Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz Tadzio jak to jest na tym świecie... najpierw ciotki robią najazd watahą .. a potem żadnej nie ma . Jutro sie zjawią i będą cie całować i przepraszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz idziemy obwąchać krzaczki. Wio na samą górę :multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
bez ogłoszeń nic tu nie zdziałamy - Marysia - chorujesz - byczysz się;) to wymysl fajny tekst do ogłoszeń - taki wiesz - chwytający za serce :cool3:

o kurczę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ..... nigdy tego nie robiłam. Chcesz żebym zrobiła plagiat z twoich na allegro :evil_lol::evil_lol:
Ja nie jestem humanistką :cool3::cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']każda z nas kiedyś pisała swój pierwszy tekst :cool3: zobaczymy - może ujawni sie tu nowy talent pisarski ;)

noooooo .... skoro mówisz talent pisarski to może spróbuje .... to ma być historia czy wiersz ( na wierszach sie na prawdę nie znam):lol::lol::lol:

Posted

luka1 napisał(a):
ja mogę zrobić allegro - czy jednak nie da sie jeszcze jakies foto zrobić?

Zdjęcia są a str.5 - jest ich więcej - jeśli trzeba w większej rozdzielczości - służę. W warunkach schronu już chyba lepiej nie będzie wyglądał:shake:.

Posted

napisałam dzisiaj tekst, mój pierwszy w życiu tekst aby uratować psiaka. Musze go dać jeszcze malawaszce do przeczytania i korekty, bo nie mając żadnego doświadczenia w tej kwestii nie wiem czy właśnie o to chodzi. :oops::oops::oops:

Posted

Trzeba będzie zmienić tekst - to się wstawi, byle to coś pomogło. Psina ma troche przechlapane bo wiek raczej nie atrakcyjny, ale zawsze jest nadzieja.

Posted

Dzisiaj w schronisku była Beatka.
Tadzik jeszcze jest, Bostonek niestety zagryziony:-(
Może ktoś ma jakieś zbędne fundusze i uda się zebrać 450,00 miesięcznie na hotel dla Tadzika? To jedyny ratunek aby był bezpieczny.
Do ogłoszeń Tadzika ukradłam:oops: tekst z allegro. Przepraszam.