Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mortikia napisał(a):
funia:roll:, próbowałam pomóc, jak mogłam- robiłam ogłoszenia, pytałam znajomych, a ty... no, brak słów. Trzymam kciuki za suczkę... Oby znalazła dobry dom.

dzięki za to co zrobiłaś ,wiem że ją ogłaszałaś .Ale jesteś na tej liście i przecież nie znamy się i ja nie wiem niestety ...... Chodzi o sunię jeśli dostałabyś taką wiadomoiść to co ,dałabyś psa w nieznane rece i zapisanego w tych kwiatkach????Pamiętasz Ozziego?? Nie chciałam robić ci przykrości ,wybacz jeśli cie uraziłam .Ale zrozum ,suka musi mieć super dom a ja klikając w komputer nie poznam zamiarów nikogo ,tym bardziej jesli dostaje przed nim ostrzeżenia.......:shake:

Posted

Nikt nawet w Swięta do suni nie zajrzał:placz::placz::tree1::tree1::tree1:

Adusiu to dla ciebie mam nadzieję ,że to ostatnie swięta w schronie:shake::shake:

Posted

Mam nowe zdjęcia ,ale dziś nie mogę wrzucić.Adusia jak zwykle ,przybiegła do mnie poznała mnie z daleka i bardzo domagała się głaskania ,patrzyła na mnie z taką miłością a ja znowu wyszłam zostawiając ją w tym podłym miejscu...:placz:

Posted

funia napisał(a):
Nie ma allegro i nie miała ,zaraz wrzucę zdjęcia

To napisz w jednym poście tekst do ogłoszeń, dodaj zmniejszone zdjęcia i się poleci z ogłoszeniami ;)

Posted

Nie moge dzisiaj napisać ogłoszenia,bo muszę zająć się dzieckiem .Jutro napiszę ,chyba ,że ktoś ma wprawę .Nie jestem w tym najlepsza ,w pierwszym poście troche o niej napisałam,nie ma sterylki.

Posted

Sunia ON ,przebywa w zamojskim schronisku od dłuższego czasu .Ma ok 5 lat jest bardzo łagodna i lgnie do ludzi.Niestety jest nisko w hierarchii i dla swojego dobra musi schodzić z drogi innym sukom z boksu.Sunia doskonale zachowuje sie w stosunku do innych zwierząt poza boksem.Byłaby doskonałą towarzyszką ,dajmy jej tylko tę możliwość.Sunia nie jest wysterylizowana.TEL.kontaktowy 601-071-963

Posted

Koperek napisał(a):
To napisz w jednym poście tekst do ogłoszeń, dodaj zmniejszone zdjęcia i się poleci z ogłoszeniami ;)

CZy takie jest dobre jeśli tak to można lecieć:cool3:

Posted

funia napisał(a):
CZy takie jest dobre jeśli tak to można lecieć:cool3:

Pewnie, że dobre! Tylko nie wiem, czy info, że nie ma sterylki jest dobra:shake: Cholercia- a przed wydaniem do nowego domu to schron może wysterylizować, czy takich możliwości nia ma??

Acha- funia wklej proszę ten tekst do pierwszego postu oraz te foty- będzie łatwiej robić ogłoszenia ;)

Posted

KOperek i w tym jest cały ambaras ,że nie potrafie tego uczynić.Jedyne co potrafię to wstawić zdjęcia na forum,ZAraz idę spać ,więc jutro tu zajrzę:oops: