Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='graynew']Koperek Ty to jestes super babka. Konkret i rzeczowa pomoc. Te pytania i odpowiedzi na nie sa bardzo wazne do adopcji. No i bez urazy dziewczyny ale dobre zdjecia tez by sie przydaly.
Bo sunia napewno wyglada lepiej. Tylko jak sie ONkowi robi zdjecie od gory to wychodzi jakby byl kundlem od conajmniej 4 pokolen. A ludzie no coz kazdy chce zeby pies byl kochany ale jakby byl ladny to juz super. Wiec niestety najpier patrza jak wyglada.
Podesle linka ludzia z Pabianic oni chca suczke ONka moze akurat.
graynew z moich natomiast doświadczeń wynika, że odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania nie są bez znaczenia dla potencjalnych nowych domków oglądających/czytających ogłoszenia psów do adopcji! ;) Powyższego postu bym nie napisała, gdyby był bez sensu. Tymbardziej, ze nikt nie wychyla się do napisania tekstu do ogłoszeń:roll:. To jest ważne- każdy chciałby mieć czarno na białym, jak najwięcej info o danym psie.

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']graynew z moich natomiast doświadczeń wynika, że odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania nie są bez znaczenia dla potencjalnych nowych domków oglądających/czytających ogłoszenia psów do adopcji! ;) Powyższego postu bym nie napisała, gdyby był bez sensu. Tymbardziej, ze nikt nie wychyla się do napisania tekstu do ogłoszeń:roll:. To jest ważne- każdy chciałby mieć czarno na białym, jak najwięcej info o danym psie.
Z tym tekstem to zawsze jest problem:oops:

Posted

Ups :oops: ale gafa. Przepraszam Koperek dokladnie zrozumialas odwrotnie moja wypowiedz. I to jeszcze moja wina. Jednak znaki interpunkcyjne sa bardzo wazne jeden przecinek a raczej jego brak i cala wypowiedz nabrala innego znaczenia. Chodzilo mi dokladnie o to ze Twoje pytania sa ogromnie wazne!!!! A wyszlo jak zwykle :evil_lol:sierota ze mnie no i blondyna wiec chyba mi jakos wybaczysz brak oglady edytorskiej:roll:

Posted

graynew napisał(a):
Ups :oops: ale gafa. Przepraszam Koperek dokladnie zrozumialas odwrotnie moja wypowiedz. I to jeszcze moja wina. Jednak znaki interpunkcyjne sa bardzo wazne jeden przecinek a raczej jego brak i cala wypowiedz nabrala innego znaczenia. Chodzilo mi dokladnie o to ze Twoje pytania sa ogromnie wazne!!!! A wyszlo jak zwykle :evil_lol:sierota ze mnie no i blondyna wiec chyba mi jakos wybaczysz brak oglady edytorskiej:roll:

haha no to konwersację mamy bez zarzutów! :evil_lol::lol:

Posted

już pisze dokładnie wszystko co jest potrzebne Koperek jakby coś mało było to pisz :lol: a tak swoją drogą beż względu na to z której strony zrobi się zdjęcia to i tak widać , że suka onkiem nie jest i napewno z 5 letniej mieszanki onka nie zrobimy :evil_lol: tak jak pisałam ona nie jest taka jak Fado jest w typie onka jeżeli to wygląda lepiej :cool3: na smyczy chodzi ładnie ale ja smyczy nie używam bo ona bardzo się pilnuje kagańca nie mam więc siłą rzeczy nie używam zresztą nie jest potrzebny bo sunia daje się dotykać wszędzie u weta jest jak aniłołek nawet pobieranie krwi i zakładanie wenflonu obyło się bez problemów :multi:do dzieci i ludzi sunia jest cudowna ładnie się bawi jest delikatna. Inne psy również nie wykazuje agresji obecnie jest cały czas w domu z 3 kotami i jest grzeczniutka nie brudzi i nic nie niszczy , nie hałasuje. Kiedy wypuszczę ją na podwórko a ktoś przechodzi i chce wejść to oczywiście szczeka ale nie atakuje i można ją odwołać natychmiast przychodzi.Jeżeli chodzi o wygląd to co nieco przytyła :oops: Sierść piękna , ząbki bez kamienia :razz: Dostaje witaminy , jest karmiona 2 razy dziennie bardzo ładnie je ale nie rzuca się na jedzenie z reki bierze delikatnie i to na tyle ...

Posted

Helgo ,wybacz ale dopiero dzisiaj dorwałam się do dogo .Nie mogłam wejść 4 dni nawet na 5 minut . Potwierdzam wszystko Ada jest cudowna i naprawde wychowana dziewczynka:loveu:

Posted

funia napisał(a):
Helgo ,wybacz ale dopiero dzisiaj dorwałam się do dogo .Nie mogłam wejść 4 dni nawet na 5 minut .

Miałam to samo, logowałam sie a potem żadna strona nie działała. Koszmar jakiś.

