Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejciu śliczna Adusia i taka szczęśliwa,owczarkowate to raczej z natury szczekliwe są,a co do żarełka to psy ze schroniska to by jadły i jadły,Madzia mojej śwince morskiej to potrafi chleb wyciągnąć mimo iż jest najedzona:evil_lol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Chyba ciotki chcą, żeby Adusia u Helgi została.:evil_lol:

A Helga by nie chciała?? :cool3: Bo jak Adusi dobrze u Helgi to by cioteczki chciały żeby została :loveu:

Posted

Helga była z Adą u rodziny ,która była nią potencjalnie zainteresowana ,wszystko było OK bo zgadzała się z psem tych ludzi ,ale jak dobrze zrozumiałam to Ada przeskoczyła płot za Helgą gdzie jest ogród i to podobno przeważyło ,bo ogród to ich oczko w głowie:roll:

HELGA ,napisze niedługo ze szczegółami .Także ADA szuka pilnie domu!!

Posted

czy wiecie , że chodzimy bez smyczy nie jest potzrebana bo Ada bardzo się pilnuje i nigdy nie odbiega daleko :lol: obszczekuje obcych myślę , że w razie potzrby i zębami kłapnie za łydkę :evil_lol: w obronie domku oczywiście super dogaduje sie z psami , jest mądra , posłuszna i ślicznie je z reki taka całusna laleczka :loveu: ładnie przytyła , brzuszek cudny i sierść błyszcząca zajada 2 razy dziennie żarełko z witaminami i czasami chrupki też przegryzie :eviltong: Domku szybciutko to wspaniała sunia i doskonały stróż :multi:

Posted

Cioteczki kochane Ada się przypomina co tu taka cisza :mad:ile taki skarb ma czekac na domek co :cool3: Ta sucz to idealana towarzyszka nawet dla starszej osoby bo mimo swojej wielkości nie ciągnie na smyczy i jest delikatna :loveu: I jeszcze może mieszkac w mieszkaniu nie nabrudzi i nic nie zniszczy w mieszkaniu toleruje koty nie zwraca na nie uwagi tak wiec gwarantuje , że może mieszkać w bloku i nikt nie narazi się sąsiadom bo ona nie atakuje innych psów i nie wykazuje agresji chodząca dobroć :loveu:

Posted

Helga nie martw się! Dogomaniacy nie zostawią Cię samej ;)

....tylko proszę mi wyłożyć czarno na białym, na której stronie ma Adusia swoje foty i jaki tekst wlepiać do ogłoszeń, a wejdę wieczorkiem i zacznę działać ;)

Posted

Koperek dzięki wielkie :loveu: zdjęcia na stronie 34 a co do tekstu to wybacz ale ja nie wiem za bardzo jak to się robi :oops: znaczy nigdy nie pisałam więc może Ty jako dogomaniak z dłuższym stażem i doświadczeniem napiszesz coś od siebie bardzo proszę bo te ogłoszonka potrzebne jak powietrze ;) w Tobie jedyna nadzieja Adula już tak długo czeka :placz:

Posted

Helga to napisz coś od siebie. Np.
- ile latek
- jaka do samców, suk, kotów, psów- dużych, małych
- jaka do ludzi dorosłych, dzieci, obcych
- czy dużo szczeka w ogóle, czy szczeka jak zostaje sama
- czy coś niszczy, jak zostaje sama
- ile godzin jest w stanie zostać sama dziennie
- czy umie jeżdzić samochodem
- czy potrafi wykonać jakieś komendy, lub czy szybko się uczy
- czy potrzebuje dużo ruchu, spacerów
- czy daje się dotykać wszędzie, czy ma jakieś newralgiczne punkty
- nietypowe zalety, wady lub po prostu jaka jest w domu, na spacerze, jak chodzi na smyczy, czy umie nosić kaganiec?

...a ja postaram się coś sklecić ;) Choć już wszyscy wiedzą, że wyciskacz łez to raczej nie będzie, bo ja konkret walę po oczach...:evil_lol:

Posted

Koperek Ty to jestes super babka. Konkret i rzeczowa pomoc. Te pytania i odpowiedzi na nie sa bardzo wazne do adopcji. No i bez urazy dziewczyny ale dobre zdjecia tez by sie przydaly.
Bo sunia napewno wyglada lepiej. Tylko jak sie ONkowi robi zdjecie od gory to wychodzi jakby byl kundlem od conajmniej 4 pokolen. A ludzie no coz kazdy chce zeby pies byl kochany ale jakby byl ladny to juz super. Wiec niestety najpier patrza jak wyglada.
Podesle linka ludzia z Pabianic oni chca suczke ONka moze akurat.