luka1 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 allegro, które zakładałam Tadkowi trwa jeszcze jeden dzień. Czy przedużać ( oczywiscie trzeba będzie wprowadzić nowe dane) ? Quote
salibinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 UWAGA! Oświadczam ([SIZE=2]co i tak wszyscy wiedzą) z całą stanowczością, że Irenka jest NAJCUDOWNIEJSZĄ IRENKĄ ŚWIATA! I KROPKA. Prosimy o dane hotelu do przelewów i instrukcje - jak i kiedy wpłacać - żeby było ok :) Tadziu - Nietadziu :multi::loveu::multi: Quote
karusiap Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Tadzio (mysle intensywnie nad nowym imieniem,ale na bank mi sie potem oberwie za moje wymysly:cool1:) jest bossski:loveu: Jechal bardzo grzecznie wtulajac sie ,lezac na kolanach i lizac moja reke:) Jest taki ...dlugi:evil_lol:i ma sliczne wyokie lapki:loveu: Podobny do mojej fredzi wiec wiecie...juz mi sie kreci po glwoie Fredek;) Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 luka1 napisał(a):allegro, które zakładałam Tadkowi trwa jeszcze jeden dzień. Czy przedużać ( oczywiscie trzeba będzie wprowadzić nowe dane) ? Dane do kontaktu w sprawie adopcji zostają. Możesz tylko dodać, że pies przebywa w hotelu w Niepołomicach pod Krakowem. Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Wklejam zdjęcia Freda:loveu:! Karolinko:loveu:! Jeszcze raz dziękuję pięknie. A dane do przelewów zaraz wkeję na pierwszą stronę łącznie z osobami które zadeklarowały stałe wpłaty. Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 o rany!!!! :mdleje: ależ tu dziś cudowne wieści :loveu::loveu::loveu: :multi: Fredziulku teraz juz może być tylko lepiej :loveu::multi::multi::multi: Quote
salibinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy miesięczna data przelewu jest ustalona, czy po prostu wystarczy raz na miesiąc?:roll: Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 salibinka napisał(a):Czy miesięczna data przelewu jest ustalona, czy po prostu wystarczy raz na miesiąc?:roll: Nie wiem:oops: Zawsze robiłam rozliczenia po zakończeniu danego miesiąca. Może zróbmy tak, że wpłaty teraz będą do 31.01.2009. Ja zrobię rozliczenie salda na 31.01 ( czyli rozliczę okres 14-31) i później miesięczne a o każdej potwierdzonej wpłacie na Niepołomice będę informować na wątku. Nie jest tych wpłat dużo więc myślę, że nie będę miała z tym problemu. Quote
salibinka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ok.:roll:. Zrobić mu plakacik do rozwieszania? Tak się cieszę, że jest bezpieczny. A ten drugi staruszek na fotce, to kto? Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 salibinka napisał(a):Ok.:roll:. Zrobić mu plakacik do rozwieszania? Tak się cieszę, że jest bezpieczny. A ten drugi staruszek na fotce, to kto? Plakacik w Twoim:loveu: wydaniu to marzenie każdego psiaka i moje też. Więc tylko mogę bardzo prosić jak znajdziesz czas. A ten drugi piesek to Prins. I zobacz jakie dziwne zrządzenie losu. Iwonka opiekuje się Prinsem w Niepołomicach, znalazła Freda a ten jak przyjechał do hotelu to trafił do kojca z Prinsem. Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 :p:p dech mi zaparło i oczy zaszkliły się gdy weszłam na ten wątek (wprawdzie troche późno ale Tadek mi wybaczy i Ty też Irenko). Normalnie mam gęsia skórkę na rękach i plecach. Jestem bardzo szczęśliwa że Tadka nie ma juz w schronie. Uwierzcie mi że codziennie tu zaglądałam z obawą i lękiem. Boże, to takie cudowne uczucie i całe napięcie zaczęło sie topić. Teraz jak ktos napisał wcześniej może byc tylko lepiej. Bezpieczna przystań na oczekiwanie na swój prawdziwy dom. Czuje sie taka lekka i szczęśliwa. Dziękuję Wam wszystkim .... kocham takie zakończenia :loveu::loveu::loveu: Quote
