sacred PIRANHA Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 funia napisał(a):chyba nikt ,jutro jak nie będzie kolejnej wojny to może zrobie jej parę zdjęć funiu czy na terenie schroniska jest oficjalny zakaz robienia zdjęć?? w jakich godzinach jestes w piątki w schronisku? Quote
funia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):funiu czy na terenie schroniska jest oficjalny zakaz robienia zdjęć?? w jakich godzinach jestes w piątki w schronisku? oficjalnego zakazu niema ,jest to wymysł pana kierownika ,Musiałby to być jakiś obiekt militarny żeby takowy był.Jak ma się coś do ukrycia to się zezwala tylko na sesje zdjęciowe aranżowane i pod nadzorem.Musi być jakaś podstawa prawna ,ale ja nic o niej nie wiem. JA w schronie jestem od ok.8 -11,30 .Jak uda mi się to chciałabym też w niedzielę chociaż na 2 godzinki ,ale kiepsko z czasem .Pragniesz się ze mną spotkać:cool3::cool3:?? Quote
funia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Aha .Sunia bez zmian smutna i zdołowana .ucieszyła się bardzo jak weszłam don niej do boksu i bardzo się przytulała ,Ale to niestety nie trwało długo bo musze obskoczyc cały schron i choć troszke poprzytulac resztę .Mam zdjęcia ,ale dziś nie dam rady wstawić bo jestem bardzo zmeczona .:shake: Quote
Koperek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 funia ja mam tabletki na robaki (tzn. dostałam) to może zamiast kasy bym Ci je wysłała?? Ile dla suni potrzebujesz?? I przepraszam, że tak późno!:oops: Quote
funia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Koperek']funia ja mam tabletki na robaki (tzn. dostałam) to może zamiast kasy bym Ci je wysłała?? Ile dla suni potrzebujesz?? I przepraszam, że tak późno!:oops: dzięki dostałam już od Malagos i niestety nie mogłam ich spożytkować bo kierownik nie pozwolił .Mam tamte jeszcze więc na razie tak musi być,może jej dam w kiełbasie jak wejde do boksu .Na gwałt potrrzebny jej dom !!! Quote
funia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 to dla NIKI 28 bo prosiła o tą sunie Quote
funia Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 niestety sunia ciągle w ruchu ,tylko takie są Quote
aganela Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hop Adu!!!!!!!!!:shake::shake::shake: Quote
malagos Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 jak na złość, buda, którą nam stolarz zrobił do kojca na ew. bidę, jest za mała dla ok -ka. Takie foksik czy posokowiec to sie zmiesci, ale nie owczarek. Jutro namówię męża, by zamowił większą, będą dwie. Quote
funia Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Mortikia to nick osoby z postów wcześniejszysh Adusi ,jest zapisana w czarnych kwiatkach trzeba uważać :crazyeye: pomogła zrobiła ogłoszenia ,ale czytając czarne kwiatki pozostaje niepewność . Quote
funia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 dzień dobry Adusiu,nikt do ciebie nie zajrzał... Quote
Dorothy Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 zajrzal zajrzal... czy mozecie zabierac psy na spacer czy to odpada w tym schronie? Quote
funia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 to jest mój największy ból ,nie można .Kierownik na to się nie zgadza wręcz dostaje szału jak się o tym wspomina,marze o tym by wyprowadzać je na spacerek partiami po jednym boksie ,ale nie ma z kim gadać .A\one tam tak kisną w tych klatkach.spróbuje ,jeszcze z wetem pogadać może to da coś ,,bo można sie z nim dogadać.Przecież te psiaki miałyby straszną frajdę i szczęście wyjść raz na jakiś czas poza boks. W schronie Gaj psy to mają szczęscie ,te piękne zdjęcia ze spacerów ,szczęsliwe mordki a u nas totalna deprecha,a tak niewiele trzeba... Quote
Dorothy Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 kierownik to balwan;] a jak chcialabym sie dowiedziec czy goni koty to jak mam to sprawdzic nie wypuszczajac jej z boksu? zapytaj go...:shake: Quote
Tola Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Dorothy napisał(a):kierownik to balwan;] a jak chcialabym sie dowiedziec czy goni koty to jak mam to sprawdzic nie wypuszczajac jej z boksu? zapytaj go...:shake: Na razie nic z tego nie bedzie :roll: Ja na wiosne mialam prosbe DT o sprawdzenie, jak niewidomy CC zachowuje sie na smyczy. Od kierownkia uslyszalam, ze wycieczek poza boks nie bedzie:roll: Quote
Dorothy Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no to to jest kompletie nienormalne. a co w przypadku kiedy ktos ma kota a chce adoptowac psa? Nie rozumie ten pan ze to konieczne, spawdzic? jemu nie zalezy na wydaniu psa? Moze trzyma je do wlasnej przyjemnosci??:angryy: Quote
funia Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 trzyma z przyzwyczajenia ,bo było tak zawsze ale to się zmieni już my wszyscy do tego się przyłożymy i tak nie będzie .Na razie działamy na zasadzie kropla drąży skałę i muszę przyznać ze mamy już efekty. No ale co zrobić gdy pies siedzi w schronie 10 lat i nie ma już czasu czekać na lepsze czasy ,przeżył najgorszy czas w historii i nie ma możliwości wyjścia chociaż na mały spacerek ,to jest tragedia .....a ma nas w zasięgu i jesteśmy chetni ,choćby zaraz....... Quote
malagos Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 to ja w miedzyczasie odniosę sobie... Quote
Recommended Posts