Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Ja tego faceta juz lubie chociaż go nie znam :grins::grins::grins: nie wiem co się stanie jak go poznam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mam nadzieję, że nie masz męża?:evil_lol:
Czy ja mogę już oficjalnie napisać na wątku, to co ustaliłyśmy na pw?

Posted

irenaka napisał(a):
Mam nadzieję, że nie masz męża?:evil_lol:
Czy ja mogę już oficjalnie napisać na wątku, to co ustaliłyśmy na pw?

Męża niestety mam ... ale chętnie odstąpie ( nawet za dopłatą, moją oczywiście) :diabloti::diabloti::diabloti:
a nasze ustalenia oczywiście mogą iść w eter. Ja zawsze dotrzymuję raz danego słowa , no chyba że umrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To już bardzo oficjalnie ( nawet nie wiem, czy nie zawiadomić prasy lokanlej):evil_lol: informuję, że Marysia:loveu: zgodziła się pisać teksty do ogłoszeń dla wszystkich psiaków w Niepołomicach.
Marysiu!!:loveu: Pięknie dziękuję, ale czy Ty czasem nie czujesz się w tej chwili jak w programie: Mamy Cię!!:evil_lol:;)

Posted

[quote name='irenaka']To już bardzo oficjalnie ( nawet nie wiem, czy nie zawiadomić prasy lokanlej):evil_lol: informuję, że Marysia:loveu: zgodziła się pisać teksty do ogłoszeń dla wszystkich psiaków w Niepołomicach.
Marysiu!!:loveu: Pięknie dziękuję, ale czy Ty czasem nie czujesz się w tej chwili jak w programie: Mamy Cię!!:evil_lol:;)

Irenko "Mamy Cię" to mało powiedziane bardzie pasuje "Kto cię tak urządził" ... wiecie kto :saint1: ten nasz anioł Irenka, ale jak wcześnie wspomniałam dla naszych zwierzaków jestem wstanie wiele poswięcić nawet własnego męża :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A prasy to może nie zawiadamiajmy bo jeszcze będę musiała sie przekwalifikować .... a ja tak kocham swoją obecną pracę :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

irenaka napisał(a):

Iwonka opiekuje się Prinsem w Niepołomicach, znalazła Freda a ten jak przyjechał do hotelu to trafił do kojca z Prinsem.

Irenko, czy Iwonka to moja prawie-sasiadka, ktora opiekowala sie Ada ?

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Widze ze Bos ,Kora i Tinka nie zaliczaja sie do grona niepolomickich psow:shake:

Napisz ładne teksty i prześlij mi na mail ze zdjęciami.
Czy nie masz wrażenia, żeTwoje stwierdzenie działa w obie strony?
Niepołomickie psy nie są krakowskimi? Zwłaszcza po awanturce, kiedy się okazuje, że nie mam prawa ogłoszać w prasie psów z Niepołomic? ( Twoim zdaniem). Resztę Betako na pw. bo na tym wątku nie będzie awantur.
Jeżeli masz ochotę zrażać do siebie kolejnych ludzi, to rób to na swoich wątkach.

Posted

karusiap napisał(a):
A jak tam Fredzio wczoraj sobie radzil???
Dogaduja sie z Prinsikiem?:loveu:

Z tego co ja kojarze to Iwonka od Prinsa a od Ady to dwie rozne Iwonki;)

Miałam właśnie wklejać zdjęcia Fredzia.
Teoretycznie sobie radzi, jest szalenie spokojny i grzeczny.
Ale serce mi pęka, bo nie chce chodzić po ogrodzie.
Ma swoją trasę kojec- drzwi domu Bożenki:-(
Jak tak delikatne stworzenie można na starość tak potraktować to mój mózg nie ogarnia. Fredzio nawet je delikatnie jak wróbelek:-(
Jak tylko sobie przypomnę Fredzia z dnia wczorajszego to beczę.
A z Prinsem jest OK. Dogadują się świetnie, nie było najmniejszego zatargu nawet jak karmiłam ich smakołykami. Psy ideały- dwa staruszki, które na stare lata nie mają własnego kąta.
Zaraz wkleję parę zdjęć.
.

Posted

karusiap napisał(a):

Z tego co ja kojarze to Iwonka od Prinsa a od Ady to dwie rozne Iwonki;)

post#158 : buzia tej dziewczyny ktory trzyma Fredzia na smyczy wydaje mi sie taka znajoma, dlatego skojarzylam Iwona - to moze ta od Ady ?

Posted

Irenko, jak to jest z odwiedzinami w Niepołomicach? Tak sobie myślę, żeby jakoś wybrać się do Fredzia...

Dane hotelu już przekazałam M.G.:loveu:, sama wpłacam dziś i dziś będzie plakacik - był już zrobiony, ale jakiś stworek włączył sobie bajkę na komputerze i niezapisany plakacik "wyłączył" :shake:;)

Posted

[quote name='salibinka'] był już zrobiony, ale jakiś stworek włączył sobie bajkę na komputerze i niezapisany plakacik "wyłączył" :shake:;)

Czy ten stworek ma dwie nozki i blond wloski :evil_lol: ?

Posted

wellington napisał(a):
post#158 : buzia tej dziewczyny ktory trzyma Fredzia na smyczy wydaje mi sie taka znajoma, dlatego skojarzylam Iwona - to moze ta od Ady ?

tam na zdj to ja prowadze Fredzia:oops:

Posted

Fredek jest przekochany i na pewno sie zaaklimatyzuje w hoteliku. Dla niego to znowu nowe miejsce do którego trzeba sie przyzwyczaić. A na zdjęciach wygląda cudownie. Ja bym zmieniła niektóre zdjęcja z ogłoszeń wykorzystyjąc właśnie te nowsze.:loveu::loveu:

Posted

[quote name='salibinka']Irenko, jak to jest z odwiedzinami w Niepołomicach? Tak sobie myślę, żeby jakoś wybrać się do Fredzia...

Ale mnie ucieszyłaś:multi::multi::multi:
Zawsze Bożenka mówi, żebym zapraszała jak najwięcej ludzi.
Dlatego nie widzę najmniejszego problemu, tylko bardzo proszę w przyszłą sobotę.
Zaproszenie dotyczy wszystkich, bez wyjątku. Więc szybko zmieniać plany na sobotę i meldować na wątku kto jedzie.
Im więcej ludzi tym lepiej. Zamówię dla Was ciasto marchewkowe.:eviltong:
Jak ktoś ma problem z transportem to też proszę meldowć.
Wujek Romek pomoże.
Ps.
Od wczoraj wujek Romek jest moim szefem;).

Posted

marysia55 napisał(a):
Fredek jest przekochany i na pewno sie zaaklimatyzuje w hoteliku. Dla niego to znowu nowe miejsce do którego trzeba sie przyzwyczaić. A na zdjęciach wygląda cudownie. Ja bym zmieniła niektóre zdjęcja z ogłoszeń wykorzystyjąc właśnie te nowsze.:loveu::loveu:

Tak Marysiu zrobię. Poprawię ogłoszenia i dodam nowe zdjęcia.
Jeszcze będą następne, ale dopiero po odwiedzinach Fredzia u fryzjera.

Posted

Romi napisał(a):
No !!! Wreszcie właściwy człowiek na odpowiednim stanowisku :evil_lol::diabloti:

gratuluje wujek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale cos w tym musi być że Irenka z tego powodu taka zadowolona :lol::lol::lol:

Posted

[quote=irenaka;11629407...Od wczoraj wujek Romek jest moim szefem;).

No !!! Wreszcie właściwy człowiek na odpowiednim stanowisku :evil_lol::diabloti: