Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto chce być tą osoba ,która zamknie listę deklarujących :cool3:

KOMU 10zł ,komu??

Chociaż jakby dali 20zł to by było 210zł ,zeby pani z hotelu wiedziała ze w ZAmościu i okolicach dobre duszki mieszkają ;)

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super Stonka dobry duszek mnie uspokoiła to dobry hotelik;) a dzisiaj wypróbowałam Adulca na obcą sunie i bawiła się super ( znaczy sunia nie obca bo mojej chreśnicy ) Lumikiki jest ciut wyższa od Ady i młodsza co nie stanowi problemu bo Ada jest skora do zabaw i psot :evil_lol: nie było żadnych warknieć i zatargów nawet przy misce Ada była najedzona i żarełko ją nie interesowało :eviltong: jestem dobrej myśli kota wylizała aż fuczeć zaczął :diabloti: myślę ,że w hoteliku nie będzie z nią żadnych kłopotów bo to aniołek jest :loveu:

Posted

ladySwallow napisał(a):
A gdzie ten Jarocin? Przy jakim dużym mieście?

no bo sie obraże ,przeciez jarocin to jest DUZE MIASTO:evil_lol:
135km od łodzi,kalisz to jest mniej więcej połowa drogi

przesadziłam154,z tego do kalisza z łodzi 100

Posted

stonka1125 napisał(a):
no bo sie obraże ,przeciez jarocin to jest DUZE MIASTO:evil_lol:
135km od łodzi,kalisz to jest mniej więcej połowa drogi

przesadziłam154,z tego do kalisza z łodzi 100

Hm, być może ;) Whatever :evil_lol:

To nie tak daleko w sumie...

Posted

funia ma dane bo to ten sam hotelik w którym jest luna zamojska

jeżeli chodzi o transport to własnie nie bardzo,my po ostatnich przygodach z autem boimy sie wypuszczać w długie trasy,ale sprawdze na transportowym ,może akurat coś będzie

Posted

postanowiłam ,że osobiscie odwiozę Adę do hoteliku po drodze obejdzie się bez kagańca i stersu ;) pożyczyłam 150 zł. od koleżanki na paliwo myślę że styknie

Posted

Ada już u nas. Wszystkie psiska są zapoznane, ale mimo to dzisiejsza noc będzie ciężka. Jednak dla suni taka przeprowadzka to duży stres. Zobaczymy do jutra.