karusiap Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 on nie jest Fred:placz: On jets Fredzio,Fredulec,Fredek,Fredoslaw:loveu::oops: Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 karusiap napisał(a):on nie jest Fred:placz: On jets Fredzio,Fredulec,Fredek,Fredoslaw:loveu::oops: To ja bardzo proszę o wersję ostateczną:evil_lol:. Jutro robię ogłoszenia. Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 marysia55 napisał(a)::p:p dech mi zaparło i oczy zaszkliły się gdy weszłam na ten wątek (wprawdzie troche późno ale Tadek mi wybaczy i Ty też Irenko). Normalnie mam gęsia skórkę na rękach i plecach. Jestem bardzo szczęśliwa że Tadka nie ma juz w schronie. Uwierzcie mi że codziennie tu zaglądałam z obawą i lękiem. Boże, to takie cudowne uczucie i całe napięcie zaczęło sie topić. Teraz jak ktos napisał wcześniej może byc tylko lepiej. Bezpieczna przystań na oczekiwanie na swój prawdziwy dom. Czuje sie taka lekka i szczęśliwa. Dziękuję Wam wszystkim .... kocham takie zakończenia :loveu::loveu::loveu: Nie chcę myśleć co się będzie działo jak Fred (?) znajdzie dom:evil_lol:. Wybacz, że zafundowałam Ci takie emocje. Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 irenaka napisał(a):Nie chcę myśleć co się będzie działo jak Fred (?) znajdzie dom:evil_lol:. Wybacz, że zafundowałam Ci takie emocje. jak Fredek znajdzie dom to będzie jak or.....m :evil_lol::evil_lol: Tobie kobieto jestem wstanie wybaczyc wszystko :buzi::buzi: Quote
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 marysia55 napisał(a):jak Fredek znajdzie dom to będzie jak or.....m :evil_lol::evil_lol: Tobie kobieto jestem wstanie wybaczyc wszystko :buzi::buzi: Jutro na wątek wejdzie wujek Romek ( Romi) i weźmie się za Ciebie z tym or...:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='irenaka']Jutro na wątek wejdzie wujek Romek ( Romi) i weźmie się za Ciebie z tym or...:evil_lol: noooo strasz mnie, strasz :evil_lol::evil_lol: słyszałam że wujek Romek nawet muchy nie skrzywdzi więc marysi też nie :eviltong::eviltong::eviltong: ( chyba) Quote
Asior Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='irenaka']Pani Magda M:loveu:. z Krakowa czyżby to TA Magda M :diabloti::diabloti::diabloti:ta znana z telewizji???:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='marysia55']noooo strasz mnie, strasz :evil_lol::evil_lol: słyszałam że wujek Romek nawet muchy nie skrzywdzi więc marysi też nie :eviltong::eviltong::eviltong: ( chyba) ależ kochana.. przecież or...m nie jest krzywdzeniem :diabloti: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asior napisał(a):ależ kochana.. przecież or...m nie jest krzywdzeniem :diabloti: no przeca wiem... jestem duża dziewczynka :evil_lol::evil_lol: ale podraznic sie mozna :diabloti::diabloti::diabloti: ( z wujkiem oczywista :eviltong:) Quote
Asior Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 aa no widzisz.. nie wiedziałam żes pełnoletnia :diabloti: tak młodo wyglądasz na tym avatarku :cool3::evil_lol: Quote
Asior Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 marysia55 napisał(a):masz pindziu-lindziu zapewnione tortury u mnie do końca świata i jeden dzień dłużej :diabloti::diabloti::diabloti: eeeeeeeeeehhhhehhehehehehhee też Cię lubię :loveu: Quote
marysia55 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Asior napisał(a):aa no widzisz.. nie wiedziałam żes pełnoletnia :diabloti: tak młodo wyglądasz na tym avatarku :cool3::evil_lol: masz pindziu-lindziu zapewnione tortury u mnie do końca świata i jeden dzień dłużej :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts