Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Funiu sama się denerwuję czekam na telefon od weta żeby ją odebrać :shake: cały czas przy podawaniu środka wzmacniającego serce i potem przy usypianiu do zabiegu byłam przy niej Aduś była bardzo dzielna i grzeczna.Kochana Myszuniu w imieniu Adusi serdeczne dzięki :loveu: Jeżeli pozwolicie kupię jej większą obrożę bo ta jej jest troszkę przyciasna napiszcie co o tym myślicie :oops:

Posted

dziewczynka już po sterylce wszystko super teraz odpoczywa przy moim łóżku w gustownej różowej garsonce :eviltong: Funiu sterylka 222 zł. a badnie 78 zł analiza krwi mam faktury jutro wyśle priorytetem

Posted

Ada juz czuje si e wspaniale wczoraj wymiotowała ale to normalne po narkozie .Dzisiaj ostro obwarczała mojego kota ale nie atakowała :evil_lol: Myślę ,że może spokojnie być w domu bo nie brudzi i nie niszczy ;) Jak brzuszek wydobrzeje to kąpiel już kupiłam szampon specjalnie dla piesiów i oczywiście czyszczę i zakraplam uszy jest dużo lepiej :lol: W przyszłym tygodniu można ostro ruszać z ogłoszeniami i szukaniem domku stałego ja narobię fotek i poproszę kogoś żeby wkleił na watek i sama też już zaczynam wypytywać o dom dla Ady już czas żeby znalazła swoje miejsce i człowieka :loveu:

Posted

Kochane cioteczki dama już wykąpana bardzo grzeczna była w wannie a potem wysuszyłyśmy się suszrka teraz śpi w moim łóżku w sypialni zdjęć nacykałam od groma teraz moja Niesia je wklei bo to spec komputerowy i hajda do domciu stałego oczywiście w nowej obrozy :loveu:a apetycik po witaminkach dopisuje :eviltong:

Posted

Stonka ja już wszyskich błagam o wstawienie każdy zalatany ale staram się dalej :placz:Ada zajada 3 razy dziennie muszę ją trochę podtuczyć bardzo lubi gotowanego indyka :eviltong: i super bawi się w śniegu:cool3:

Posted

Helga72 napisał(a):
za moment coś mnie trafi:angryy: mam 10 zdjęć Ady nie potrafię ich wkleić na wątek ani wysłać maila do Myszy i na dodatek nie mam kogo prosić o pomoc :mad:

Napisz mi na pw, gdzie masz pocztę, np. wp.pl, onet, itp to Ci pomogę.

Posted

Helga72 napisał(a):
za moment coś mnie trafi:angryy: mam 10 zdjęć Ady nie potrafię ich wkleić na wątek ani wysłać maila do Myszy i na dodatek nie mam kogo prosić o pomoc :mad:

Spróbuj kliknąć na mój profil i tam będzie opcja- wyslij wiadomośc email do mysza1- może tak się uda.

Posted

Ja to robię tak:
wchodzę na stronę: TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting następnie plik -> przeglądaj (znajduje miejsce na dysku, w którym jest zdjęcie, podświetlam zdjęcie klikając raz i wciskam otwórz) teraz wybieram niżej rozmiar najlepiej wg mnie 640x480 i wciskam Prześlij Teraz i zaczyna się przesyłanie zdjęcia na serwer, jak się skończy to zobaczysz kilka adresów zdjęcia, wybierasz : Bezpośrednie łącze na potrzeby układów i tam klikasz w adres nic nie trzeba kopiować bo kliknięcie w to pole jest "samokopiujące" i teraz otwierasz wątek Aduśki ;) i albo wklejasz ten adres pomiędzy kombinacje tekstową albo wybierasz w menu tu jak otworzysz pole edycji kolejnego postu taką żółtą pocztówkę i tam wklejasz ten adres zdjęcia, żeby zrobić kolejne zdjęcie wracasz do stronki tinypic i wybierasz na niej na górze z lewej strony "Prześlij na serwer" z taką zieloną strzałką no i reszta jak wyżej.
Powodzenia ;)
Aduśka pokaż się nam dziewczyno :loveu:

Posted

Kochana Myszo zrobiłam z Twoich pieniążków zakupr dla Ady oczywiście mam reachunki i tak : nowa obroża ta jest dobra i nie uciska Ady 9,50 zł. puszki oraz karma którą podawałam tuż po zabiegu żeby Ady nie męczyły wymioty taka dla żołądkowców 45 zł. i witaminy które jej podaje półtorej łyżeczki dziennie 9,60 zł. Mogę wysłać priorytetem rachunki tyko nie mam adresu :shake: Ada radzi sobie super uszy już czyste i ładne brzuszek cudo w tym tygodniu jade do weta to zdejmie szwy. Dama po kąpaniu i czesaniu aż lśni :cool3: Uwielbia biegać za piłką i pięknie podaje łapę :multi: I straaasznie całuśna jest :eviltong: Funiu Twoje witaminki jeszcze nie otwarte jak skończe te t podam te w pastylkach albo do nowego domciu Ada pojedzie z "wyprawką" będzie bardzo dobrze jeżeli przez cały okres zimowy będzie brała witaminki. Z kotami porozumiewa się nawet niezle przy czym ponieważ jeden z moich kotów to killer ( z powodu trudniego charakteru przyjechał do mie z Warszawy ) :angryy: Aducha się go boi ostatnio jak wyjechał z warczeniem i pazurami to posikała mi dywan :oops: No biorę się za zdjęcia :placz:

Posted

Mysza chyba wysłałam na Twój mail około 10 zdjęć Ady jeżeli nie doszły to idę się utopić w rzece :angryy: A przy okazji dowiedziałam się , że jesteś moją imienniczką i masz taką samą śrubę na punkcie onków jak ja ;)

Posted

[quote name='Helga72']Mysza chyba wysłałam na Twój mail około 10 zdjęć Ady jeżeli nie doszły to idę się utopić w rzece :angryy: A przy okazji dowiedziałam się , że jesteś moją imienniczką i masz taką samą śrubę na punkcie onków jak ja ;)

Kochana nie mam zdjęć:shake:. Ale nie top się jeszcze;). Spróbuj wysłać na i.puchalska@googlemail.com

Posted

Adulec ma się super dzisiaj obszczekała mojego ojca jak wszedł na podwórko i zajada jak szalona pod koniec tygodnia wet i zdjęcie szwów :multi:Mysza nie dość , że nie potrafię wysłać maila to jeszcze utopic się nie mogę :angryy: na rzece pływają kaczki jak sie rzuce z mostu to kilka trupem padnie a co biedne kaczki zawiniły :placz: