Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga72 napisał(a):
:crazyeye:jak to zrobić

Z każdego portalu, który wymaga potwierdzenia, że podany w ogłoszeniu adres e-mail (w tym przypadku Twój) jest aktualny otrzymasz po jednym mailu, w którym otrzymasz tzw. link atywujący. Klikasz w niego myszką, otwiera Ci się strona, na której powinno być napisane, że ogłoszenie jest już dostępne na danej stronie internetowej.

Zresztą w każdym mailu przysyłają także instrukcję kolejnych kroków, więc się nie przerażaj ;)

Posted

Następne ogłoszenia ADUSI:
- autogielda.pl (aktywacja mailem)
- rozglos.net (nie mogę wstawić linka, ale zapewniam, że jest)
- anonseogloszenia.pl (do akceptacji)
- najpewniej.pl (nie mogę także wstawić linka- coś się z dogo dzieje)
- vendito.pl
Onka ADA- kwintesencja łagodności i delikatności BŁAGA O DOM - Vendito - Polska
- neeon.pl (nie mogę wstawić linka)
- pchlitarg.info.pl (nie mogę wstawić linka)
- tablica.com (nie mogę wstawić linka)
- sprzedasz.pl (do akceptacji)
- szybko-sprzedam.pl
Szybkie darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam pl
- ogloszenia.aleokazja.pl (nie mogę wstawić linka)
- poszukiwane.pl (do akceptacji)
- twoje-ogloszenia.pl (nie mogę wstawić linka)

Posted

Dodałam następne ogłoszenia. KONIECZNE jest allegro- poproście:
Isadora / allegro.pl, swistak.pl, alegratka.pl /
baffi2
paros
gosiaczek20
psiareczka78
to pewnie któraś z ciotek ma jeszcze jeden etat i pomoże suni wydostać się od Helgi do własnego domu ;)

funia do pierwszego postu możesz wpisać (oczywiście dla przejrzystości):
- tekst do ogłoszeń, str. 39 (post 387)
- foty, str. 34
- ogłoszenia, str. 40 (post 399) i 41 (post 403)

Posted

[quote name='funia']Helgo ,czy ktoś się odezwał w sprawie Adusi ???czy miałaś jakiś telefon??
Bez allegro to ciężko będzie o jak najszybszy domek:shake:

Także ważne są gazety! Poproście ciotki, żeby podesłały do Wyborczej i do Metra, oczywiście ze zdjęciem. Naprawdę wtedy dopiero ludzie zaczną wydzwaniać!

Posted

niestety nikt :-( a tu jak na złośc zależy mi na zmiejszeniu liczby ogonów bo znalazłam się w dość trudnej sytuacji :placz:donek , którego mam na DT też nie ma brania coś bardzo ciężko idą te adopcje :shake:

Posted

[quote name='Helga72']niestety nikt :-( a tu jak na złośc zależy mi na zmiejszeniu liczby ogonów bo znalazłam się w dość trudnej sytuacji :placz:donek , którego mam na DT też nie ma brania coś bardzo ciężko idą te adopcje :shake:
Helga, ma on swój wątek na dogo?? To może też pomogę w ogłoszeniach...

Posted

Koperek jesteś skarbem dzięki :loveu: donek jest pod opieką łódzkiej fundacji z którą współpracuję i cioteczki doniosły mi , że za godzinę mają przyjechać do mnie Państwo coby go obejrzeć i zobaczymy

Posted

Helga72 napisał(a):
Koperek jesteś skarbem dzięki :loveu: donek jest pod opieką łódzkiej fundacji z którą współpracuję i cioteczki doniosły mi , że za godzinę mają przyjechać do mnie Państwo coby go obejrzeć i zobaczymy

Przyszli, obejrzeli??

Posted

dzięki wszystkim ,za ogłoszenia .Miejmy nadzieję ,że Ada też znajdzie dom.Nie wiem czy żle przeczytałam czy tam jest w allegro u Ady,ze jest po sterylizacji:oops:

Posted

[quote name='funia']dzięki wszystkim ,za ogłoszenia .Miejmy nadzieję ,że Ada też znajdzie dom.Nie wiem czy żle przeczytałam czy tam jest w allegro u Ady,ze jest po sterylizacji:oops:
I niech tak zostanie. Moim zdaniem trzeba się jakoś zawziąć i wysterylizować Adusię (jeśli nie jest) zanim trafi do nowego domu. KONIECZNIE! Bo znowu powije następne owczarkowate do ratowania:shake:

Jak to widzisz funia??