Helga72 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 super dzięki :loveu: Ada jest po sterylce i jest całkowicie zdrowa i zaszczepiona :multi: tylko domu brak ale miejmy nadzieję , że wkrotce się znajdzie ;) Ada uwilebia śnieg i wszelakie zabawy to kochane stworzonko i bardzo wierne :loveu: takie sprzęty jak smycz i kaganiec nie są potrzebne Ada mnie pilnuje i po prostu zawsze jest całusnik kochany :loveu:bezproblemowa sucz brać i rozpieszczać :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Adusia trzymam kciuki za dom i to szybko. Quote
funia Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Ada ty się tak do Helgi nie przyzwyczajaj ;) bo zaraz na nową Chatę trzeba lecieć :cool3: Quote
Helga72 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ano właśnie ale Adulec przez te prawie dwa miechy raczej sie przyzwyczaiła gdy wychodzę to przynosi sobie z przedpokoju moje kapcie i na nich śpi :lol: jestem na 100% przekonana , że nowy domeczek bardzo pokocha :loveu: Quote
Monka-stw Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 To ja ją wrzucę na nasze miejscowe portale z ogłoszeniami, może to coś pomoże :roll: Quote
mysza 1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Helga72 napisał(a):nikt Funiu zupełnie nikt:-( No niesamowite:-( Quote
Helga72 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no cóż przykre :-( ale wszystkie adopcje marnie idą wiecie ogólnie bieda jest i każdy milion razy się zastanowi nim wezmie psa takie czasy :shake: Quote
funia Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 kurcze ,Ada zasiedziałaś się trochę:roll: Quote
mysza 1 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Myślmy pozytywnie, to rasowa sliczna sunia, będzie dobrze:loveu: Quote
Koperek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='mysza 1']Myślmy pozytywnie, to rasowa sliczna sunia, będzie dobrze:loveu: No własnie licząc na tą rasowość powinna mieć wyróżnione allegro na samej górze! To naprawdę działa. Czy ktoś może ADUSIĘ wspomóc??:roll: Quote
Helga72 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ciotki kochane z tą rasowością to hmmm trochę tego :oops: wystarczy spojrzeć na avatarek Myszeczki :cool3: no ale dla nas jest rasowa i tego się trzymajmy :multi: Quote
Koperek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Helga72 napisał(a):ciotki kochane z tą rasowością to hmmm trochę tego :oops: wystarczy spojrzeć na avatarek Myszeczki :cool3: no ale dla nas jest rasowa i tego się trzymajmy :multi: ...tzn. miałam na myśli "rasowość", tylko cudzysłów zapomniałam wstawić :oops: ;) Tak, czy siak to pomaga! Quote
mysza 1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Helga72 napisał(a):ciotki kochane z tą rasowością to hmmm trochę tego :oops: wystarczy spojrzeć na avatarek Myszeczki :cool3: no ale dla nas jest rasowa i tego się trzymajmy :multi: Jest mocno "w typie" a poza tym kundelki też znajdują dobre domki, trzymam kciuki. Quote
Helga72 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 rasowy czy nie każdy psiak potrzebuje swojego ludzia i nasz Adulec też :razz: szybciutko domeczku psica czeka :loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Poznałam dzis Ade. To świetna,rodzinna sunia. Domek który ją adoptuje będzie miał kochanego przyjaciela. Domki,gdzie jestescie? Quote
Helga72 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kochane cioteczki jest 1 marca więc podumowałam rachunki za jedzenie dla Ady , żeby było wiadomo co i ile a więc ponieważ na początku nie brałąm rachunków więc dajemy sobie spokój natomiast z 6 rachunków za żarełko wyszła kwota 243 zł. Funiu gdybyś potrzebowała potwierdzenia to mam rachunki oczywiście.I to na tyle naszych spraw :razz: A co do samej Ada to nadal bez domku ani widu ani słychu :-( Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Co napiszesz posta Helga to ja wchodzę z rozedrganym sercem i sprawdzam, czy oby nie chwalisz się jakimś zainteresowaniem dziewczyną, a tu wiecznie rozczarowanie...:shake: Niefajnie cholewcia, że nikt nie dzwoni!:-( Jest śliczna, bezproblemowa, do dzieci, do zwierząt- O CO LUDZIOM CHODZI??? Quote
funia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Helga72 napisał(a):Kochane cioteczki jest 1 marca więc podumowałam rachunki za jedzenie dla Ady , żeby było wiadomo co i ile a więc ponieważ na początku nie brałąm rachunków więc dajemy sobie spokój natomiast z 6 rachunków za żarełko wyszła kwota 243 zł. Funiu gdybyś potrzebowała potwierdzenia to mam rachunki oczywiście.I to na tyle naszych spraw :razz: A co do samej Ada to nadal bez domku ani widu ani słychu :-( czyli jak Helgo ,Za mało będzie 35 zł na tydzień ? Czy z wcześniejszych jest niedopłata?Napisz jak to wygląda ,zeby było na czysto,dzisiaj wieczorem przeleje 35zł na tydzień. Quote
funia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jak z ogłoszeniami ?,czy znowu trzeba robić czy jeszcze są ? Quote
Helga72 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Funiu z wcześniejszymi dajemy spokój przeca mówie a jak gotuje swoim to przecież Adulec też amcia:eviltong: dopóki psy sa u mnie traktuje wszystkie jak swoje :razz: Funiu wszystko tak jak do tej pory ale wiesz jasność musi być piniądz to delikatna sprawa a Ty musisz mieć pewność , że wszystko jest wydawane na Adulca :evil_lol: Quote
Recommended Posts