Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super dzięki :loveu: Ada jest po sterylce i jest całkowicie zdrowa i zaszczepiona :multi: tylko domu brak ale miejmy nadzieję , że wkrotce się znajdzie ;) Ada uwilebia śnieg i wszelakie zabawy to kochane stworzonko i bardzo wierne :loveu: takie sprzęty jak smycz i kaganiec nie są potrzebne Ada mnie pilnuje i po prostu zawsze jest całusnik kochany :loveu:bezproblemowa sucz brać i rozpieszczać :evil_lol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano właśnie ale Adulec przez te prawie dwa miechy raczej sie przyzwyczaiła gdy wychodzę to przynosi sobie z przedpokoju moje kapcie i na nich śpi :lol: jestem na 100% przekonana , że nowy domeczek bardzo pokocha :loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Myślmy pozytywnie, to rasowa sliczna sunia, będzie dobrze:loveu:
No własnie licząc na tą rasowość powinna mieć wyróżnione allegro na samej górze! To naprawdę działa.

Czy ktoś może ADUSIĘ wspomóc??:roll:

Posted

Helga72 napisał(a):
ciotki kochane z tą rasowością to hmmm trochę tego :oops: wystarczy spojrzeć na avatarek Myszeczki :cool3: no ale dla nas jest rasowa i tego się trzymajmy :multi:

...tzn. miałam na myśli "rasowość", tylko cudzysłów zapomniałam wstawić :oops: ;)

Tak, czy siak to pomaga!

Posted

Helga72 napisał(a):
ciotki kochane z tą rasowością to hmmm trochę tego :oops: wystarczy spojrzeć na avatarek Myszeczki :cool3: no ale dla nas jest rasowa i tego się trzymajmy :multi:

Jest mocno "w typie" a poza tym kundelki też znajdują dobre domki, trzymam kciuki.

Posted

Kochane cioteczki jest 1 marca więc podumowałam rachunki za jedzenie dla Ady , żeby było wiadomo co i ile a więc ponieważ na początku nie brałąm rachunków więc dajemy sobie spokój natomiast z 6 rachunków za żarełko wyszła kwota 243 zł. Funiu gdybyś potrzebowała potwierdzenia to mam rachunki oczywiście.I to na tyle naszych spraw :razz: A co do samej Ada to nadal bez domku ani widu ani słychu :-(

Posted

Co napiszesz posta Helga to ja wchodzę z rozedrganym sercem i sprawdzam, czy oby nie chwalisz się jakimś zainteresowaniem dziewczyną, a tu wiecznie rozczarowanie...:shake:

Niefajnie cholewcia, że nikt nie dzwoni!:-( Jest śliczna, bezproblemowa, do dzieci, do zwierząt- O CO LUDZIOM CHODZI???

Posted

Helga72 napisał(a):
Kochane cioteczki jest 1 marca więc podumowałam rachunki za jedzenie dla Ady , żeby było wiadomo co i ile a więc ponieważ na początku nie brałąm rachunków więc dajemy sobie spokój natomiast z 6 rachunków za żarełko wyszła kwota 243 zł. Funiu gdybyś potrzebowała potwierdzenia to mam rachunki oczywiście.I to na tyle naszych spraw :razz: A co do samej Ada to nadal bez domku ani widu ani słychu :-(

czyli jak Helgo ,Za mało będzie 35 zł na tydzień ? Czy z wcześniejszych jest niedopłata?Napisz jak to wygląda ,zeby było na czysto,dzisiaj wieczorem przeleje 35zł na tydzień.

Posted

Funiu z wcześniejszymi dajemy spokój przeca mówie a jak gotuje swoim to przecież Adulec też amcia:eviltong: dopóki psy sa u mnie traktuje wszystkie jak swoje :razz: Funiu wszystko tak jak do tej pory ale wiesz jasność musi być piniądz to delikatna sprawa a Ty musisz mieć pewność , że wszystko jest wydawane na Adulca :evil_lol: