Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne zdjęcia .!!!!!!!!!!

Reszta pieniędzy na ADę ,spłynie poniedziałek a najpóżniej wtorek .Większość wpłacających ma pensję około 25 każdego miesiąca.

Posted

paros napisał(a):
Mogę zrobić :lol: co napisać i do kogo podać kontakt?

DEzięki ! Jutro podam namiar na Hotelik w którym jest Ada tylko zapytam czy mogę

Posted

DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT NA HOTEL W JAROCINIE DLA ADY

funia - 50zł
Lady swallow-20zł
stonka 20zł
Magda Janik- 20zł
Małgosia P.-20zł
Torusia- 10zł
Tola--- 10zł
Handzia -10zł
Rodzice Maciusia-10zł

Katarzyna Lipiec-10zł
Edyta -- 20zl
Beka ----10zł
---
RAZEM 210zł-----------------------------
-----------------------------

Posted

ZROBIONY PRZELEW DZISIAJ WIECZOREM
----------------------------------------------
fUNIA 50ZŁ

MAŁGORZATA P-20ZŁ

TOLA -10ZŁ

HANDZIA-10ZŁ

KATARZYNA LIPIEC 10ZŁ

Posted

mysza1 napisz mi bo ja juz zgłupiałam :oops:Ty dajesz 50zł jednorazowo ,czy to deklaracja do znalezienia domu .Bo ja juz straciłam w tym wszystkim głowę:roll:

Posted

Dostałam tekścik i robię allegro i ogłoszenia :lol:
A ładne fotki, to tylko te dwie z poprzedniej strony? Bo na wcześniejszej są takie małe :razz:

Posted

funia napisał(a):
mysza1 napisz mi bo ja juz zgłupiałam :oops:Ty dajesz 50zł jednorazowo ,czy to deklaracja do znalezienia domu .Bo ja juz straciłam w tym wszystkim głowę:roll:

Na razie wpłaciłam jednorazowo ale będę dorzucać co miesiąc- nie wiem ile to zalezy jak wyjdzie, mam już za dużo stałych deklaracji dlatego nie chcę i tu deklarować.
Ale na pewno o Adusi nie zapomnę.

Posted

paros napisał(a):
Dostałam tekścik i robię allegro i ogłoszenia :lol:
A ładne fotki, to tylko te dwie z poprzedniej strony? Bo na wcześniejszej są takie małe :razz:

Jeśli potrzeba mogę dorobić;)

Posted

ja myslę ,że adusia specjalnie nie tęskni,wydurniaja sie z karusią,mordują zabawki,a ada osobiscie zamordowała ewie małe dzrzewko orzechowe,obzarła całe został tylko kijaczek wystający z ziemi,trudno to teraz nazwać drzewkiem:evil_lol:jest srednio towarzyska bo taka troche nieśmiała,jak ja ją wołam a mnie nie zna dobrze to najpierw patrzy na dziewczyny i do nich podchodzi,łapki mi nie podaje:razz:,ale pozwala łaskawie się pogłaskać jak już podejdzie,to naprawde słodka i uległa sunia,ja się śmieje że ona jest dla miłosników onków,którzy mają mało miejsca a zawsze marzyli o takim psisku,jest malutka i naprawdę kochana,oj miałby z niej domek pociechę!a dziewczynom powiedziałam ze jak ona taka grzeczna to niech zostanie(teraz mnie zabiją i nie wpuszcza do domu:cool3:)

Posted

potrzebni dogomaniacy z okolic ostrołęki,łomży,ostorowii mazowieckiej,chodzi konkretnie o miejscowość BUDZISZKI do sprawdzenie domku dla adusi,to jak ktoś zna kogoś takiego to na wątek zaprosić!!!!!!!!!!

Posted

Może przypomnę, że Adusia cały czas wisi u mnie w ogłoszeniach m. in. na psy.pl, kupiepsa.pl i innych, ale w tej chwili nie skojarzę... Na pewno jeszcze gumtree.warszawa.pl.

Posted

paros jeśli to nie jest zbyt kłopotliwe na Allegro:oops: może wstaw zbliżenie suni pyska zaraz po zdjęciu ze schroniska dla kontrastu, myślę że robiłoby wrażenie dużo bardziej niż na końcu strony
to zdjęcie jest zarąbiste!