funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 No oczywiście numer był zły,dzwonię.... Quote
Helga72 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 już sobie pogadałyśmy sunia da pierwszeństwo bidulkowi onkowi z którym jest niestety bardzo zle:-( Kochana Funiu dzięki za serce i zrozumienie :loveu: Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Właśnie ,jestem po rozmowie z Helgą .Jest kwestia tego rodzaju ,że Jest 12 letni ONek ,który jest w stanie katastrofalnym i wymaga natychmiastowej pomocy ,jesli zostanie w schronie uśpią go albo zejdzie sam .Więc,biorąc pod uwagę stan Obecny Adusi ustaliłam ,żę ona jeszcze może poczekać on niestety nie:placz: Z Helgą będziemy w kontakcie i jak tylko zwolni jej sie miejsce ,to sprawa Adusi znowu jest aktualna. Helga nie załamuj się oszczędzaj serce ,to był dobry wybór może po stokroć Adusi się za czekanie poszczęsci:cool3: Quote
funia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja dziękuję tobie ,że Jesteś i takie wraki życiowe i bidy beznadziejne znajdują u Ciebie przystań:loveu: Quote
mysza 1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dobrze, że się Wam udało zdzwonić, ja dopiero weszłam na dogo. Rezerwujemy zatem u Ciebie miejscówkę w nastepnej kolejności, kiedyś jak będzie wolna;) Dzięki :loveu: Quote
Helga72 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Funiu starowinek ma dom u weta więc czekam na sunię;) Quote
mysza 1 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Helga72 napisał(a):Funiu starowinek ma dom u weta więc czekam na sunię;) Super:multi:, Funia pisz jakie koszty zabrania ze schronu no i musimy szukać transportu. Quote
malagos Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A gdzie mieszka Helga? Ależ sie cieszę, ze ta sunia wyjdzie ze schroniska :loveu: Quote
funia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Helga mieszka w Łodzi ,strasznie daleko . nie ponosimy żadnych kosztów przy zabraniu psa ze schroniska,ale skąd wziąć na transport???:shake: Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 funia napisał(a):Helga mieszka w Łodzi ,strasznie daleko . nie ponosimy żadnych kosztów przy zabraniu psa ze schroniska,ale skąd wziąć na transport???:shake: No już robimy zbiórkę- tylko czy będzie taki transport? Istnieje tez opcja pociągów itd. Funia, znasz kogoś od Was, kto jeździ? Szkoda czasu tracić- mogę założyć wątek an transportowym, popytać. A na transport dam 100 na początek. Kto jeszcze się dołoży? Funia, zmień proszę tytuł wątku na Sunia ON- bardzo pilnie transport Zamość - Łodź Quote
aganela Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hop Ada:multi:!!!!Koniecznie trzeba zmienić tytuł!!!:oops:Oby ci się udało:oops::p Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Ja nie potrafię jeszcze poruszać się po mapie pomocy na Dogo!! Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='mysza 1']No już robimy zbiórkę- tylko czy będzie taki transport? Istnieje tez opcja pociągów itd. Funia, znasz kogoś od Was, kto jeździ? Szkoda czasu tracić- mogę założyć wątek an transportowym, popytać. A na transport dam 100 na początek. Kto jeszcze się dołoży? Funia, zmień proszę tytuł wątku na Sunia ON- bardzo pilnie transport Zamość - Łodź[/quot dzwoniłam przed chwilą ,facet chce 700-800zł ,za godzinę mam zadzwonić i dogadać się konkretnie .Woził nam już psy ma duży samochod i robi to profesjonalnie .Wiem ,że to dużo ale nie mamy nikogo innego:shake: Quote
aganela Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kurcze gdyby tylko ktoś mógł pojechać z nią pociągiem:roll:,...było by o wiele taniej.:oops::roll:Żeby tylko zbiórka kasy się udała:oops::oops::oops: Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 NO to ZBIERAMY:razz: POdaję konto oddziału zamojskiego fundacji EMIR BANK ŚLĄSKI O\ Grodzisk Mazowiecki 93 1050 1924 1000 0090 6204 7882 z dopiskiem na TRANSPORT ADY Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 LIczmy kasę ,kto ile dał będziemy wiedzieć na czym stoimy KTOś dawał już 100zł Ja daje 20zł zbieramy dalej.....już tylko 680zł zostało uzbierać:crazyeye: Quote
beka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 800 zł to rzeczywiście bardzo dużo. A może jakis transport kombinowany? Może ktos jedzie do Warszawy. A skąd juz łatwiej do łodzi... Quote
malagos Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 beka ma rację. Do mnie dziś dojechały suczki z Olkusza, przez warszawę, 2 osoby wiozły. Udało sie, i Wam sie uda! Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 u nas transport pociągiem jest nierealny,działamy w kilka osób i każdy z nas pracuje......... Quote
funia Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 dzwonił do mnie przed chwilą ,facet od transportu i mówił ,że zawiezie za 700zł ale tylko przy dobrej pogodzie.:roll: A więc schodzimy niżej ,brakuje 580zł...... Quote
Tola Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mam chętną osobę na Meliskę http://www.dogomania.pl/forum/f28/puchata-meliska-psie-dziecko-wyrzucona-na-ruchliwa-ulice-potrzebny-dom-128185/ Pani mieszka w Warszawie, moze to połączyć... Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Myslę, że koniecznie trzeba połączyć o ile ta Pani jest zdecydowana na pewno. Quote
Tola Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 beka napisał(a):A dom już sprawdzony ? Jeszcze nie, siedze teraz i poszukuje kogos z Bytomia, bo w piatek ma jechac nasza Aza - http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-w-lesie-roczna-sunia-w-typie-125932/ i sprawa pilna, a dla Meliski tez kogos będę prosiła, mozesz kogos wskazac kto ma czas i wybrałby się na wizytę przedadopcyjn?? Quote
beka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tola napisał(a):Mam chętną osobę na Meliskę http://www.dogomania.pl/forum/f28/puchata-meliska-psie-dziecko-wyrzucona-na-ruchliwa-ulice-potrzebny-dom-128185/ Pani mieszka w Warszawie, moze to połączyć... A dom już sprawdzony ? Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tola napisał(a):Pani jest zdecydowana, szukam kogos do wizyty przedadopcyjnej i Meliska moze jechac Gdzie Pani mieszka? Jakaś ulica, dzielnica? Quote
Recommended Posts