funia Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Zmieniłam tytuł ,czekamy na odzew i Adusia moze znajdzie w końcu swego człowieka:multi: Quote
stonka1125 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 W. mazowieckie - wizytacja domow [Warszawa / Węgrów] Baffi2 [okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh [Warszawa] qeram [ok. Makowa Maz.] malagos Aarionne (Tylko w bardzo pilnych sytuacjach) [Warszawa] Jo37 lavinia [Warszawa] Kostek [Marki] shirrrapeira [mińsk mazowiecki] nadzieja [Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice) [Warszawa] Ziutabenia [Warszawa i bliskie okolice] DIF (na terenie Warszawy) [Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie) [Warszawa] shantara [Warszawa] teapot [Ĺťyrardów] agata-air (Ĺťyrardów) [Warszawa/Świercze] Ewusek [Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice) Angie:) [Warszawa] abrakadabra3000 [Warszawa] Orpha [Płock/Warszawa] Marcik [Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice) [Celestynów] Sylwia K kelly1978 [WARSZAWA] Erazm [okolice garwolina] yumanji [Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM [Warszawa] Ewa i flatki [Halinów, k. W-wy ] Cekinka13* [Warszawa] mru [Węgrów / Siedlce / Warszawa] TYGRYS-ica. (najlepiej Siedlce, Warszawa i okolice ale możemy się dogadać :)) [Warszawa] sleepingbyday [Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu) [Warszawa] Daka Madallena [Warszawa] Negri_2008 [Ostrołęka] bebcik to z mapy pomocy i spadam(na nic mi czasu nie starcza ostatnio:placz:) Quote
stonka1125 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kuna jest teraz na dogo to może napisze coś więcej,ale ja myslę że gdyby domek po sprawdzeniu okazał się ok,to ada trafiłaby do raju!!!!!!!!!! Quote
kuna66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Pieniądze, które wpłynęły na Adę (spis z dnia 30.04.2009): - p. Paulina Anna Dudek- 20 zł. - Torusia- 10 zł. - mysza 1- 50 zł. - rodzice Maciusia- 10 zł. - p. Beata Zofia Gruszkiewicz, deklaracje dla ady z zamościa- 100 zł. Quote
stonka1125 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 kuna a napisz jakie warunki państwo adulinie oferują,napisz ,napisz,nie chcę sama się cieszyć! Quote
kuna66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 stonka1125 napisał(a):kuna jest teraz na dogo to może napisze coś więcej,ale ja myslę że gdyby domek po sprawdzeniu okazał się ok,to ada trafiłaby do raju!!!!!!!!!! Pani, która chce Adę adoptować dzwoniła już do nas chyba ze sto razy:lol:. Powiedziała, że mamy nikomu jej nie oddawać, bo ją zaklepują. Teraz tylko trzeba sprawdzić szybko domek i Adulec może jechać. :multi: Przyszła rodzina Ady ma już kota i małego psa. Szukali psa łagodnego, pieszczocha lubiącego dzieci (Ada lubi dzieci:loveu:). Mają dom z ogrodem, więc Adulec będzie miał się gdzie wyszaleć. Quote
funia Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kurcze próbuję ,ale nie ma zbytnio odzewu :roll:Ci co sie pdzywają są za daleko od miejsca Budziszki Quote
bebcik Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja mieszkam w Ostrolece ale nie wiem nawet gdzie te Budziszki sa. Popytam sie znajomych i moze cos wymysle. Akurat dlugi weekend wiec moze udaloby mi sie sprawdzic ale nie wiem nawet jak to zrobic. Potrzebne szybkie szkolenie :) Quote
bebcik Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 A co dokladnie trzeba by bylo sprawdzic? Moze jakies wskazowki? I no oczywiscie jak to zrobic? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ale byłoby suuuuupeer gdyby znalazła domek, będę mogła pomóc finansowo innym bidulcom! :multi: Quote
malagos Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Wg mapy Budziszki są na wschód od Ostrowi, ok. Starego lubotynia, kawał drogi ode mnie. Quote
funia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Niestety zero odzewu ,pomózcie kogoś tam znależć bo to podobno bardzo dobry dom ,jeśli go stracimy to tragedia:placz: Quote
funia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 wszędzie gdzie dzwonię to za daleko tej osobie do tego miejsca Quote
funia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Ta miejscowośc to BUDZISKA ,kobieta super rozmowa była na poziomie i w temacie .Jestem w trakcie ustalania moze cos wyjdzie Quote
Torusia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 te 100zł deklaracje z Zamościa to ja wpłaciłam,pieniądze dała mi Funia Quote
funia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Stoję w punkcie zerowym ,wszyscy sprawdzeni i nikt nie moze .Został Bebcik ,ale się nie odzywa:shake:Czas goni ,domek cały czas dopytuje o Adę ,Co robić Jezu:oops: Quote
stonka1125 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 domek jak kocha to poczeka,państwu zależy na aduli bo o takim psie marzyli ,a może po długim weekendzie ktoś znajdzie czas Quote
bebcik Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 jutro czyli dzisiaj pojade do Budziszek , juz uzgodnilam z mezem. Potrzebne mi tylko dokladny adres i wytyczne :) Quote
Recommended Posts