Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia, to oni Was wpuszczaja do boksów a na spacery to już nie ? :-o

przeciez o większe zagrozenie jest, jak jest tłum psów i ludź u Nich w boksie niz na spacerze ... i zazdrośc, i brak kontroli nad tym co sie dzieje ...

Ona chyba nie ma szans ,nikt jej nie chce:placz:

młoda dośc, w typie rasy, bez stwierdzonej agresji ... nie jest źle ...

Posted

Adusia miała allegro ,i chyba tyle .Ja nie potrafie robić i rozsyłać ogłoszeń więc proszę o pomoc .Dzisiaj sie z nią widziałam bardzo pragnie pieszczot i przytulania .Wygłaskałam ją ,jest wspaniała:roll:

Posted

funia napisał(a):
oficjalnego zakazu niema ,jest to wymysł pana kierownika ,Musiałby to być jakiś obiekt militarny żeby takowy był.Jak ma się coś do ukrycia to się zezwala tylko na sesje zdjęciowe aranżowane i pod nadzorem.Musi być jakaś podstawa prawna ,ale ja nic o niej nie wiem. JA w schronie jestem od ok.8 -11,30 .Jak uda mi się to chciałabym też w niedzielę chociaż na 2 godzinki ,ale kiepsko z czasem .Pragniesz się ze mną spotkać:cool3::cool3:??

tak zamierzam sie wybrac do schronu, nie mam auta niestety bo padlo a w moim stanie nie moge sobie pozwolic na autobus-wiec jakbys sie wybierala swoim autem to ja sie pisze jak najbardziej na wycieczke! a pomyslalam ze jak juz sie wybiore to milo by bylo gdybym tam zastala kogos komu zalezy na tych psach bo pana kierownika i pracownikow juz znam i nie mam o czym z nimi rozmawiac...a o oficjalny zakaz pytalam bo wybieram sie z aparatem...a skoro nie ma zakazu to niech mnie lub moj aparat ktos dotknie...a jakby byl oficjalny zakaz to ciekawy temat na materiał:diabloti:
mam pytanko do Ciebie jak aktualnie wyglada sprawa szczeniaczkow? podobno jest jakis psiak w typie asta? fundacja AST cos wspominala...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']tak zamierzam sie wybrac do schronu, nie mam auta niestety bo padlo a w moim stanie nie moge sobie pozwolic na autobus-wiec jakbys sie wybierala swoim autem to ja sie pisze jak najbardziej na wycieczke! a pomyslalam ze jak juz sie wybiore to milo by bylo gdybym tam zastala kogos komu zalezy na tych psach bo pana kierownika i pracownikow juz znam i nie mam o czym z nimi rozmawiac...a o oficjalny zakaz pytalam bo wybieram sie z aparatem...a skoro nie ma zakazu to niech mnie lub moj aparat ktos dotknie...a jakby byl oficjalny zakaz to ciekawy temat na materiał:diabloti:
mam pytanko do Ciebie jak aktualnie wyglada sprawa szczeniaczkow? podobno jest jakis psiak w typie asta? fundacja AST cos wspominala...
Szczeniaki są na tym wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamojskie-malenstwa-nie-maja-juz-nawet-nadzieii-aby-prosic-o-dom-123719/
ten w typie asta jest na zdjęciu; jest tez dorosła amstafka:-(
Funia mówi ze zle wygląda:-(

Posted

Szczeniaka Asta już nie ma ,pewnie wziął jakiś dresiarz tudzież amator urodziwych małych piesków dopóki nie urośnie oczywiście .

Jeśli bedę jechać to dam znać ,aczkolwiek ja jeżdzę bardzo wcześnie po7 rano więc nie wiem czy dasz radę ,Jestem co piątek a czasami w jeszcze w inny dzień.