Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylismy dzisiaj w schronie; zrobiłam troche zdjęc naszej suni z lasu.
Suni udało mi się zrobic tylko to zdjecie...
Cały czas przemykała taka skulona po boksie:-(

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek napisał(a):
Czyli wychodzi na to, że ino kasę trza uzbieać, tak?? A może jakiś rabacik dla schroniskowej dzioszki??

Ja wiem czy ino to /?? a domu dla niej przecież nie ma dalej.Myślę że za150 zł by ją wysterylizował ale co dalej:shake:

Posted

DZisiaj sie z nią widziałam ,jak zwykle radosnie podbiegła do mnie,z wielką nadzieją .Pokochałam ją ile mogłam i znowu odeszłam i ona została.....A jej piękne oczy patrzyły za mną aż zniknęłam za ochydnymi blaszanymi drzwiami......

Posted

Jej oczy faktycznie są piękne i smutne zarazem,patrzą takim błagalnym wzrokiem i najgorsze,że w boksie w którym śpi jest tylko jedna buda na 6 lub 7 dużych suń,wpisałam to do zeszytu już jakiś czas temu,bez efektu i miała chorą łapkę.Jutro będę w schronie to do niej zajrzę,na pierwszy ogień wejdę z koleżanką zakładać obróżki to tego boksu to ją trochę wypieszczę.

Posted

Niestety nie potrafię odpisywać na pw :shake: ale oczywiście Mysza , że pomogę jak wcześniej już pisałam onki to moja miłość z wielu powodów:loveu:dzwoń do mnie na numer , który podałam przy Kamelu pozdrawiam i czekam na tel..;)

Posted

Helga72 napisał(a):
Niestety nie potrafię odpisywać na pw :shake: ale oczywiście Mysza , że pomogę jak wcześniej już pisałam onki to moja miłość z wielu powodów:loveu:dzwoń do mnie na numer , który podałam przy Kamelu pozdrawiam i czekam na tel..;)

Wspaniałe wieśći:loveu:, sunią zajmuje się Funia- jest na miejscu, Funia skontaktuj się proszę pilnie z Helgą, to szansa dla suni. Wysłałam Ci pw z namiarami na Helgę.

Teraz czekamy na wieści co tam ustaliłyście i szukamy transportu.

Posted

Dzisiaj zakładałam Suni-ON obróżkę i trochę ją wypieściłam,bardzo się cieszę,że chociaż mogłam przez chwilkę,w tym samym boksie była też kudłatka,matko jaka smutna sunieczka,ona nawet nie śmie prosić,żeby ją głaskać, też dostała odrobinę czułości,potem stała smutna pod kratą,a pracownik jaki był dzisiaj miły,pomagał nam nawet zakładać obróżki.I następne 8 szczeniąt bardzo malutkie,nie bardzo umią jeszcze jeść karmę.

Posted

Funia czy jest Ci znany wątek staruszka on z obozu zagłady :placz:jestem załamana dwa tygodnie mają zadecydować o jego życiu lub uśpieniu cioteczki błagają o tymczas dla niego z Myszą z kolei gadałąm wcześniej o tej suni nie wiem już co robić jeszcze trochę i zejdę na serce:-(