Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']funia, ja mogę Ci wysłać tabletki na robaczki w kopercie, tylko jaka jest jej waga, około? 20 kg? Tyle waży dobrze wygladająca boskerka.

I podaj swoj adres na pw.

wierz mi, gdybym tylko miała warunki, wziełabym ją na dt i szukała na spokojnie domu :cool1:
Ja prosiłam o dane na pw, żeby wysłać kasę na tabletki to do tej pory się nie doczekałam od funii...:cool1::diabloti:

Posted

aganela napisał(a):
Hop!!!!:multi::oops::oops::oops:oniecznie Funia spróbuj zrobić lepsze zdjęcia suni!!!

zrobie ,zrobię --tylko wiesz nie zawsze mi się udaje bo musze się kryć ,ale postaram się w piątek jestem w schronie.:lol:

Posted

funia napisał(a):
zrobie ,zrobię --tylko wiesz nie zawsze mi się udaje bo musze się kryć ,ale postaram się w piątek jestem w schronie.:lol:

To czekamy, moze sie uda.

Posted

Muszę porozmawiać z Siłą Wyższą i być może moglibyśmy wziąć dziewczynkę na dt, jeśli udałoby się przywieźć ją do Warszawy lub Łodzi (będę w Łodzi pod koniec grudnia samochodem).
Można więcej zdjęć suni?

Posted

[quote name='mortikia']Muszę porozmawiać z Siłą Wyższą i być może moglibyśmy wziąć dziewczynkę na dt, jeśli udałoby się przywieźć ją do Warszawy lub Łodzi (będę w Łodzi pod koniec grudnia samochodem).
Można więcej zdjęć suni?
To byś jej życie uratowała mortikia! Zresztą sama widzisz, jakie tam są warunki- szkoda gadać. Psy nawet najtańszych tabletek na robaki nie dostają, nie mówiąc o podstawowej szczepionce na wściekliznę...:shake:

Posted

Bardzo chciałabym pomóc... Miałam u siebie już tyle bid, ale zawsze gdy widzę kolejną serce się kraje... :-(
Tydzień temu miałam wypadek i chodzę o kulach. Całe dnie spędzam na razie w domu, więc mam dużo czasu.
Byłoby świetnie, gdyby udało się uratować tą sunieczkę... :loveu:

Posted

Boże MOrtikia ,ja nie wierzę w to co czytam naprawde mogłabyś !!!!?????????

W piątek zrobię dużo zdjęć i wieczorem wrzucę ,trzymaj tymczasik i rozpracowuj siłę wyższą............:multi::multi::roll:

napewno noga ci się szybko wygoi wiesz jak to działa no nie ???Suńka się przytuli i zaraz lepiej będzie....

Posted

[quote name='mortikia']Niestety, wątpię czy się uda... :shake: Ale próbować będę dalej. Ogłaszać suczkę również. Wyjątkowo chwyciła mnie za serce :oops:

Jeśli macie jakieś uwagi co do ogłoszenia, piszcie, mogę coś zmienić:
Owczarek niemiecki- BIEDNA SUNIA SZUKA DOMU! (497363863) - Aukcje internetowe Allegro

ja tylko się boję, czy to ON, czy miksik - z tego zdjęcie niewiele widać....
Czyli nowe zdjecie ew. w piatek?

Posted

funia napisał(a):
dzięki mortikia za ogłoszenia:loveu::loveu:

Nie ma za co !
Jutro zrobię też na innych portalach ;)

Byłoby cudownie, gdyby ktoś wziął niuńkę przed Świętami- spędziłaby Wigilię ze swoim człowiekiem :loveu::multi:

Posted

malagos napisał(a):
ja tylko się boję, czy to ON, czy miksik - z tego zdjęcie niewiele widać....
Czyli nowe zdjecie ew. w piatek?

napewno ,nie jest rasowa ale bardzo zbliżona do ON [zdjęcia w piątek wieczorem]

czy zdjęcie z pierwszego postu otwiera wam się w większym formacie ????

Posted

Mnie się otwiera :)

Sunia na Owczarkach w potrzebie:
[url=http://owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=22480#post22480][zamojski schron] suka OWCZAREK NIEMIECKI ok.5 lat bardzo

Posted

[quote name='malagos']Ja tabletki wyslę jutro rano, moze zdąża przyjsć przed wyjazdem suni do warszawy :cool3: :multi:
Żartuję, ale mam nadzieję....[/quot

tabletki dostalam dzisiaj dzieki malagos.drugi raz ja jej kupie i odrobacze ;)

_

Posted

malagos napisał(a):
o kurcze, to nasz poczta jakoś działa? :crazyeye: :razz:
Daj jej wszystkie 3, a po 2 tyg. należy powtórzyć. W jakim ona jest stanie?

Mam ciagle nadzieję, ze Mortikia jednak ją weźmie do dt.

Dobrze by było....