Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola jeżeli mieszkasz w Łodzi to przyjeżdzaj do mnie i wstawiamy zdjęcia :multi:Ada ma się super w niedzielę zdjęcie szwów brzuszek piękny :lol: gotuje jej ryż z warzywami i mięsem suchę niezbty chętnie więc zajada też puszeczki :eviltong: karmię ją 2 razy dziennie kupy prawidłowe :cool3: dobra lecę do sklepu bo muszę kupić puszeczki dla damy :razz:

Posted

Słuchajcie, musimy mieć te zdjęcia. Trzeba ogłaszać sunię. Helga, gdzie Ty mieszkasz w tej Łodzi?
Może poproszę kogoś żeby przyjechał do Ciebie i zrobił jej zdjęcia. Szkoda czasu. Mówiłaś że masz kontakt z dziewczynami z dogo, może one pomogą.

Posted

Mysza ja też się martwię , że sunia nie ma ogłoszeń :shake: ale nie jest zle zdjęć nacykałam od cholery dzisiaj będą u mnie dziewczynki z mojej łódzkiej fundacji i obieały , że pomogą Adusi :multi:Mysza mam kolejny rachunek za puszki 40 zł. Piszę bo chcę żebyś miałą pewność , że Twoja pomoc jest dla Adulca rachunki jak zwykle mam :roll: Ada zrobiła się bardzo wybredna w jedzonku :evil_lol: zjada tylko wybrane puszeczki i to co ja jej gotuję suche raczej wcale a jeżeli puszka jej nie smakuje to nie ruszy :eviltong:Brzuszek śliczny szwy zdjete uszy zdrowe :lol: Sierść po witaminkach nabrała blasku i Adulec wesoła i zadziorna żadnemu kotu nie przepuści :diabloti: Dama jest gotowa do DS oby szybciutko się taki znalazł.

Posted

Dzięki za fotki, wreszcie. Jak jej pięknie lśni sierść:loveu:.

Ile lat byście jej dały? Na zdjęciach wygląda na spokojną, niemłodą damę. Czy tak jest?

Helga, mogłabys napisac o niej parę zdan? Stosunek do ludzi, zwierząt ( psy i koty), dzieci, usposobienie, co lubi, czego się boi.

Na kogo robimy ogloszenia?

Posted

wet ocenia wiek na 4-5 lat bo zęby piękne bez kamienia to młoda suka super sie bawi piłką , patykami i śniegiem :multi:do innych psów bez agresji z kotami należy uważać :evil_lol: bardzo lubi dzieci to proludzka sunia całusna i milusińska :loveu: potrafi jednak szczekać i dlatego będzie czujnym stróżem :cool3: trochę z żarełkiem ją rozpuściłam ale to się da unormować :eviltong: w domciu grzczna i spokojna nic nie niszczy i nie brudzi to naprawdę wspaniały i mądry pies :multi:

Posted

Ależ pieknie Ada wygląda:loveu:
Czy to aby na pewno sunia z Zamościa:cool3:
Sierśc lśni, pysio zadowolony:loveu:
Teraz tylko domek stały potrzebny...

Posted

Helgo podaj namiary na siebie bo ty jednak jesteś już bardziej zorientowana i widzisz jej zachowania .A jak by coś z tego wyszło to podeślemy umowę adopcyjną :lol:

Posted

Super czytać takie dobre wiadomości i oglądać Aduśkę jak nową :loveu: żeby się jeszcze tylko domek dla niej znalazł... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Ps. mówiłam, że to młoda szczylka ;) która uwielbia się bawić :cool3: :loveu: