funia Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Adusia ,suniu spotkamy się w piątek Quote
malagos Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nie mam pomysłu, co tu robić.... ona jest na innych forach, owczarkowych? Quote
mysza 1 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Przyszłam, niewiele mogę pomóc. Prześlę wątek owczarkarzom z OwP, ona ma jakieś zdjęcia? Już znalazłam Quote
funia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Ona chyba nie ma szans ,nikt jej nie chce:placz: Quote
agamika Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 funia, to oni Was wpuszczaja do boksów a na spacery to już nie ? :-o przeciez o większe zagrozenie jest, jak jest tłum psów i ludź u Nich w boksie niz na spacerze ... i zazdrośc, i brak kontroli nad tym co sie dzieje ... Ona chyba nie ma szans ,nikt jej nie chce:placz: młoda dośc, w typie rasy, bez stwierdzonej agresji ... nie jest źle ... Quote
mysza 1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Znajdziemy jej dom. Gdzie była ogłaszana? Quote
malagos Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dzieki, że tu jesteś,mysza! :multi: Zaraz powiało optymizmem :roll: Quote
funia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Adusia miała allegro ,i chyba tyle .Ja nie potrafie robić i rozsyłać ogłoszeń więc proszę o pomoc .Dzisiaj sie z nią widziałam bardzo pragnie pieszczot i przytulania .Wygłaskałam ją ,jest wspaniała:roll: Quote
malagos Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Błagam, niech ktoś o niej pomyśli :shake: Quote
Tola Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Podjedziemy do schronisku to moze porobimy nowe zdjecia do ogloszen Quote
robkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zrobiłam suni kilka ogłoszeń: giełda ogłoszeń kupsprzedaj 4 łapy eoferty na stronie adopcje czeka na akceptację Quote
robkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 spróbuję wkleić linki bo mi ostatnim razem nie wyszło: Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Suczka w typie owczarka niemieckiego szuka domu! Suczka w typie owczarka niemieckiego szuka domu! / Psy > Owczarki Niemieckie - Zamość Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 funia napisał(a):oficjalnego zakazu niema ,jest to wymysł pana kierownika ,Musiałby to być jakiś obiekt militarny żeby takowy był.Jak ma się coś do ukrycia to się zezwala tylko na sesje zdjęciowe aranżowane i pod nadzorem.Musi być jakaś podstawa prawna ,ale ja nic o niej nie wiem. JA w schronie jestem od ok.8 -11,30 .Jak uda mi się to chciałabym też w niedzielę chociaż na 2 godzinki ,ale kiepsko z czasem .Pragniesz się ze mną spotkać:cool3::cool3:?? tak zamierzam sie wybrac do schronu, nie mam auta niestety bo padlo a w moim stanie nie moge sobie pozwolic na autobus-wiec jakbys sie wybierala swoim autem to ja sie pisze jak najbardziej na wycieczke! a pomyslalam ze jak juz sie wybiore to milo by bylo gdybym tam zastala kogos komu zalezy na tych psach bo pana kierownika i pracownikow juz znam i nie mam o czym z nimi rozmawiac...a o oficjalny zakaz pytalam bo wybieram sie z aparatem...a skoro nie ma zakazu to niech mnie lub moj aparat ktos dotknie...a jakby byl oficjalny zakaz to ciekawy temat na materiał:diabloti: mam pytanko do Ciebie jak aktualnie wyglada sprawa szczeniaczkow? podobno jest jakis psiak w typie asta? fundacja AST cos wspominala... Quote
robkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Tola nie ma za co:oops: allegro już się skończyło, zdjęcia suni są na stronie 6 do pobrania,gdyby ktoś miał chęć i ma konto takowe:cool3: Quote
Tola Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']tak zamierzam sie wybrac do schronu, nie mam auta niestety bo padlo a w moim stanie nie moge sobie pozwolic na autobus-wiec jakbys sie wybierala swoim autem to ja sie pisze jak najbardziej na wycieczke! a pomyslalam ze jak juz sie wybiore to milo by bylo gdybym tam zastala kogos komu zalezy na tych psach bo pana kierownika i pracownikow juz znam i nie mam o czym z nimi rozmawiac...a o oficjalny zakaz pytalam bo wybieram sie z aparatem...a skoro nie ma zakazu to niech mnie lub moj aparat ktos dotknie...a jakby byl oficjalny zakaz to ciekawy temat na materiał:diabloti: mam pytanko do Ciebie jak aktualnie wyglada sprawa szczeniaczkow? podobno jest jakis psiak w typie asta? fundacja AST cos wspominala... Szczeniaki są na tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamojskie-malenstwa-nie-maja-juz-nawet-nadzieii-aby-prosic-o-dom-123719/ ten w typie asta jest na zdjęciu; jest tez dorosła amstafka:-( Funia mówi ze zle wygląda:-( Quote
malagos Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Patrzę na to zdjecie i sobie mysle, ze ona jest szczenna :shake: Quote
Tola Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='malagos']Patrzę na to zdjecie i sobie mysle, ze ona jest szczenna :shake: Albo tez porobiły jej sie złogi jak naszej Zośce... Przeczytajcie post 80 Gajowej http://www.dogomania.pl/forum/f28/zoska-jedzie-do-gajowej-potrzebny-ds-cudowny-1-a-126123/index8.html Quote
funia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 NIe jest ,to jest dziwne co napiszę ale ona jest chyba taka utuczona albo jest chora na coś. Quote
funia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Szczeniaka Asta już nie ma ,pewnie wziął jakiś dresiarz tudzież amator urodziwych małych piesków dopóki nie urośnie oczywiście . Jeśli bedę jechać to dam znać ,aczkolwiek ja jeżdzę bardzo wcześnie po7 rano więc nie wiem czy dasz radę ,Jestem co piątek a czasami w jeszcze w inny dzień. Quote
robkowa Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sunia jest jeszcze na: ogłoszenia24polska kupię psa mój pupil ogłoszenia-drobne ojoj anonseogłoszenia na dwóch stronach trzeba czekać na akceptację Quote
malagos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Nie podoba mi się sposób, w jaki stoi, tak sie garbi, a brzuch dosć duzy - jakby powiększona wątroba? :cool1: Quote
mortikia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 funia:roll:, próbowałam pomóc, jak mogłam- robiłam ogłoszenia, pytałam znajomych, a ty... no, brak słów. Trzymam kciuki za suczkę... Oby znalazła dobry dom. Quote
Recommended Posts