Koperek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Helga72 napisał(a)::crazyeye:jak to zrobić Z każdego portalu, który wymaga potwierdzenia, że podany w ogłoszeniu adres e-mail (w tym przypadku Twój) jest aktualny otrzymasz po jednym mailu, w którym otrzymasz tzw. link atywujący. Klikasz w niego myszką, otwiera Ci się strona, na której powinno być napisane, że ogłoszenie jest już dostępne na danej stronie internetowej. Zresztą w każdym mailu przysyłają także instrukcję kolejnych kroków, więc się nie przerażaj ;) Quote
Koperek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Następne ogłoszenia ADUSI: - autogielda.pl (aktywacja mailem) - rozglos.net (nie mogę wstawić linka, ale zapewniam, że jest) - anonseogloszenia.pl (do akceptacji) - najpewniej.pl (nie mogę także wstawić linka- coś się z dogo dzieje) - vendito.pl Onka ADA- kwintesencja łagodności i delikatności BŁAGA O DOM - Vendito - Polska - neeon.pl (nie mogę wstawić linka) - pchlitarg.info.pl (nie mogę wstawić linka) - tablica.com (nie mogę wstawić linka) - sprzedasz.pl (do akceptacji) - szybko-sprzedam.pl Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl - ogloszenia.aleokazja.pl (nie mogę wstawić linka) - poszukiwane.pl (do akceptacji) - twoje-ogloszenia.pl (nie mogę wstawić linka) Quote
Helga72 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 mam nadzieje , że wszystko aktywowałam:oops: Quote
Koperek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dodałam następne ogłoszenia. KONIECZNE jest allegro- poproście: Isadora / allegro.pl, swistak.pl, alegratka.pl / baffi2 paros gosiaczek20 psiareczka78 to pewnie któraś z ciotek ma jeszcze jeden etat i pomoże suni wydostać się od Helgi do własnego domu ;) funia do pierwszego postu możesz wpisać (oczywiście dla przejrzystości): - tekst do ogłoszeń, str. 39 (post 387) - foty, str. 34 - ogłoszenia, str. 40 (post 399) i 41 (post 403) Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Zrobione Koperek ,podpowiadaj zawsze bo ja trochę nie kumata w tych sprawach:oops: Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Helgo ,czy ktoś się odezwał w sprawie Adusi ???czy miałaś jakiś telefon?? Quote
Koperek Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='funia']Helgo ,czy ktoś się odezwał w sprawie Adusi ???czy miałaś jakiś telefon?? Bez allegro to ciężko będzie o jak najszybszy domek:shake: Także ważne są gazety! Poproście ciotki, żeby podesłały do Wyborczej i do Metra, oczywiście ze zdjęciem. Naprawdę wtedy dopiero ludzie zaczną wydzwaniać! Quote
Helga72 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 niestety nikt :-( a tu jak na złośc zależy mi na zmiejszeniu liczby ogonów bo znalazłam się w dość trudnej sytuacji :placz:donek , którego mam na DT też nie ma brania coś bardzo ciężko idą te adopcje :shake: Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 kto może zrobić Allegro ,bardzo prosimy .Sytacja poważna !!!! Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Co to jest to metro to może ja zrobie !!!:oops:Nie mam konta na allegro ,kurcze trzeba działać ostro !!!! Quote
funia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Helga jutro przeleje ,kase kolejną na dwa tygodnie :roll: Quote
Koperek Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Helga72']niestety nikt :-( a tu jak na złośc zależy mi na zmiejszeniu liczby ogonów bo znalazłam się w dość trudnej sytuacji :placz:donek , którego mam na DT też nie ma brania coś bardzo ciężko idą te adopcje :shake: Helga, ma on swój wątek na dogo?? To może też pomogę w ogłoszeniach... Quote
Helga72 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Koperek jesteś skarbem dzięki :loveu: donek jest pod opieką łódzkiej fundacji z którą współpracuję i cioteczki doniosły mi , że za godzinę mają przyjechać do mnie Państwo coby go obejrzeć i zobaczymy Quote
LadyS Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Robię Allegro Zyziowi, mogę zrobi Adzie - mam działać? Quote
Helga72 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 tak bardzo prosimy działaj :multi: i z góry wielkie dzięki :loveu: Quote
Koperek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Helga72 napisał(a):Koperek jesteś skarbem dzięki :loveu: donek jest pod opieką łódzkiej fundacji z którą współpracuję i cioteczki doniosły mi , że za godzinę mają przyjechać do mnie Państwo coby go obejrzeć i zobaczymy Przyszli, obejrzeli?? Quote
LadyS Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Allegro Ady: Ada - suka w typie owczarka niemieckiego (564077959) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Helga72 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 obejrzeli są zdecydowani i zachwyceni bardzo dobry domek :multi:żeby Adulec taki trafiła to byłoby super:cool3: Quote
funia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 dzięki wszystkim ,za ogłoszenia .Miejmy nadzieję ,że Ada też znajdzie dom.Nie wiem czy żle przeczytałam czy tam jest w allegro u Ady,ze jest po sterylizacji:oops: Quote
funia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Lady ,dzięki za Allegro Ady --musimy jej szybko znależć dobry dom. Koperek ,dzięki za ogłoszenia ,z wami pewniej Quote
Koperek Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='funia']dzięki wszystkim ,za ogłoszenia .Miejmy nadzieję ,że Ada też znajdzie dom.Nie wiem czy żle przeczytałam czy tam jest w allegro u Ady,ze jest po sterylizacji:oops: I niech tak zostanie. Moim zdaniem trzeba się jakoś zawziąć i wysterylizować Adusię (jeśli nie jest) zanim trafi do nowego domu. KONIECZNIE! Bo znowu powije następne owczarkowate do ratowania:shake: Jak to widzisz funia?? Quote
funia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ADA,jest po sterylce ,Tylko mnie się wydawało ze w ogłoszeniu allegro o tym nie napisane jest .:oops: Ale może zbyt szybko czytałam i przeoczyłam. Quote
funia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Helga ,przelałam pieniądze dla Ady na tydzień. Quote
Recommended Posts