Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informację o poszukującym wysterylizowanej suczki dostałam od Pani weterynarz... podałam im namiary na wątek Ady i jej allegro, dosłałam dodatkowo zdjęcia, niestety mailem zwrotnym poinformowała mnie, że to już nieaktualne :placz: :placz:. Przykro mi... szukamy dalej :placz:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra Funiu nie było pośpiechu naprawdę . Dzięki :loveu:Funiu fakt cicho nikt nie dzwoni i nie pyta :shake: A Ada już zdrowa i pięknie wygląda :multi: To wspaniała sunia chodzi przy nodze jak cień w domciu grzeczna i taka przytulaśna i całuśna bardzo rodzinna psinka :loveu:a jak ktoś łazi przy płocie to szczeka taka czujna i pilnujaca owczarka az się jej boją :evil_lol:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Znalazłam na podforum domkowym taki wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f937/l...ierzat-126126/

To jest hotel w Łodzi, więc może warto pomyśleć nad jakimiś planami z umieszczeniem Ady w hoteliku, na wszelki wypadek? Super by było, gdyby sunia znalazła DS, ale to trudne - a jak się skończy miesiąc, to gdzie ona niby się podzieje?...

Mamy coraz mniej czasu, a nikt jakoś nie reaguje na pomysły... :roll:

Posted

ja niestety żadnych decyzji podjąć nie mogę :shake: Wszystkie ważne decyzję odnośnie suki podejmuje Funia w porozumieniu z szefem Emira . Zaręczam ,że dopóki coś się nie znajdzie Adulec będzie u mnie i nie ma obawy nawet po marcowym terminie sucz jest bezpieczna ;) Niestety ani wiosna ani domki stałe nas nie rozpieszczają :-(

Posted

Beka całe szczęście , że jesteś Ty masz dobrą rękę do onków :loveu: Tak jak już pisałam wcześniej Ada mieszka ze mną w mieszkaniu cały czas doskonale nadaje się do bloków . Idealna do dzieci , kotów i innych psów oaza łagodności i spokoju kochana sucz :multi:Ada jest czujna i obcych obszczekuje ale nie jest hałaśliwa . Beka oby Tobie się udało znalezc jej dobry domek suka jest u mnie juz 3 m-ce i przez ten czas bardzo się zżyłyśmy ze sobą a jej los bardzo leży mi na sercu .

Posted

No właśnie ja cały czas myślę ,sprawdzałam już dwa domy u nas ale tragedia na podwórku pies na łańcuchu i w ogóle nie to co miało być ,Jestem juz załamana tą sytuacja Beka ratuj dobrym domem .Baba miała dzwonić do mnie tydzień temu juz była zdecydowana i milczy ,ale to moze lepiej dla Ady.....

Posted

do Zamościa :crazyeye:to po było ją wyciagać po co przez prawie 4 m-ce niuńkam Adulca , pitraszę , wychodzę na spacerrki pokazuje jej normalne życie żeby wróciła do schronu :shake: żeby był 1 kwietnia to pomyslałabym Funiu ,że to zart :diabloti: jeżeli to Adzie ma pomóc to napiszę wszem i wobec dlatecze nie moge dłużej być DT TRACE DOM z tej przyczyny ,że nie mam pracy , zalegam z kredytami i wszystkimi opłatami więc jeśli niektórym wydawało się ,że z powodu kaprysu chce sie pozbyc psa to proszę mam się poniżyć jeszcze bardziej ,żeby w końcu ktos coś wymyslił konstruktywnego :-(

Posted

[quote name='Helga72']do Zamościa :crazyeye:to po było ją wyciagać po co przez prawie 4 m-ce niuńkam Adulca , pitraszę , wychodzę na spacerrki pokazuje jej normalne życie żeby wróciła do schronu :shake: żeby był 1 kwietnia to pomyslałabym Funiu ,że to zart :diabloti: jeżeli to Adzie ma pomóc to napiszę wszem i wobec dlatecze nie moge dłużej być DT TRACE DOM z tej przyczyny ,że nie mam pracy , zalegam z kredytami i wszystkimi opłatami więc jeśli niektórym wydawało się ,że z powodu kaprysu chce sie pozbyc psa to proszę mam się poniżyć jeszcze bardziej ,żeby w końcu ktos coś wymyslił konstruktywnego :-(

Helga, ja myślę, że nikt tutaj nie ma do Ciebie pretensji - życie jest jakie jest i nie zawsze wszystko możemy przewidzieć...

Chciałam jednak zauważyć, że kilkanaście postów wcześniej, nie wiem, ile stron, pisałam o wątku łódzkiego hoteliku: http://www.dogomania.pl/forum/f937/lodz-caloroczny-hotel-dla-zwierzat-126126/ - cena jest, jaka jest, ale pies nie może wrócić do Zamościa... przecież to byłoby bez sensu. Dziewczyny, które miały tam psy, są zadowolone - Funia, czy Ada jest pod opieką Emir? Czy da się częściowo sfinansować jej pobyt?