Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze, to nasz poczta jakoś działa? :crazyeye: :razz:
Daj jej wszystkie 3, a po 2 tyg. należy powtórzyć. W jakim ona jest stanie?

Mam ciagle nadzieję, ze Mortikia jednak ją weźmie do dt.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZisiaj jak mnie zobaczyła ,nie patrzyła nawet na to ze może być pogryziona tylko biegła na oślep do siatki aby ją chociaż trochę pokochać ,a nawet udało mnie się wejść do boksu zostałam przez nią ze szczęścia polizana po twarzy .Jestem szczęśliwa ,że mogę jej dać takie chwile w jej okropnym życiu.:placz::placz:

Posted

malagos napisał(a):
Rzeczywiście śliczna, bardzo w typie :cool3:
Mortikia pewnie jej nie weżmie, bo by już pisala o tym :shake:

no to nikt jej nie chce????:placz::placz::placz::placz:

Posted

Malagos ,a propo tych tabletek które dałaś ,kategorycznie zabronił mi odrobaczania stwierdził,,ze ja nie jestem tutaj od tego .Cały czas jestem szpiegowana , czuję się jak intruz i osoba która szuka ciągłych afer i zaczepek ,to już jest ponad moje siły:shake::shake:

Posted

Wiesz co, funia, ręce opadają :placz:To kiedy on ma zamiar odrobaczyć? Czy w ogole?
Płakać sie chce...
no nic, tabletki przydadzą sie dal innego psiaka, bo może ...właśnie - IOWA, powaznie? :loveu: :loveu:

Posted

Moge przetrzymac suczke u siebie jakis czas,ale pod malym waruneczkiem:cool3:..Wy sprawdzicie ewentualne domki ,itp...;)...szkoda baby ,bo w koncu zginie w tym schronie....bylaby trzecia w domu-moje dwa schroniskowce to juz zasiedziali,stali domownicy na amen:lol:....i chyba pozostalaby sprawa transportu,mieszkam w Krakowie ,a jechac po nia nie mam jak,bo samochodu nie mam....:shake:

Posted

funia napisał(a):
Malagos ,a propo tych tabletek które dałaś ,kategorycznie zabronił mi odrobaczania stwierdził,,ze ja nie jestem tutaj od tego .Cały czas jestem szpiegowana , czuję się jak intruz i osoba która szuka ciągłych afer i zaczepek ,to już jest ponad moje siły:shake::shake:

O rany, co za postawa . :angryy:

biedna sunia, strasznie mi jej szkoda, szczególnie jak się patrzy na zdjęcia .

mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niej dom .

Posted

....powaznie...niech tez ma Swieta!;)....na "Owczarkach" jestem zalogowana jako Casiopea(jakby ktosik SE chcial sprawdzic...)..dzieki temu mam teraz dwa psiska Wezyra z Cieszynskiego schronu,I Nore z Krzesimowa....mialam takze starsza sunke z Tych ,ale odeszla w pazdzierniku za TM.

Posted

[quote name='IOWA']....powaznie...niech tez ma Swieta!;)....na "Owczarkach" jestem zalogowana jako Casiopea(jakby ktosik SE chcial sprawdzic...)..dzieki temu mam teraz dwa psiska Wezyra z Cieszynskiego schronu,I Nore z Krzesimowa....mialam takze starsza sunke z Tych ,ale odeszla w pazdzierniku za TM.

a co z buldozka ktora chcesz wziac? Wlasnie bylam na watku
http://www.dogomania.pl/forum/f28/do-oddania-sunia-buldog-angielski-w-kiepskim-stanie-z-pseudohodowli-pilne-126495/
zamierzasz wziac obie?
ostatni twoj wpis tam byl pozniej niz tu, zatem pozniej zdecydowalas o buldozce?

Posted

Dorothy!Znam swoje mozliwosci,wiem co moge ....Zaproponowalam wykup sunki(buldozki),w razie gdyby chcieli ja sprzedac...Onka miala miec umnie tymczas,ale widze,ze snujesz "teorie spiskowe"....jesli uwazasz,ze cos kombinuje to wcale NIE MUSZE,zadnego psa wykupywac ani brac na tymczas...to tyle w tym temacie....za dorosla jestem na to zeby tlumaczyc sie komukolwiek ze swoich decyzji....

Posted

kochanie ja tez jestem dorosla, moze nawet doroslejsza od Ciebie.
Jestem na dogo od czterech lat,mam w tej chwili 5 psow, a przez moj dom w tym czasie przewinelo sie tych psow z dogo i nie tylko chyba z dwadziescia albo wiecej, niektore umieraly mi na rekach,inne wyadoptowalam, i widzialam takie rzeczy, ze mina by Ci zrzedla. Mam na mysli w tj chwili ludzi adoptujacych i pomagajacych. Takze takich ktorzy w odruchu serca zrywaja sie do adopcji, domu tymczasowego i Bog wie czego, obiecuja gruszki na wierzbie kierowani najlepszymi intencjami, a potem przerasta ich rzeczywistosc i albo sie zmywaja, albo po krotkim czase zaczyna sie histeryczna akcja pt "NOWY DT PILNE ALBO WROCI DO SCHRONU!!" i tym podobne.
Uwazam ze decyzji nie podejmuje sie z dnia na dzien, bez wywiadu jak pies reaguje do innych psow, kotow, dzieci, czy czegokolwiek, jakie ma problemy zdrowotne itd.
Twoje entuzjastyczne oferty nie poprzedzone zadnym pytaniem i to na dwoch watkach naraz sa dla mnie odejrzane, i tyle.
Forum sluzy do wyrazania opinii,. wiec je wyrazam, pozatym mam brzydki obyczaj walenia w oczy tego co mysle i nie ludzie wlazic nikomu w tylek, nawet jak mnie za to nie lubia.
To co napisalam napisalam wylacznie w trosce o psy, i nie interesuje mnie czy Ci sie to podoba czy nie, tu nie jest forum glaskania bez umiaru.

Posted

coś ta sunia nie ma szczęścia do tego dt :shake:
IOWA, zadecydowałaś, która sunia do Ciebie moze trafić?
Bo na mortikię jakoś nie liczę, dała stad nogę :roll: (zresztą jest na czarnych kwiatkach...)