Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj pojedziemy do weta żeby się odrobaczyc i umówic na sterylkę od razu zapytam o koszt i wtedy wszystko napiszę ;) mam dane potezrbne do faktury więc problemów nie przewiduję .Ada jest super zabawowym psiakiem ładnie je i bardzo się pilnuje grzecznie idzie na smyczy i ogląda sie czy ja też idę :cool3: no to na tyle wieczorem opiszę dokładniej co i jak

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak już pisałam w wątku Meliski, bardzo się cieszę, ze zdecydowałam się pomóc Monice w transporcie psiaków. Są to chwile, które zostaną w pamięci na długo i na pewno zostaną powtórzone - spodobało mi się :lol:

Co do Ady, to jest to psiak wspaniały, wesoły, sympatyczny, brakuje jej tylko ciepła i miłości. Na pewno przyszli opiekunowie bądą mieli z niej ogromną radość. Co do wieku, to ktoś wspominał o 10 latach chyba? Ja oceniam go na sporo mniejszy, zęby Ady są przepiękne, białe i mocne, więc nie dałabym jej tylu latek... Poza tym podczas spacerków z Moniką wykazywała ogromną chęć zabawy i psiach wygłupów, a przy tym jest bardzo energiczna, wiec daję jej jakieś 3-4 latka. Śliczna sunia, życzę jej szybkiego znalezienia dobrego domku, bo tak mądry i fajny psiak zasługuje na kogoś równie dobrego :loveu:

To super, że znalazła choć tymczasowy domek :multi:

Posted

Duśka jest naprawde wspaniała i dopiero poza schronem widać ,że potrafi się cieszyć. a ma z czego tyle wspaniałych osób jest wkoło niej.U mnie jak była to zauważyłam ,że szybko się uczy i reaguje na polecenia .I faktycznie pięknie idzie na smyczy ,Duśka pozdrawiam CIę ...:loveu:

Posted

Ada uwielbia zabawy z piłeczką i bieganie z moimi psami :loveu:a teraz konkrety dzisiaj u weta Adulec miała robione badanie krwi niepokoiło mnie równiez to , że często potrząsa głową po sprawdzeniu okazało się , że w uszach jest lekki stan zapalny pan dr oczyścił uszy i wpuścił lekarstwo od jutra do piątku ja 3 razy dziennie czyszcze i zakraplam uszyska :eviltong:sucz już odrobaczona jeżeli badanie krwi bądzie oki (jutro mam dzwonić ) to w piątek sterylka.Dzisiejszy rachunek w lecznicy wyniósł 110 zł. mam fakturę z nr konta lecznicy Funiu na jaki adres mam ją przesłać ? Ada waży 23 kg.700 g. :-oponieważ chcę ja trochę wzmocnić przd zabiegiem dostaje suche żarełko do którego ma dostęp cały dzień i rano i wieczorem karmę z puszki na jutro mam już ugotowany ryż z mięsem i warzywami :eviltong:Ada jest osłabiona pobytem w schronie więc jej nie kapałam jest odpchlona ale z kąpielą poczekam nie chcę ryzykować infekcji. Mysza 1 jeżli Twoja propozycja jest aktualna to pieniążki przeznaczę na zakup puszek dla Adusi oczywiście wezmę rachunek ze sklepu żeby było wiadomo co i ile .

Posted

Helga ,bardzo bym Cie prosiła o podawanie na PW numeru swojego konta ,bo będziemy zbierać w ten sposób pieniążki na utrzymanie Ady .Gdyż każdy wydatek jest dla nas sporym obciążeniem zwłaszcza że pomagamy wielu innym psom. Prosimy chętnych o wsparcie.

Posted

Helga, oczywiście, że moja propzycja jest aktualna- bardzo proszę o numer konta. Jeden warunek- poproszę szybko o zdjęcia Adusi:evil_lol:

Czy ktoś nam jeszcze pomoże? Potrzeba pieniędzy na sterylkę, weta. Może bazarki?

Posted

są juz wyniki badań nerki i watroba bardzo dobrze lekki stan zapalny ale tp przez uszy sterylka przełozona na czwartek na 8 30.To tyle wieści teraz ide zakroplić Adzie uszki :cool3: Dzisiaj kupiłam jej zestaw witamin trzeba sunię trochę wzmocnić i oczywiście poprawić wygląd sierści żeby Adulec wygladałą jak owczarek wystawowy :multi:Jeżeli chodzi o zachowanie to sunia jest coraz odważniejsza żywo reaguje na ruchy przy furtce super się bawi i skacze jest radosna i bez oporów wchodzi do domu co na początku było ogromnym problemem :evil_lol: Ada jest karmiona w domu dwa razy dziennie je spokojnie poniewaz jest sama bez innych psów obecnie juz po kolacji zjadła ładnie ryz z kurczakiem i warzywami i półtorej łyżeczki witamin :eviltong:

Posted

Sprawdź, bo podczas podróży nie było tam nic ruszane, torba cały czas stała tak jak została włożona w Zamościu a rano widziałam te witaminy, Funia pokazywała, a ja Ci mówiłam, że jest maść, książeczka i coś na wzmocnienie :razz:

Zdjęcia Aduchy poprosimy :modla: :cool3:

Posted

matko kochana :placz:ja tego nie widzę lece obejrzec torbę jeszcze raz :crazyeye:Monka cierpliwości ja zdjęć nie potrafie wstawić a moja chrześnica jest zawalona egzaminami sorki:oops:

Posted

no zabijcie mnie :angryy::mad: oczywiście jest opakowanie było w torbie pod suchą karmą nie zauważyłam bo nie wyciagałam worków daje jej sucho karmę z mojego worka tak jak pozostałym psom ale mi wstyd :oops:

Posted

Ada już po sterylce odbieram ją wieczorem po wybudzeniu. Muszę Wam powiedzieć , ze Ada staje się owczarkiem wczoraj jak wyskoczyła z zębami do mojej rottki to ino pomiana :evil_lol: a szczeka jak ktoś przechodzi tak zajadle , że bramę omijają :cool3: