Romi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 irenaka napisał(a):Niedziela Romeczku też. Ale może gofra zjemy, jak nam dobrze pójdzie?:oops:. Goferki zawsze mile widziane :evil_lol: Quote
irenaka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Romi napisał(a):Goferki zawsze mile widziane :evil_lol: Oczywiście fundujesz? Quote
irenaka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 marysia55 napisał(a):Ja tego faceta juz lubie chociaż go nie znam :grins::grins::grins: nie wiem co się stanie jak go poznam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że nie masz męża?:evil_lol: Czy ja mogę już oficjalnie napisać na wątku, to co ustaliłyśmy na pw? Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 irenaka napisał(a):Mam nadzieję, że nie masz męża?:evil_lol: Czy ja mogę już oficjalnie napisać na wątku, to co ustaliłyśmy na pw? Męża niestety mam ... ale chętnie odstąpie ( nawet za dopłatą, moją oczywiście) :diabloti::diabloti::diabloti: a nasze ustalenia oczywiście mogą iść w eter. Ja zawsze dotrzymuję raz danego słowa , no chyba że umrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 To już bardzo oficjalnie ( nawet nie wiem, czy nie zawiadomić prasy lokanlej):evil_lol: informuję, że Marysia:loveu: zgodziła się pisać teksty do ogłoszeń dla wszystkich psiaków w Niepołomicach. Marysiu!!:loveu: Pięknie dziękuję, ale czy Ty czasem nie czujesz się w tej chwili jak w programie: Mamy Cię!!:evil_lol:;) Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='irenaka']To już bardzo oficjalnie ( nawet nie wiem, czy nie zawiadomić prasy lokanlej):evil_lol: informuję, że Marysia:loveu: zgodziła się pisać teksty do ogłoszeń dla wszystkich psiaków w Niepołomicach. Marysiu!!:loveu: Pięknie dziękuję, ale czy Ty czasem nie czujesz się w tej chwili jak w programie: Mamy Cię!!:evil_lol:;) Irenko "Mamy Cię" to mało powiedziane bardzie pasuje "Kto cię tak urządził" ... wiecie kto :saint1: ten nasz anioł Irenka, ale jak wcześnie wspomniałam dla naszych zwierzaków jestem wstanie wiele poswięcić nawet własnego męża :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A prasy to może nie zawiadamiajmy bo jeszcze będę musiała sie przekwalifikować .... a ja tak kocham swoją obecną pracę :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='irenaka']Fredzio wśród innych psiaków w Niepołomicach: e-Gazeta Niepołomicka - Zaopiekuj się mną Pani Joasiu! :loveu: Wielkie pokłony za pomoc:multi: Widze ze Bos ,Kora i Tinka nie zaliczaja sie do grona niepolomickich psow:shake: Quote
wellington Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 irenaka napisał(a): Iwonka opiekuje się Prinsem w Niepołomicach, znalazła Freda a ten jak przyjechał do hotelu to trafił do kojca z Prinsem. Irenko, czy Iwonka to moja prawie-sasiadka, ktora opiekowala sie Ada ? Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Widze ze Bos ,Kora i Tinka nie zaliczaja sie do grona niepolomickich psow:shake: Napisz ładne teksty i prześlij mi na mail ze zdjęciami. Czy nie masz wrażenia, żeTwoje stwierdzenie działa w obie strony? Niepołomickie psy nie są krakowskimi? Zwłaszcza po awanturce, kiedy się okazuje, że nie mam prawa ogłoszać w prasie psów z Niepołomic? ( Twoim zdaniem). Resztę Betako na pw. bo na tym wątku nie będzie awantur. Jeżeli masz ochotę zrażać do siebie kolejnych ludzi, to rób to na swoich wątkach. Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 wellington napisał(a):Irenko, czy Iwonka to moja prawie-sasiadka, ktora opiekowala sie Ada ? Xeniu! Nie wiem:oops:. Quote
karusiap Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A jak tam Fredzio wczoraj sobie radzil??? Dogaduja sie z Prinsikiem?:loveu: Z tego co ja kojarze to Iwonka od Prinsa a od Ady to dwie rozne Iwonki;) Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 karusiap napisał(a):A jak tam Fredzio wczoraj sobie radzil??? Dogaduja sie z Prinsikiem?:loveu: Z tego co ja kojarze to Iwonka od Prinsa a od Ady to dwie rozne Iwonki;) Miałam właśnie wklejać zdjęcia Fredzia. Teoretycznie sobie radzi, jest szalenie spokojny i grzeczny. Ale serce mi pęka, bo nie chce chodzić po ogrodzie. Ma swoją trasę kojec- drzwi domu Bożenki:-( Jak tak delikatne stworzenie można na starość tak potraktować to mój mózg nie ogarnia. Fredzio nawet je delikatnie jak wróbelek:-( Jak tylko sobie przypomnę Fredzia z dnia wczorajszego to beczę. A z Prinsem jest OK. Dogadują się świetnie, nie było najmniejszego zatargu nawet jak karmiłam ich smakołykami. Psy ideały- dwa staruszki, które na stare lata nie mają własnego kąta. Zaraz wkleję parę zdjęć. . Quote
