Monka-stw Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dołożyłam ogłoszenia od siebie ONka ADA- kwintesencja łagodności i delikatności BŁAGA O DOM - Stalowa Wola - Zwierzęta oraz tu Stalowa Wola: Ogłoszenia - Bezpłatne Ogłoszenia - Stalowka.NET niestety tutaj zdjęć nie można dodawać :shake: Może u nas ktoś się skusi na Adulca :loveu: Quote
funia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dziewczyny ,czy ktoś może zrobić allegro ?? Błagam !!!! Quote
Koperek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 funia napisał(a):Dziewczyny ,czy ktoś może zrobić allegro ?? Błagam !!!! funia napisałam Ci niedawno post, podając na talerzu osoby, które mogą zrobić allegro dla Ady- nie chcesz skorzystać? Wystarczy napisać PW. Quote
LadyS Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ady allegro się skończyło, wystawiam ponownie dziś. Ada - suka w typie owczarka niemieckiego (575070649) - Aukcje internetowe Allegro Quote
funia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Koperek napisał(a):funia napisałam Ci niedawno post, podając na talerzu osoby, które mogą zrobić allegro dla Ady- nie chcesz skorzystać? Wystarczy napisać PW. Tak ,wiem nie ogarniam już wszystkiego:oops: Quote
funia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ladySwallow napisał(a):Ady allegro się skończyło, wystawiam ponownie dziś. Ada - suka w typie owczarka niemieckiego (575070649) - Aukcje internetowe Allegro dziękuję bardzo !! Quote
Helga72 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hop hop niedobre ciotki zapomniałyście o Adulcu:mad: Quote
funia Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 A gdzie tam ,cały czas myślę i nic z tego nie wychodzi. Helgo dopiero jutro wpłacę Ci na konto stawkę tygodniową >:oops: Quote
funia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Musimy do końca marca zabrac Adę od Helgi ,proszę moze ktos ma jakis pomyśł .:shake:Jak to zorganizować --przecież to drugi koniec Quote
mysza 1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Matko, a gdzie my jej do konca marca dom znajdziemy:shake: Dlaczego musimy zabrać Adusię? Quote
Helga72 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 dlatego , że ja dom tracę Funia zna szczegóły:-( Pytałam wszędzie nikt jej nie chce niestety :shake: gdyby wtedy nie odwaliła numeru miałaby dobry domek a tak :placz: Quote
funia Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Jest tak jak napisała Helga ,sytuacja jest trudna bardzo . :shake: Quote
mysza 1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 funia napisał(a):Jest tak jak napisała Helga ,sytuacja jest trudna bardzo . :shake: Boże fatalnie:shake: Co zrobimy? Trzeba pilnie dzialać Quote
mysza 1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dorothy napisał(a):jaki numer? Uciekła z posesji za Helgą. Quote
Dorothy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Helga72 napisał(a):dlatego , że ja dom tracę Funia zna szczegóły:-( Pytałam wszędzie nikt jej nie chce niestety :shake: gdyby wtedy nie odwaliła numeru miałaby dobry domek a tak :placz: jaki numer? Quote
Helga72 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 tak właśnie Ada ma tendencje do wyłażenia za mną :evil_lol: ostatnio tak podniosła mi ciśnienie , że myslałam , że wylewu dostanę :angryy: wylazłam po dzieci do szkoły byłam juz przy przystanku autobusowym zerkam a dama juz przy mnie cud , że pod samochód nie wpadła :shake: zostawiłąm ją u znajomej bo mieszka blisko przystanku oczywiście autobus odjechał :razz: reszta psów oczywiście czekała na podwórku aż wrócę znaczy pozostała piątka ;) że o kotach nie wspomnę :eviltong: mam nadzieję , że wreszcie coś się ruszy i znajdzie się dobry domek :loveu:a dodam jeszcze , że Adulec wogóle nie dba o linię całuśna parówka :loveu: Quote
funia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Właśnie ,czyli ogrodzenie musi być porządne i wysokie u ewentualnych przyszłych właścicieli.... Quote
Helga72 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ada może mieszkać na spokojnie w blokach u mnie śpi w domu i nic sie nie dzieje naprawdę ;) Quote
funia Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Helgo napisz do którego marca najpóżniej ada musi być zabrana? Quote
Recommended Posts