aganela Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Hop Sunia !! Ma ogłoszenie na alegratce???Mogę zrobić!!!! Quote
funia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 mortikia napisał(a):funia:roll:, próbowałam pomóc, jak mogłam- robiłam ogłoszenia, pytałam znajomych, a ty... no, brak słów. Trzymam kciuki za suczkę... Oby znalazła dobry dom. dzięki za to co zrobiłaś ,wiem że ją ogłaszałaś .Ale jesteś na tej liście i przecież nie znamy się i ja nie wiem niestety ...... Chodzi o sunię jeśli dostałabyś taką wiadomoiść to co ,dałabyś psa w nieznane rece i zapisanego w tych kwiatkach????Pamiętasz Ozziego?? Nie chciałam robić ci przykrości ,wybacz jeśli cie uraziłam .Ale zrozum ,suka musi mieć super dom a ja klikając w komputer nie poznam zamiarów nikogo ,tym bardziej jesli dostaje przed nim ostrzeżenia.......:shake: Quote
funia Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 aganela napisał(a):Hop Sunia !! Ma ogłoszenie na alegratce???Mogę zrobić!!!! bardzo proszę ;) Quote
funia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Nikt nawet w Swięta do suni nie zajrzał:placz::placz::tree1::tree1::tree1: Adusiu to dla ciebie mam nadzieję ,że to ostatnie swięta w schronie:shake::shake: Quote
Dorothy Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Sunieczko snieg pada a Ty tam sama:-( trzymaj sie,.. Quote
funia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Adusia jutro sie widzimy czekaj na mnie:roll: Quote
mysza 1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Suniu mam nadzieję, że wkrótce Twoj los się odmieni. Quote
funia Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Mam nowe zdjęcia ,ale dziś nie mogę wrzucić.Adusia jak zwykle ,przybiegła do mnie poznała mnie z daleka i bardzo domagała się głaskania ,patrzyła na mnie z taką miłością a ja znowu wyszłam zostawiając ją w tym podłym miejscu...:placz: Quote
Koperek Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 funia, a oprócz alegratki zrobionej przez aganela to ma jeszcze jakies ogłoszenia?? Np. allegro?? Quote
mysza 1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nie wiem, ale chyba ma mało ogłoszeń skoro tyle w schronie siedzi... Quote
funia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nie ma allegro i nie miała ,zaraz wrzucę zdjęcia Quote
Koperek Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 funia napisał(a):Nie ma allegro i nie miała ,zaraz wrzucę zdjęcia To napisz w jednym poście tekst do ogłoszeń, dodaj zmniejszone zdjęcia i się poleci z ogłoszeniami ;) Quote
funia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nie potrafię nic innego zrobić ze zdjęciem jak tylko umieścic na forum.:oops: Quote
funia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Nie moge dzisiaj napisać ogłoszenia,bo muszę zająć się dzieckiem .Jutro napiszę ,chyba ,że ktoś ma wprawę .Nie jestem w tym najlepsza ,w pierwszym poście troche o niej napisałam,nie ma sterylki. Quote
funia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Sunia ON ,przebywa w zamojskim schronisku od dłuższego czasu .Ma ok 5 lat jest bardzo łagodna i lgnie do ludzi.Niestety jest nisko w hierarchii i dla swojego dobra musi schodzić z drogi innym sukom z boksu.Sunia doskonale zachowuje sie w stosunku do innych zwierząt poza boksem.Byłaby doskonałą towarzyszką ,dajmy jej tylko tę możliwość.Sunia nie jest wysterylizowana.TEL.kontaktowy 601-071-963 Quote
funia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Koperek napisał(a):To napisz w jednym poście tekst do ogłoszeń, dodaj zmniejszone zdjęcia i się poleci z ogłoszeniami ;) CZy takie jest dobre jeśli tak to można lecieć:cool3: Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 funia napisał(a):CZy takie jest dobre jeśli tak to można lecieć:cool3: Pewnie, że dobre! Tylko nie wiem, czy info, że nie ma sterylki jest dobra:shake: Cholercia- a przed wydaniem do nowego domu to schron może wysterylizować, czy takich możliwości nia ma?? Acha- funia wklej proszę ten tekst do pierwszego postu oraz te foty- będzie łatwiej robić ogłoszenia ;) Quote
funia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 KOperek i w tym jest cały ambaras ,że nie potrafie tego uczynić.Jedyne co potrafię to wstawić zdjęcia na forum,ZAraz idę spać ,więc jutro tu zajrzę:oops: Quote
funia Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Schron na pewno nie sfinansuje ,ale może coś bym uzbierała ..... Quote
Koperek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Możemy pieniążki uzbierać, tylko czy schron ma weta, który przed adopcją może ją ciachnąć i tak, żeby nie spaprał?? Quote
funia Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 wet jest dobry ,sterylizowaliśmy u niego sporo suk Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 aktualny wet jest ok...teraz jeszcze ok kierownik by sie nam przydał... Quote
Koperek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Czyli wychodzi na to, że ino kasę trza uzbieać, tak?? A może jakiś rabacik dla schroniskowej dzioszki?? Quote
Recommended Posts