Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie ,jestem po rozmowie z Helgą .Jest kwestia tego rodzaju ,że Jest 12 letni ONek ,który jest w stanie katastrofalnym i wymaga natychmiastowej pomocy ,jesli zostanie w schronie uśpią go albo zejdzie sam .Więc,biorąc pod uwagę stan Obecny Adusi ustaliłam ,żę ona jeszcze może poczekać on niestety nie:placz:
Z Helgą będziemy w kontakcie i jak tylko zwolni jej sie miejsce ,to sprawa Adusi znowu jest aktualna.

Helga nie załamuj się oszczędzaj serce ,to był dobry wybór może po stokroć Adusi się za czekanie poszczęsci:cool3:

Posted

Dobrze, że się Wam udało zdzwonić, ja dopiero weszłam na dogo.
Rezerwujemy zatem u Ciebie miejscówkę w nastepnej kolejności, kiedyś jak będzie wolna;) Dzięki :loveu:

Posted

funia napisał(a):
Helga mieszka w Łodzi ,strasznie daleko . nie ponosimy żadnych kosztów przy zabraniu psa ze schroniska,ale skąd wziąć na transport???:shake:

No już robimy zbiórkę- tylko czy będzie taki transport? Istnieje tez opcja pociągów itd.
Funia, znasz kogoś od Was, kto jeździ? Szkoda czasu tracić- mogę założyć wątek an transportowym, popytać.
A na transport dam 100 na początek.

Kto jeszcze się dołoży?

Funia, zmień proszę tytuł wątku na Sunia ON- bardzo pilnie transport Zamość - Łodź

Posted

[quote name='mysza 1']No już robimy zbiórkę- tylko czy będzie taki transport? Istnieje tez opcja pociągów itd.
Funia, znasz kogoś od Was, kto jeździ? Szkoda czasu tracić- mogę założyć wątek an transportowym, popytać.
A na transport dam 100 na początek.

Kto jeszcze się dołoży?

Funia, zmień proszę tytuł wątku na Sunia ON- bardzo pilnie transport Zamość - Łodź[/quot
dzwoniłam przed chwilą ,facet chce 700-800zł ,za godzinę mam zadzwonić i dogadać się konkretnie .Woził nam już psy ma duży samochod i robi to profesjonalnie .Wiem ,że to dużo ale nie mamy nikogo innego:shake:

Posted

NO to ZBIERAMY:razz: POdaję konto oddziału zamojskiego fundacji EMIR

BANK ŚLĄSKI O\ Grodzisk Mazowiecki 93 1050 1924 1000 0090 6204 7882 z dopiskiem na TRANSPORT ADY

Posted

LIczmy kasę ,kto ile dał będziemy wiedzieć na czym stoimy

KTOś dawał już 100zł
Ja daje 20zł

zbieramy dalej.....już tylko 680zł zostało uzbierać:crazyeye:

Posted

800 zł to rzeczywiście bardzo dużo.

A może jakis transport kombinowany?

Może ktos jedzie do Warszawy. A skąd juz łatwiej do łodzi...

Posted

dzwonił do mnie przed chwilą ,facet od transportu i mówił ,że zawiezie za 700zł ale tylko przy dobrej pogodzie.:roll:

A więc schodzimy niżej ,brakuje 580zł......