sacred PIRANHA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sunieczka pilnie potrzebuje chocby dt... Quote
Koperek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='malagos']funia, ja mogę Ci wysłać tabletki na robaczki w kopercie, tylko jaka jest jej waga, około? 20 kg? Tyle waży dobrze wygladająca boskerka. I podaj swoj adres na pw. wierz mi, gdybym tylko miała warunki, wziełabym ją na dt i szukała na spokojnie domu :cool1: Ja prosiłam o dane na pw, żeby wysłać kasę na tabletki to do tej pory się nie doczekałam od funii...:cool1::diabloti: Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dorothy napisał(a):czy ona jest na forum owczarkow? nie nie ma jej tam ,..... nie umie tego zrobić . Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dziewczyny będę u niej w piątek to na oko zobacze czy waży 20kg już na PW wysłałam adres:oops::oops: Quote
aganela Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hop!!!!:multi::oops::oops::oops:oniecznie Funia spróbuj zrobić lepsze zdjęcia suni!!! Quote
funia Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 aganela napisał(a):Hop!!!!:multi::oops::oops::oops:oniecznie Funia spróbuj zrobić lepsze zdjęcia suni!!! zrobie ,zrobię --tylko wiesz nie zawsze mi się udaje bo musze się kryć ,ale postaram się w piątek jestem w schronie.:lol: Quote
Dorothy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 kryc sie z aparatem zeby pomoc psu :-( to chore:shake: Quote
Tola Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 funia napisał(a):zrobie ,zrobię --tylko wiesz nie zawsze mi się udaje bo musze się kryć ,ale postaram się w piątek jestem w schronie.:lol: To czekamy, moze sie uda. Quote
mortikia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Muszę porozmawiać z Siłą Wyższą i być może moglibyśmy wziąć dziewczynkę na dt, jeśli udałoby się przywieźć ją do Warszawy lub Łodzi (będę w Łodzi pod koniec grudnia samochodem). Można więcej zdjęć suni? Quote
Koperek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='mortikia']Muszę porozmawiać z Siłą Wyższą i być może moglibyśmy wziąć dziewczynkę na dt, jeśli udałoby się przywieźć ją do Warszawy lub Łodzi (będę w Łodzi pod koniec grudnia samochodem). Można więcej zdjęć suni? To byś jej życie uratowała mortikia! Zresztą sama widzisz, jakie tam są warunki- szkoda gadać. Psy nawet najtańszych tabletek na robaki nie dostają, nie mówiąc o podstawowej szczepionce na wściekliznę...:shake: Quote
mortikia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bardzo chciałabym pomóc... Miałam u siebie już tyle bid, ale zawsze gdy widzę kolejną serce się kraje... :-( Tydzień temu miałam wypadek i chodzę o kulach. Całe dnie spędzam na razie w domu, więc mam dużo czasu. Byłoby świetnie, gdyby udało się uratować tą sunieczkę... :loveu: Quote
malagos Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja tabletki wyslę jutro rano, moze zdąża przyjsć przed wyjazdem suni do warszawy :cool3: :multi: Żartuję, ale mam nadzieję.... Quote
funia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Boże MOrtikia ,ja nie wierzę w to co czytam naprawde mogłabyś !!!!????????? W piątek zrobię dużo zdjęć i wieczorem wrzucę ,trzymaj tymczasik i rozpracowuj siłę wyższą............:multi::multi::roll: napewno noga ci się szybko wygoi wiesz jak to działa no nie ???Suńka się przytuli i zaraz lepiej będzie.... Quote
mortikia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Będę marudziła w domu...:evil_lol: Mam nadzieję, że ulegną... ;) Tymczasem czekamy na zdjęcia suczki. Quote
mortikia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Niestety, wątpię czy się uda... :shake: Ale próbować będę dalej. Ogłaszać suczkę również. Wyjątkowo chwyciła mnie za serce :oops: Jeśli macie jakieś uwagi co do ogłoszenia, piszcie, mogę coś zmienić: Owczarek niemiecki- BIEDNA SUNIA SZUKA DOMU! (497363863) - Aukcje internetowe Allegro Quote
nika28 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jaka śliczna sunia, mam nadzieję że szybko znajdzie dom... Quote
funia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dzięki mortikia za ogłoszenia:loveu::loveu: Quote
malagos Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='mortikia']Niestety, wątpię czy się uda... :shake: Ale próbować będę dalej. Ogłaszać suczkę również. Wyjątkowo chwyciła mnie za serce :oops: Jeśli macie jakieś uwagi co do ogłoszenia, piszcie, mogę coś zmienić: Owczarek niemiecki- BIEDNA SUNIA SZUKA DOMU! (497363863) - Aukcje internetowe Allegro ja tylko się boję, czy to ON, czy miksik - z tego zdjęcie niewiele widać.... Czyli nowe zdjecie ew. w piatek? Quote
mortikia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 funia napisał(a):dzięki mortikia za ogłoszenia:loveu::loveu: Nie ma za co ! Jutro zrobię też na innych portalach ;) Byłoby cudownie, gdyby ktoś wziął niuńkę przed Świętami- spędziłaby Wigilię ze swoim człowiekiem :loveu::multi: Quote
funia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 malagos napisał(a):ja tylko się boję, czy to ON, czy miksik - z tego zdjęcie niewiele widać.... Czyli nowe zdjecie ew. w piatek? napewno ,nie jest rasowa ale bardzo zbliżona do ON [zdjęcia w piątek wieczorem] czy zdjęcie z pierwszego postu otwiera wam się w większym formacie ???? Quote
mortikia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Mnie się otwiera :) Sunia na Owczarkach w potrzebie: [url=http://owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=22480#post22480][zamojski schron] suka OWCZAREK NIEMIECKI ok.5 lat bardzo Quote
funia Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='malagos']Ja tabletki wyslę jutro rano, moze zdąża przyjsć przed wyjazdem suni do warszawy :cool3: :multi: Żartuję, ale mam nadzieję....[/quot tabletki dostalam dzisiaj dzieki malagos.drugi raz ja jej kupie i odrobacze ;) _ Quote
Tola Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 malagos napisał(a):o kurcze, to nasz poczta jakoś działa? :crazyeye: :razz: Daj jej wszystkie 3, a po 2 tyg. należy powtórzyć. W jakim ona jest stanie? Mam ciagle nadzieję, ze Mortikia jednak ją weźmie do dt. Dobrze by było.... Quote
Recommended Posts