stonka1125 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 no my możemy jechać w piątek,ale to jest kupa kasy,wyliczyliśmy na trochę ponad 300 kilometrów i wyszło nam 250 zł,a okazuję sie że to jest prawie400 km,no nie wiem,kuna bede dzisiaj u was to pogadamy,rozumiem ze jakby co to jedziesz z nami! Quote
bebcik Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Stonka, moge Was wesprzec finansowo (50 zl) ale musze znac numer konta. Podasz mi na pw? pan mowil ze 366 km cala trasa, 200 km od nich do Kutna czyli 166 km to wasza odleglosc (chyba dobrze zrozumialam ze do Kutna dowozicie?) i oczywiscie x2 czyli ok 332 km lacznie. Sporo, ale w dobrym celu:) Jezeli bedzie jeszcze jakas pomoc potrzebna to moj numer ma funia. Quote
stonka1125 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ja własnie myślałam ,że dowieziemy ją do domu do państwa,zeby zmniejszyc jej stres,poczekajcie ze wsparciem finansowym bo przeciez jakas kasa zostanie z hotelikowania aduli,to mozna by ją wykorzystac na transport najwyżej wtedy bedziemy kombinowac skąd dołozyć Quote
bebcik Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Czyli do samego domu :) fajne miejsce na odpoczynek. Trasa długa i męcząca więc takie miejsce docelowe to fajna sprawa. Państwo sa zainteresowani utworzeniem DT a może i hoteliku, więc jeżeli byś mogła cos im wiecej powiedzieć może byłoby i warto :) rozejrzyj sie wiec dokładnie i powiesz mi czy też te miejsce Cie urzekło. Quote
stonka1125 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 a najlepsza na świecie wiadomość jest taka,że państwo w sobote przyjeżdżają po aduchę,wypiją kawkę,poznają się z myszką i będzie dobrze,baaaaardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
bebcik Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Czyli jednak jada sami ;) trochę szkoda bo mogłabyś obejrzec nowy domek. :) Porozmawiaj o organizacji DT albo hoteliku. Maja do tego warunki :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 stonka1125 napisał(a):a najlepsza na świecie wiadomość jest taka,że państwo w sobote przyjeżdżają po aduchę,wypiją kawkę,poznają się z myszką i będzie dobrze,baaaaardzo się cieszę:multi::multi::multi: suuuuperrrrrr :multi: Quote
stonka1125 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 też się strasznie ciesze,ciekawa jestem nowych państwa,własciwie po adę przyjedzie pan z córką bo pani zostanie w domku z małym dzieckiem,umowa przygotowana i czekamy!!! Quote
mysza 1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Trzymam kciuki za jutro. Oby poszlo gładko a Adusia pojechala do domu. Poproście Panstwa o fotki z nowego domku:eviltong: Quote
kuna66 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Jutro.... kurcze człowiek się już do potwora przywiązał:p Ale cóż takie jest powołanie hoteli. Wykarmić, nauczyc i oddac w dobre ręce. Pieniądze które wpłynęły na ade. Wyciąg z dnia 1.05.2009: - p. Weronika Magdalena Rarok 50 zł. - Beka 10 zł Razem z poprzednim 250 zł. Quote
kuna66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Melduję ze ada pojechała. Liczę na to że ktoś tam teraz będzie pilnował ludzi i zrobi kilka nalotów:razz:. Jaka będzie nowa rodzina wyjdzie w praniu. Dodaję zdjęcia: Quote
funia Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Dzwoniłam do nowej rodzinki Adusi ,Podróz zniosła super ,powitanie zaznajomienie z ich psem super i w ogóle urzekła ich od razu .Pani powiedziała mi ,ze bardzo przypomina ich zmarłą sunie i ze jest taka jaką właśnie chcieli .Chodzi cały czas za córka 12 letnia ,która jechała z Ada z tyłu w aucie. Sam fakt ,ze jechali po nią ponad 350 km . ADUSIU BĄDZ SZCZĘSLIWA <KONIEC TWOJEJ TUŁACZKI :laola::laola: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Gratulacje dla dziewczyn za znalezienie super domku, a Adusi za to, że trafiła do wymarzonego domku!!!!!!!!! :loveu::multi: Quote
bebcik Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Super :)) Zglaszam się do robienia "nalotow" tylko jak często bo wakacje za pasem i moge jeżdzic tam nawet codziennie. no i teraz nie zapomnę aparatu ;) Quote
stonka1125 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 bebcik,ja powiedziałam,że będą naloty:evil_lol:mamy tam tylko ciebie i mamy nadzieję,że będziesz sprawdzać rodzinkę ,rodzinka ogólnie fantastyczna ,fajny pan ,fajna córcia,warunki takie że dla własnych psów bym chciała,dziewczyna ukochała wszystkie psy w hotelu,myślę że będzie ok,ale sprawdzaj,państwo nie maja internetu i dadzą ci zdjęcia na płytce,to wrzucaj ,wrzucaj,jedz tam jak najprędzej,PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ TAK MNIE NIEPOKOI PAŃSTWA ZDANIE O STERYLIZACJI(DOBRZ,ŻE ADUCHA WYSTERYLIZOWANA) Quote
bebcik Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Najblizsze dwa tygodnie to mam totalnie zawalone ,nawet w weekendy pracuję, ale jak tylko wolny dzień, albo chociaż kawalek, mi sie trafi ,to od razu pognam :) lubię las, a ludzie są przyjacielscy więc przy okazji odpocznę od miasta :) Quote
mysza 1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Super, Bebcik jak juz pojedziesz to zrób nam foteczki ;) Quote
kuna66 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Z hotelowania ady pozostało dokładnie 100 zł. Co mam z nimi zrobić? Quote
funia Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 kuna66 napisał(a):Z hotelowania ady pozostało dokładnie 100 zł. Co mam z nimi zrobić? To bardzo dobrze ,bo musimy zwrócić Heldze 100zł za transport Ady z Łodzi do Jarocina .Termin oddania dawno juz minął ,czy moge Ci na Pw podać konto Helgi do przelewu pieniędzy ? Quote
kuna66 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 funia napisał(a):To bardzo dobrze ,bo musimy zwrócić Heldze 100zł za transport Ady z Łodzi do Jarocina .Termin oddania dawno juz minął ,czy moge Ci na Pw podać konto Helgi do przelewu pieniędzy ? Możesz podac Quote
Recommended Posts