wellington Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 karusiap napisał(a): Z tego co ja kojarze to Iwonka od Prinsa a od Ady to dwie rozne Iwonki;) post#158 : buzia tej dziewczyny ktory trzyma Fredzia na smyczy wydaje mi sie taka znajoma, dlatego skojarzylam Iwona - to moze ta od Ady ? Quote
salibinka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Irenko, jak to jest z odwiedzinami w Niepołomicach? Tak sobie myślę, żeby jakoś wybrać się do Fredzia... Dane hotelu już przekazałam M.G.:loveu:, sama wpłacam dziś i dziś będzie plakacik - był już zrobiony, ale jakiś stworek włączył sobie bajkę na komputerze i niezapisany plakacik "wyłączył" :shake:;) Quote
wellington Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='salibinka'] był już zrobiony, ale jakiś stworek włączył sobie bajkę na komputerze i niezapisany plakacik "wyłączył" :shake:;) Czy ten stworek ma dwie nozki i blond wloski :evil_lol: ? Quote
karusiap Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 wellington napisał(a):post#158 : buzia tej dziewczyny ktory trzyma Fredzia na smyczy wydaje mi sie taka znajoma, dlatego skojarzylam Iwona - to moze ta od Ady ? tam na zdj to ja prowadze Fredzia:oops: Quote
wellington Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 karusiap napisał(a):tam na zdj to ja prowadze Fredzia:oops: Wiedzialam ze skadz ja znam :eviltong: Quote
salibinka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='wellington']Czy ten stworek ma dwie nozki i blond wloski :evil_lol: ? No, jak nic, to ten! :evil_lol:. Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Fredek jest przekochany i na pewno sie zaaklimatyzuje w hoteliku. Dla niego to znowu nowe miejsce do którego trzeba sie przyzwyczaić. A na zdjęciach wygląda cudownie. Ja bym zmieniła niektóre zdjęcja z ogłoszeń wykorzystyjąc właśnie te nowsze.:loveu::loveu: Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='salibinka']Irenko, jak to jest z odwiedzinami w Niepołomicach? Tak sobie myślę, żeby jakoś wybrać się do Fredzia... Ale mnie ucieszyłaś:multi::multi::multi: Zawsze Bożenka mówi, żebym zapraszała jak najwięcej ludzi. Dlatego nie widzę najmniejszego problemu, tylko bardzo proszę w przyszłą sobotę. Zaproszenie dotyczy wszystkich, bez wyjątku. Więc szybko zmieniać plany na sobotę i meldować na wątku kto jedzie. Im więcej ludzi tym lepiej. Zamówię dla Was ciasto marchewkowe.:eviltong: Jak ktoś ma problem z transportem to też proszę meldowć. Wujek Romek pomoże. Ps. Od wczoraj wujek Romek jest moim szefem;). Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 marysia55 napisał(a):Fredek jest przekochany i na pewno sie zaaklimatyzuje w hoteliku. Dla niego to znowu nowe miejsce do którego trzeba sie przyzwyczaić. A na zdjęciach wygląda cudownie. Ja bym zmieniła niektóre zdjęcja z ogłoszeń wykorzystyjąc właśnie te nowsze.:loveu::loveu: Tak Marysiu zrobię. Poprawię ogłoszenia i dodam nowe zdjęcia. Jeszcze będą następne, ale dopiero po odwiedzinach Fredzia u fryzjera. Quote
marysia55 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Romi napisał(a):No !!! Wreszcie właściwy człowiek na odpowiednim stanowisku :evil_lol::diabloti: gratuluje wujek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale cos w tym musi być że Irenka z tego powodu taka zadowolona :lol::lol::lol: Quote
Romi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote=irenaka;11629407...Od wczoraj wujek Romek jest moim szefem;). No !!! Wreszcie właściwy człowiek na odpowiednim stanowisku :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts