Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam, zobaczylam. Ada zwana obecnie Gienia znalazla swoj dom. Panstwo sa nia zachwyceni a po suni widac ze jest jej tam dobrze. Wpatrzona jest w corke wlascicieli, ale do mezczyzn ma dystans. Ulubione miejsce do spania to oczywiscie lozko dziewczynki. Synek panstwa roczny maluch moze z nia robic wszystko, nawet sprawdzac zeby :) a ona cierpliwie znosi jego zapedy badawcze :)
Bylismy pierwszymi obcymi , ktorzy zostali obszczekani co uszczesliwilo panstwo- to znak ze czuje sie juz u siebie i pilnuje swojego terytorium :)
Niestety, Gienia przeskakuje plot i udaje sie na wedrowki :( ale na zawolanie przychodzi. Moze kiedy bardziej sie zadomowi to "szwedanie" przejdzie jej.
Zrobilam troche zdjec ale glownie to ogon :) bo szalaly z moja sunia niesamowicie i nie moglam nadazyc, zawsze z kadru zdazyly uciec. Sprobuje chociaz kilka wstawic dzis wieczorem.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

,ale imie Gienia :crazyeye:Teściowa moja ma to samo ,juz mi się jakoś zle skojarzylo....

Helga też pisała ,ze Ada miała ucieczki i po kilku godzinach bezbłędne powroty,ale to do czasu.....