Torusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jejciu śliczna Adusia i taka szczęśliwa,owczarkowate to raczej z natury szczekliwe są,a co do żarełka to psy ze schroniska to by jadły i jadły,Madzia mojej śwince morskiej to potrafi chleb wyciągnąć mimo iż jest najedzona:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Chyba ciotki chcą, żeby Adusia u Helgi została.:evil_lol: Numer telefonu do ogłoszeń i pomoc w ogłaszaniu niezbędna. Quote
Monka-stw Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 mysza 1 napisał(a):Chyba ciotki chcą, żeby Adusia u Helgi została.:evil_lol: A Helga by nie chciała?? :cool3: Bo jak Adusi dobrze u Helgi to by cioteczki chciały żeby została :loveu: Quote
mysza 1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Torusia napisał(a):A może na allegro ją ogłosić? Oczywiście, allegro i inne portale. Chwilowo nie mamy tel do ogłoszeń:shake: Quote
funia Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Mój numer 601-071-963.A DO HELGI PODAM ZARAZ NA PW . Quote
funia Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 mYŚLĘ ,ŻE HELGA JEST W TEJ CHWILI OSOBĄ NAJBARDZIEJ ZORIENTOWANĄ W SPRAWIE ADY:lol: Quote
funia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 rOZMAWIAŁAM Z HELGĄ ,NIE MA DOSTĘPU DO NETA JESZCZE KILKA DNI . Quote
funia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Helga była z Adą u rodziny ,która była nią potencjalnie zainteresowana ,wszystko było OK bo zgadzała się z psem tych ludzi ,ale jak dobrze zrozumiałam to Ada przeskoczyła płot za Helgą gdzie jest ogród i to podobno przeważyło ,bo ogród to ich oczko w głowie:roll: HELGA ,napisze niedługo ze szczegółami .Także ADA szuka pilnie domu!! Quote
Torusia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O to sprytna jest,czyli potrzebuje domu z wysokim płotem:evil_lol: Quote
Monka-stw Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Widzicie jak kocha swojego człowieka?? Kochany Adulec :loveu: Quote
stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 biedna adunia,zakochała sie w heldze okropnie! musi ekspresowo znaleźć domek bo będzie cierpieć coraz bardziej:placz: Quote
Helga72 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 czy wiecie , że chodzimy bez smyczy nie jest potzrebana bo Ada bardzo się pilnuje i nigdy nie odbiega daleko :lol: obszczekuje obcych myślę , że w razie potzrby i zębami kłapnie za łydkę :evil_lol: w obronie domku oczywiście super dogaduje sie z psami , jest mądra , posłuszna i ślicznie je z reki taka całusna laleczka :loveu: ładnie przytyła , brzuszek cudny i sierść błyszcząca zajada 2 razy dziennie żarełko z witaminami i czasami chrupki też przegryzie :eviltong: Domku szybciutko to wspaniała sunia i doskonały stróż :multi: Quote
funia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 No właśmie Helgo ale ona Ciebie pokochała i co dalej ?? zmienię tytuł ,że potrzebujemy ogłoszeń Quote
mysza 1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Słuchajcie, nie mam czasu na ogłoszenia teraz. Czy nikt nie może pomoc??? Szkoda, żeby Adusia domu nie szukała:shake: Quote
Helga72 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cioteczki kochane Ada się przypomina co tu taka cisza :mad:ile taki skarb ma czekac na domek co :cool3: Ta sucz to idealana towarzyszka nawet dla starszej osoby bo mimo swojej wielkości nie ciągnie na smyczy i jest delikatna :loveu: I jeszcze może mieszkac w mieszkaniu nie nabrudzi i nic nie zniszczy w mieszkaniu toleruje koty nie zwraca na nie uwagi tak wiec gwarantuje , że może mieszkać w bloku i nikt nie narazi się sąsiadom bo ona nie atakuje innych psów i nie wykazuje agresji chodząca dobroć :loveu: Quote
Helga72 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 i na pierwszą bo wszyscy o nas zapomnieli :-( Quote
Koperek Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Helga nie martw się! Dogomaniacy nie zostawią Cię samej ;) ....tylko proszę mi wyłożyć czarno na białym, na której stronie ma Adusia swoje foty i jaki tekst wlepiać do ogłoszeń, a wejdę wieczorkiem i zacznę działać ;) Quote
Helga72 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Koperek dzięki wielkie :loveu: zdjęcia na stronie 34 a co do tekstu to wybacz ale ja nie wiem za bardzo jak to się robi :oops: znaczy nigdy nie pisałam więc może Ty jako dogomaniak z dłuższym stażem i doświadczeniem napiszesz coś od siebie bardzo proszę bo te ogłoszonka potrzebne jak powietrze ;) w Tobie jedyna nadzieja Adula już tak długo czeka :placz: Quote
Koperek Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Helga to napisz coś od siebie. Np. - ile latek - jaka do samców, suk, kotów, psów- dużych, małych - jaka do ludzi dorosłych, dzieci, obcych - czy dużo szczeka w ogóle, czy szczeka jak zostaje sama - czy coś niszczy, jak zostaje sama - ile godzin jest w stanie zostać sama dziennie - czy umie jeżdzić samochodem - czy potrafi wykonać jakieś komendy, lub czy szybko się uczy - czy potrzebuje dużo ruchu, spacerów - czy daje się dotykać wszędzie, czy ma jakieś newralgiczne punkty - nietypowe zalety, wady lub po prostu jaka jest w domu, na spacerze, jak chodzi na smyczy, czy umie nosić kaganiec? ...a ja postaram się coś sklecić ;) Choć już wszyscy wiedzą, że wyciskacz łez to raczej nie będzie, bo ja konkret walę po oczach...:evil_lol: Quote
graynew Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Koperek Ty to jestes super babka. Konkret i rzeczowa pomoc. Te pytania i odpowiedzi na nie sa bardzo wazne do adopcji. No i bez urazy dziewczyny ale dobre zdjecia tez by sie przydaly. Bo sunia napewno wyglada lepiej. Tylko jak sie ONkowi robi zdjecie od gory to wychodzi jakby byl kundlem od conajmniej 4 pokolen. A ludzie no coz kazdy chce zeby pies byl kochany ale jakby byl ladny to juz super. Wiec niestety najpier patrza jak wyglada. Podesle linka ludzia z Pabianic oni chca suczke ONka moze akurat. Quote
Tola Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No to trzymam kciuki za najlepszy z domków:lol: Poproszę tez zaraz o ogloszenia dla suni Quote
Recommended Posts