wrocily, Sbd pewnie z Zoska na spacerku, Brack zostal w nowym domku, ale niech wszystko napisze Sbd:cool3:

SBD :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Najpierw Franek teraz Barack :multi: Cudowne wieści :multi: