Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga72 napisał(a):
Funiu trzymam ją w kojcu ale jak wychodzę i ona to widzi to wolę zamknąć ją w domu coby za mną nie poleciała i nie wsiąkła :shake: zaledwie kilka dni dzieli ją od wyjazdu dlatego wolę dmuchać na zimne nie chce, żeby coś się przydarzyło . Wolę pilnować Adulca niedobrej cholery bo jak gdzieś się ruszę to ona za mną :eviltong: wystraczy ,że nie zauważę pojadę i resztę już wiesz :evil_lol:

No ,tak rozumie:oops:

Posted

[quote name='mysza 1']Bidulka. Kiedy się przenosi?:shake:Jeśli ktoś moze coś zaproponować innego to bardzo proszę :roll:plan jest taki wyprosiłam u Helgi przed świetami jeszcze 2 tyg.dla Ady i w tym czasie musimy sie zmieścić:-o

Posted

helga,jeżeli nie zbierzemy deklaracji na ade to musi wrócic do zamościa do kojca,jeżeli sie uda to może nie będzie musiała jechać tak daleko tylko pojedzie do hotelu
tak to rozumiem....

Posted

Więc jeszcze raz
DEKLARACJE STAŁYCH WPŁAT NA HOTEL W JAROCINIE DLA ADY

funia - 50zł
Lady swallow-20zł
stonka 20zł
funi siostra- 20zł
funi znajoma-20zł
Torusia- 10zł
-----------------------------
mamy już 140zł brakuje tylko 60zł

Posted

Żebranie nawet nie żle mi idzie ,muszę zastanowić się nad tym na poważnie:evil_lol:
CZekam na kolejną deklaracje ,koleżanka ma odzdzwonić zaraz .Trzymajcie kciuki moze kolejna dyszka wpadnie:lol:

Posted

mam nadzieje ,że wszyscy zdajemy sobie sprawe z wybitnie promocyjnej ceny za tak dużego psa,mam nadzieje ze ada szybko znajdzie dom ,bo czułabym sie źle tak obciążając dziewczyny,dla mnie w tej chwili znalezienie dla niej domu jest priorytetem(lunka na domek i tak musi poczekać do wyzdrowienia)więc prosze nie zapominajcie o adzie,wszystkie ogłoszenia mile widziane,wyslałam pw do helgi ,chciałabym mieć dokładną charakterystyke suni,przede wszystkim chodzi o inne suki,ewa ma cztery swoje i lunke,która wymaga w tej chwili szczególnej opieki,ada nie powinna zostawać u nich dłuuuuuuuuuugo(chociażby ze względu na cene ale i na sama ade)

Posted

Stoneczko ja zdaję sobie sprawę dokładnie ,ze to dobra cena .Zmobilizujemy siły i zaraz po wylądowaniu Ady w Jarocinie idziemy całą parę .Liczę na was :cool3: