malagos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 o kurcze, to nasz poczta jakoś działa? :crazyeye: :razz: Daj jej wszystkie 3, a po 2 tyg. należy powtórzyć. W jakim ona jest stanie? Mam ciagle nadzieję, ze Mortikia jednak ją weźmie do dt. Quote
funia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 TOla wstawi zdjęcia pózniej bo jej mąż robił dzisiaj zdjęcia i ją o to poprosiłam. Quote
beka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 funia napisał(a):TOla wstawi zdjęcia pózniej bo jej mąż robił dzisiaj zdjęcia i ją o to poprosiłam. No to czekamy Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Rzeczywiście śliczna, bardzo w typie :cool3: Mortikia pewnie jej nie weżmie, bo by już pisala o tym :shake: Quote
funia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 DZisiaj jak mnie zobaczyła ,nie patrzyła nawet na to ze może być pogryziona tylko biegła na oślep do siatki aby ją chociaż trochę pokochać ,a nawet udało mnie się wejść do boksu zostałam przez nią ze szczęścia polizana po twarzy .Jestem szczęśliwa ,że mogę jej dać takie chwile w jej okropnym życiu.:placz::placz: Quote
funia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 malagos napisał(a):Rzeczywiście śliczna, bardzo w typie :cool3: Mortikia pewnie jej nie weżmie, bo by już pisala o tym :shake: no to nikt jej nie chce????:placz::placz::placz::placz: Quote
funia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Malagos ,a propo tych tabletek które dałaś ,kategorycznie zabronił mi odrobaczania stwierdził,,ze ja nie jestem tutaj od tego .Cały czas jestem szpiegowana , czuję się jak intruz i osoba która szuka ciągłych afer i zaczepek ,to już jest ponad moje siły:shake::shake: Quote
lunarmermaid Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Boże jakie biedactwo! Taka piękna i taka smutna...Czemu nikt jej nie chce? Może jakiś DT by się znalazł?Wiem,że z tym ciężko,ale suczki żal,jest taka zdołowana...:shake: Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wiesz co, funia, ręce opadają :placz:To kiedy on ma zamiar odrobaczyć? Czy w ogole? Płakać sie chce... no nic, tabletki przydadzą sie dal innego psiaka, bo może ...właśnie - IOWA, powaznie? :loveu: :loveu: Quote
IOWA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Moge przetrzymac suczke u siebie jakis czas,ale pod malym waruneczkiem:cool3:..Wy sprawdzicie ewentualne domki ,itp...;)...szkoda baby ,bo w koncu zginie w tym schronie....bylaby trzecia w domu-moje dwa schroniskowce to juz zasiedziali,stali domownicy na amen:lol:....i chyba pozostalaby sprawa transportu,mieszkam w Krakowie ,a jechac po nia nie mam jak,bo samochodu nie mam....:shake: Quote
magmar Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 funia napisał(a):Malagos ,a propo tych tabletek które dałaś ,kategorycznie zabronił mi odrobaczania stwierdził,,ze ja nie jestem tutaj od tego .Cały czas jestem szpiegowana , czuję się jak intruz i osoba która szuka ciągłych afer i zaczepek ,to już jest ponad moje siły:shake::shake: O rany, co za postawa . :angryy: biedna sunia, strasznie mi jej szkoda, szczególnie jak się patrzy na zdjęcia . mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niej dom . Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja też mam psy z połowy Polski, a koty z Kielc i Krakowa, a mieszakm na Kurpiach :p No to powolutku, powolutku zaczynamy sie cieszyc... :multi: Quote
IOWA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ....powaznie...niech tez ma Swieta!;)....na "Owczarkach" jestem zalogowana jako Casiopea(jakby ktosik SE chcial sprawdzic...)..dzieki temu mam teraz dwa psiska Wezyra z Cieszynskiego schronu,I Nore z Krzesimowa....mialam takze starsza sunke z Tych ,ale odeszla w pazdzierniku za TM. Quote
Dorothy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='IOWA']....powaznie...niech tez ma Swieta!;)....na "Owczarkach" jestem zalogowana jako Casiopea(jakby ktosik SE chcial sprawdzic...)..dzieki temu mam teraz dwa psiska Wezyra z Cieszynskiego schronu,I Nore z Krzesimowa....mialam takze starsza sunke z Tych ,ale odeszla w pazdzierniku za TM. a co z buldozka ktora chcesz wziac? Wlasnie bylam na watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-oddania-sunia-buldog-angielski-w-kiepskim-stanie-z-pseudohodowli-pilne-126495/ zamierzasz wziac obie? ostatni twoj wpis tam byl pozniej niz tu, zatem pozniej zdecydowalas o buldozce? Quote
IOWA Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dorothy!Znam swoje mozliwosci,wiem co moge ....Zaproponowalam wykup sunki(buldozki),w razie gdyby chcieli ja sprzedac...Onka miala miec umnie tymczas,ale widze,ze snujesz "teorie spiskowe"....jesli uwazasz,ze cos kombinuje to wcale NIE MUSZE,zadnego psa wykupywac ani brac na tymczas...to tyle w tym temacie....za dorosla jestem na to zeby tlumaczyc sie komukolwiek ze swoich decyzji.... Quote
funia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 no to jak w końcu ,bo nie kumam nic już???? Quote
Dorothy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 kochanie ja tez jestem dorosla, moze nawet doroslejsza od Ciebie. Jestem na dogo od czterech lat,mam w tej chwili 5 psow, a przez moj dom w tym czasie przewinelo sie tych psow z dogo i nie tylko chyba z dwadziescia albo wiecej, niektore umieraly mi na rekach,inne wyadoptowalam, i widzialam takie rzeczy, ze mina by Ci zrzedla. Mam na mysli w tj chwili ludzi adoptujacych i pomagajacych. Takze takich ktorzy w odruchu serca zrywaja sie do adopcji, domu tymczasowego i Bog wie czego, obiecuja gruszki na wierzbie kierowani najlepszymi intencjami, a potem przerasta ich rzeczywistosc i albo sie zmywaja, albo po krotkim czase zaczyna sie histeryczna akcja pt "NOWY DT PILNE ALBO WROCI DO SCHRONU!!" i tym podobne. Uwazam ze decyzji nie podejmuje sie z dnia na dzien, bez wywiadu jak pies reaguje do innych psow, kotow, dzieci, czy czegokolwiek, jakie ma problemy zdrowotne itd. Twoje entuzjastyczne oferty nie poprzedzone zadnym pytaniem i to na dwoch watkach naraz sa dla mnie odejrzane, i tyle. Forum sluzy do wyrazania opinii,. wiec je wyrazam, pozatym mam brzydki obyczaj walenia w oczy tego co mysle i nie ludzie wlazic nikomu w tylek, nawet jak mnie za to nie lubia. To co napisalam napisalam wylacznie w trosce o psy, i nie interesuje mnie czy Ci sie to podoba czy nie, tu nie jest forum glaskania bez umiaru. Quote
malagos Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 coś ta sunia nie ma szczęścia do tego dt :shake: IOWA, zadecydowałaś, która sunia do Ciebie moze trafić? Bo na mortikię jakoś nie liczę, dała stad nogę :roll: (zresztą jest na czarnych kwiatkach...) Quote
Dorothy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 chyba jednak braklo zapalu i zaangazowania, skoro zniechecily ja moje pytania? moze to tak jak z owczarkiem Baalem i niedoszla jego pania Agatka z Limanowej... SAMOOKALECZENIE. 2letni ON. DT PILNIE POTRZEBNE!!! - Strona 28 - Dogomania Forum i jak w przyslowiu- "mialo byc tak pieknie, a wyszlo jak zwykle..." Quote
Recommended Posts