Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuna66 napisał(a):
Ada już u nas. Wszystkie psiska są zapoznane, ale mimo to dzisiejsza noc będzie ciężka. Jednak dla suni taka przeprowadzka to duży stres. Zobaczymy do jutra.

Jak tam Ada po przeprowadzce? Mam nadzieję, że jakoś się odnajdzie:shake:

Posted

Adulec noc spędził bardzo spokojnie. Szybko się zaklimatyzował i jest bardzo grzeczny. wogóle święty pies:p nic nie broi. Dzisiaj poszła z Karą na działkę poznać koty i chciała pogonić Matylde (kocice naszą) ale Kara ją dziabnęła w ucho tak jakby chciała jej powiedzieć że jej ukochanych kotów obcemu nie pozwoli gonić:evil_lol: śmiesznie to wyglądało. Wogóle ada i kara bardzo się polubiły i bawią się razem na podwórku w przepychanki.

Posted

A czy ja mogłabym prosić o dawanie znać, jak wpłyną pieniądze ode mnie? Zdarza się, że przelewy nie dochodzą - czułabym się pewniej, gdybym wiedziała, ze doszły.

Posted

ladySwallow napisał(a):
A czy ja mogłabym prosić o dawanie znać, jak wpłyną pieniądze ode mnie? Zdarza się, że przelewy nie dochodzą - czułabym się pewniej, gdybym wiedziała, ze doszły.

Z tego co wiem jak na razie tylko na lunke wpłynęło 70 zł. Pomyślałam, że jak uzbiera się więcej to zrobię dokładny spis wszystkich, którzy wpłacili (nie chce denerwować pani z banku nasza wizytą co kilka dni:lol:) proszę o odpowiedz czy mogę tak zrobic, czy ktoś życzy sobie inaczej

Posted

wiec jak juz wiecie Adulec w hoteliku ;) Gorące pozdrowienia dla kobitek z hoteliku są super miłe dziewczynki buziaki dla Was i sierściuchów :loveu:i jak widać Kuna potwierdziła to co pisałm wczesniej ,że Ada jest super pies :multi:teraz jest opinia obiektywnej osoby ;)

Posted

ada jest naprawde słodka,taki misiek,zero agresji,myślałam ze jest większa a ona malutka,patrzy w ewe jak w obraz,naprawde fajna, spokojna sunia

jeżeli o kase chodzi to totalnie pusta jestem

Posted

[quote name='stonka1125']ada jest naprawde słodka,taki misiek,zero agresji,myślałam ze jest większa a ona malutka,patrzy w ewe jak w obraz,naprawde fajna, spokojna sunia

jeżeli o kase chodzi to totalnie pusta jestem
Stonka bo się obraże, mnie też psy lubieją, nie tylko ewe. Ada cały dzień siedziała przy mnie przy komputerze. Zresztą nie tylko ona:lol:, a mogła iść się opalać na ogrodzie.

Posted

kuna66 napisał(a):
Stonka bo się obraże, mnie też psy lubieją, nie tylko ewe. Ada cały dzień siedziała przy mnie przy komputerze. Zresztą nie tylko ona:lol:, a mogła iść się opalać na ogrodzie.

dobra,dobra niech ci będzie,wpadłam tylko na chwile to i obserwacje mogły być niekompletne;)

Posted

Bardzo się cieszę ,Ada chyba zrozumiała ze nie moze sprawiać problemów .To sunia anioł .;)tylko teraz trzeba ruszać z ogłoszeniami .

To kto pomoze ?