Posted

Ja dodam jeszcze, że Ada grzecznie jeździ w samochodzie, tyle godzin z nami jechała z obcymi osobami w obcym samochodzie i nie było problemu, jak miała potrzebę to zaczynała się kręcić i wiadomo było o co chodzi ;). Tylko jest jeden warunek...suńka musi być bez śniadanka :cool3:

Posted

Oneczka ADA- kwintesencja łagodności i delikatności BŁAGA O DOM!

Piękna Adusia uratowana z miejsca śmierci przez dobrych ludzi szuka bardzo pilnie człowieka do pokochania!

Ładnie chodzi na smyczy, a bez niej cały czas się pilnuje. Ze względu na wrodzoną anielskość kaganiec jest zbędny- zarówno podczas wizyt lekarskich, jak i codziennego obcowania. Adusia cudownie odnosi się do ludzi dorosłych i do dzieci, z którymi bawi się niezmiernie delikatnie. Relacje z innymi psami nie stanowią żadnego problemu. Aktualnie przebywa z trzema kotkami i jest grzeczniutka. W domu utrzymuje czystość, nic nie niszczy oraz nie hałasuje. Przy płocie szczeka, ale odwołana natychmiast przychodzi do opiekuna. Obecnie jest dokarmiana dwa razy dziennie z dodatkiem witamin.

Sierść piękna, ząbki bieluteńkie, błysk w oku tylko tego jednego, najważniejszego brakuje do pełni szczęścia... Własnego człowieka do przytulenia! Może właśnie Ty jesteś w stanie podarować tak okrutnie potraktowanej przez los, a tak bardzo wiernej suni odrobinę miłości??

To wyżej to wymęczony przez mój mózg, oblany tysiącem łez i wsparty kieliszkiem wina tekst do ogłoszeń z załączonym na samej górze tytułem. Pierwsze pytanie: Czy może taki zostać? Drugie pytanie: Jaki kontakt podawać do ogłoszeń (imię, telefon, e-mail)?

Posted

[quote name='Koperek']To wyżej to wymęczony przez mój mózg, oblany tysiącem łez i wsparty kieliszkiem wina tekst do ogłoszeń z załączonym na samej górze tytułem. Pierwsze pytanie: Czy może taki zostać? Drugie pytanie: Jaki kontakt podawać do ogłoszeń (imię, telefon, e-mail)?

Tekst super, ja dostałam na pw numer Helgi ale nie wiem czy mogę go ujawnić.
Domek przed oddaniem musimy dokładnie sprawdzić.:evil_lol:

Posted

Koperek tekst bardzo profesjonalny dziękuję w imieniu Ady :loveu:a telefon mój dziewczynki podadzą na pw :cool3: Mam na imię Iwona dodam , że sunia przebywa obecnie w Łodzi no i czekamy na domek :lol:

Posted

[quote name='Helga72']Koperek tekst bardzo profesjonalny dziękuję w imieniu Ady :loveu:a telefon mój dziewczynki podadzą na pw :cool3: Mam na imię Iwona dodam , że sunia przebywa obecnie w Łodzi no i czekamy na domek :lol:
Utłukę na kwaśne jabłko!!!:mad: JAKI E-MAIL PODAĆ???

Aktywacje przychodzą na maila, więc coś wpisać muszę!;)

Posted

[quote name='Helga72']czy już nic nie mozna załatwić po ludzku tylko jakowyś majle czy inna cholera :angryy: nie umię z tymi mailami gadac ale mam iwonamruk@onet.eu :oops:
No to, jak mam już maila to nadal nie mam podanego TELEFONU!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwariować można!!!:mdleje:

Posted

- ale.gratka.pl
Onka ADA- kwintesencja łagodności i delikatności BŁAGA O DOM
- adopcje.org (do akceptacji)
- 4lapy.pl
- kupiepsa.pl
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
- psy.pl
Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / ADA- prawie owczarek
- zwierzaki.org
- czworonogi.eu (do akceptacji)
- przygarnijzwierzaka.pl
Oneczka ADA- kwintesencja �agodno�ci i delikatno�ci B�AGA O DOM! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t
- przygarnij.pl
Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl
- bono-polska.pl
Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się
- ojej.pl (aktywacja na maila)
- pajeczyna.pl (aktywacja na maila)
- pineska.pl (aktywacja na maila)
- animalia.pl
Animalia.pl :: Ogłoszenia :: owczarek niemiecki suczka czany podpalany Łódź
- lodz.gumtree.pl (aktywacja na maila)
- petworld.pl (do akceptacji)
- vetmozga.com
szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga
- adopcjapsa.pl
http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,3347,Lw==.html
- petsy.pl (aktywacja na maila)
- e-zwierzak.pl (do akceptacji)
- schronisko24.pl
Schronisko 24h - Esencja delikatnośc
- adopcje.org.pl
Psy do adopcji, koty do adopcji - oddam psa, oddam kota - adopcje.org.pl

Na dzisiaj wystarczy- jutro dorobię więcej ;)
Legenda:
- (do akceptacji)- czyli admin danego portalu musi przeczytać i potwierdzić, że ogłoszenie zgodne z regulaminem
- (aktywacja na maila)- czyli Helga musisz zatwierdzić w otrzymanych mailach wysłany link