mysza 1 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nie wiem co z tymi zdjęciami zrobimy, może ktoś Ci pomoże wysłać maila albo wstawić, bo bez tego nawet nie ma jak jej ogłosić. Quote
wishina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Helga72 napisz gdziem asz pocztę (np. onet, wp.pl, o2) a ja dokładnie Ci wytłumacze krok po kroku co robić... Quote
Helga72 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Monka ja zrobiłam tak jak pisałaś podziękowało mi że przesłałam zdjęcia i myślałam , że poszły na maila do Myszy a tu nic:-( Quote
funia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 A nie mogą być te z pierwszego postu:cool3: Quote
Tola Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jak Adusia? Pomogłabym z tymi zdjęciami, ale nie wiem jak:cool3: Quote
Helga72 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Tola jeżeli mieszkasz w Łodzi to przyjeżdzaj do mnie i wstawiamy zdjęcia :multi:Ada ma się super w niedzielę zdjęcie szwów brzuszek piękny :lol: gotuje jej ryż z warzywami i mięsem suchę niezbty chętnie więc zajada też puszeczki :eviltong: karmię ją 2 razy dziennie kupy prawidłowe :cool3: dobra lecę do sklepu bo muszę kupić puszeczki dla damy :razz: Quote
wishina Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Super, mizianko od ciotek transporterek. Same dobre wieści :multi: Quote
Tola Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Szkoda:roll: Moze jeszcze cos da sie zrobic.... Quote
mysza 1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Słuchajcie, musimy mieć te zdjęcia. Trzeba ogłaszać sunię. Helga, gdzie Ty mieszkasz w tej Łodzi? Może poproszę kogoś żeby przyjechał do Ciebie i zrobił jej zdjęcia. Szkoda czasu. Mówiłaś że masz kontakt z dziewczynami z dogo, może one pomogą. Quote
Helga72 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mysza ja też się martwię , że sunia nie ma ogłoszeń :shake: ale nie jest zle zdjęć nacykałam od cholery dzisiaj będą u mnie dziewczynki z mojej łódzkiej fundacji i obieały , że pomogą Adusi :multi:Mysza mam kolejny rachunek za puszki 40 zł. Piszę bo chcę żebyś miałą pewność , że Twoja pomoc jest dla Adulca rachunki jak zwykle mam :roll: Ada zrobiła się bardzo wybredna w jedzonku :evil_lol: zjada tylko wybrane puszeczki i to co ja jej gotuję suche raczej wcale a jeżeli puszka jej nie smakuje to nie ruszy :eviltong:Brzuszek śliczny szwy zdjete uszy zdrowe :lol: Sierść po witaminkach nabrała blasku i Adulec wesoła i zadziorna żadnemu kotu nie przepuści :diabloti: Dama jest gotowa do DS oby szybciutko się taki znalazł. Quote
Niewiasta_21 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Helga72 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 i proszę dama w całej okazałości :multi: Niewiasta jesteś kochana serdeczne dzięki za pomoc :loveu: Quote
Helga72 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Hej cioteczki zdjęcia już są teraz tylko ogłoszonka dla Adulca :cool3: Quote
wishina Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Śliczna jest, pamiętam te uszka duże :) Quote
mysza 1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzięki za fotki, wreszcie. Jak jej pięknie lśni sierść:loveu:. Ile lat byście jej dały? Na zdjęciach wygląda na spokojną, niemłodą damę. Czy tak jest? Helga, mogłabys napisac o niej parę zdan? Stosunek do ludzi, zwierząt ( psy i koty), dzieci, usposobienie, co lubi, czego się boi. Na kogo robimy ogloszenia? Quote
Helga72 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 wet ocenia wiek na 4-5 lat bo zęby piękne bez kamienia to młoda suka super sie bawi piłką , patykami i śniegiem :multi:do innych psów bez agresji z kotami należy uważać :evil_lol: bardzo lubi dzieci to proludzka sunia całusna i milusińska :loveu: potrafi jednak szczekać i dlatego będzie czujnym stróżem :cool3: trochę z żarełkiem ją rozpuściłam ale to się da unormować :eviltong: w domciu grzczna i spokojna nic nie niszczy i nie brudzi to naprawdę wspaniały i mądry pies :multi: Quote
Tola Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ależ pieknie Ada wygląda:loveu: Czy to aby na pewno sunia z Zamościa:cool3: Sierśc lśni, pysio zadowolony:loveu: Teraz tylko domek stały potrzebny... Quote
Helga72 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mysza ja nie mogę si e rządzić zapytaj Funię to Szefowa ;) Quote
funia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Helgo podaj namiary na siebie bo ty jednak jesteś już bardziej zorientowana i widzisz jej zachowania .A jak by coś z tego wyszło to podeślemy umowę adopcyjną :lol: Quote
Monka-stw Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Super czytać takie dobre wiadomości i oglądać Aduśkę jak nową :loveu: żeby się jeszcze tylko domek dla niej znalazł... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Ps. mówiłam, że to młoda szczylka ;) która uwielbia się bawić :cool3: :loveu: Quote
mysza 1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czekam i proszę o pomoc w ogłaszaniu Adusi. Ciotki, do roboty;) Quote
Recommended Posts