luka1 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 moze po świętach ktoś się zainteresuje psiną. Szkoda psiny. Quote
marysia55 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Widzisz Tadzio jak to jest na tym świecie... najpierw ciotki robią najazd watahą .. a potem żadnej nie ma . Jutro sie zjawią i będą cie całować i przepraszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz idziemy obwąchać krzaczki. Wio na samą górę :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 bez ogłoszeń nic tu nie zdziałamy - Marysia - chorujesz - byczysz się;) to wymysl fajny tekst do ogłoszeń - taki wiesz - chwytający za serce :cool3: Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 malawaszka napisał(a):bez ogłoszeń nic tu nie zdziałamy - Marysia - chorujesz - byczysz się;) to wymysl fajny tekst do ogłoszeń - taki wiesz - chwytający za serce :cool3: o kurczę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ..... nigdy tego nie robiłam. Chcesz żebym zrobiła plagiat z twoich na allegro :evil_lol::evil_lol: Ja nie jestem humanistką :cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 każda z nas kiedyś pisała swój pierwszy tekst :cool3: zobaczymy - może ujawni sie tu nowy talent pisarski ;) Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='malawaszka']każda z nas kiedyś pisała swój pierwszy tekst :cool3: zobaczymy - może ujawni sie tu nowy talent pisarski ;) noooooo .... skoro mówisz talent pisarski to może spróbuje .... to ma być historia czy wiersz ( na wierszach sie na prawdę nie znam):lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 no widzisz choroba juz mi na oczy padła..... nawet doczytać nie umiem. Ty piszesz' wiesz' ja czytam 'wiersz' a potem to juz takie bzdury odpisuję że wstyd :oops::oops::oops: Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Asior']Marysia, Ty do wyra miałaś iść no widzisz malawaszka nawet asior mnie opierdziela :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :evil_lol: nie musi być wierszem :eviltong: Asior nie goń Marysi - byczy się całymi dniami w wyrku to wypoczęta :lol: Quote
luka1 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ja mogę zrobić allegro - czy jednak nie da sie jeszcze jakies foto zrobić? Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Tadeusz obiecuje , że jak tylko wróci 'forma' to napisze ci taki tekst że ciotki będą stały w kałuzy łez, a o zdjęcia poprosimy grzeczniutko cioteczki:p:p Quote
marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 do kogo trzeba sie ładnie usmiechnąć o jakies nowe foteczki Tadeusza????? Quote
salibinka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 luka1 napisał(a):ja mogę zrobić allegro - czy jednak nie da sie jeszcze jakies foto zrobić? Zdjęcia są a str.5 - jest ich więcej - jeśli trzeba w większej rozdzielczości - służę. W warunkach schronu już chyba lepiej nie będzie wyglądał:shake:. Quote
Ank@ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Tadek jest na E6 czyli z Bostonkiem ( o ile boksów nie pomyliłam ) :cool3: Quote
luka1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 żeby nie tracić czasu wystawiłam go na allegro. Jesli trzeba bedzie wykasować - wykasuje, ale tym czasem... Uratuj Tadka ( może pudel, może sznaucer?) (520133388) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 napisałam dzisiaj tekst, mój pierwszy w życiu tekst aby uratować psiaka. Musze go dać jeszcze malawaszce do przeczytania i korekty, bo nie mając żadnego doświadczenia w tej kwestii nie wiem czy właśnie o to chodzi. :oops::oops::oops: Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 luka1 napisał(a):nikogo dzisiaj? jesteśmy, jesteśmy i baaaaaardzo dziekujemy za allegro:buzi: Quote
luka1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nawet ma sporą oglądalność - od wczoraj 91 osób - tylko telefonów brak :-( Quote
marysia55 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 przygotowałam dla niego tekst ....tylko czekam na opinie malawaszki :mad: Quote
luka1 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Trzeba będzie zmienić tekst - to się wstawi, byle to coś pomogło. Psina ma troche przechlapane bo wiek raczej nie atrakcyjny, ale zawsze jest nadzieja. Quote
marysia55 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tadek będzie dobrze chłopie... tylko trzeba jeszcze chwilke poczekać :kciuki: Quote
irenaka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dzisiaj w schronisku była Beatka. Tadzik jeszcze jest, Bostonek niestety zagryziony:-( Może ktoś ma jakieś zbędne fundusze i uda się zebrać 450,00 miesięcznie na hotel dla Tadzika? To jedyny ratunek aby był bezpieczny. Do ogłoszeń Tadzika ukradłam:oops: tekst z allegro. Przepraszam. Quote
Recommended Posts