marysia55 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Dzieki , wy moje anioły za słowa otuchy :Rose: nie duzo by brakowało żeby nastąpiła całkowita załamka :calus: Quote
irenaka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Marysiu! To ja jeszcze od siebie dodam, że jak zaczynałam "wkęcać" się w psy to uważałam, że jestem kompletnie nieprzydatną babą, która tylko potrafi beczeć. Teraz też beczę ( zostanie mi to dożywotnio):evil_lol: ale kilka adopcji fajnych mam już za sobą. Napisz po prostu w czym czujesz się pewnie. Może teksty do ogłoszeń, może robienie plakatu, ogłoszenia w necie a może masz ochotę przyjechać do psiaków do hotelu w Niepołomicach czy w Wieliczce? Siedzą psiaki w kojcach więc każde odwiedziny człowieka w hotelu to dla nich radość. Quote
irenaka Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Przepraszam za zaśmiecanie wątku.:oops: Mam ogromną prośbę, jeżeli ktoś jest na Naszej Klasie, to potrzebujemy błyskawicznej pomocy w rozsyłaniu linka z cegiełkami dla Amorka który jest w potrzebie. Pies jest w ciężkim stanie:-(. Pomóżcie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=503621203 Quote
marysia55 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gonia13 zaniedbujesz sie kobieto , czemu cie tu nie ma :evil_lol::evil_lol: Tadzik pakuj plecak idziemy na pierwszą strone pokazać sie dogomaniakom :painting::painting::painting: może ktos zakocha sie w kudłatym staruszku :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ciotki Goni 13 dalej nie ma :mad::mad:, wiec idziemy sami na spacerek zająć pierwsze miejsce :multi::multi: Quote
marysia55 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Tadzio idziemy na pierwszą stronę :painting: może kogos zauroczy taki kudłaty staruszek :lol::lol::lol: Quote
Asior Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 mówcie co chcecie, ale jego imie powala :evil_lol: Quote
maarit Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 marysia55 napisał(a):Gonia13 zaniedbujesz sie kobieto , czemu cie tu nie ma :evil_lol::evil_lol: Tadzik pakuj plecak idziemy na pierwszą strone pokazać sie dogomaniakom :painting::painting::painting: może ktos zakocha sie w kudłatym staruszku :lol::lol::lol: Wróciłam.... chwilę mnie nie było i już.... :lol: Miło:loveu:, że się cioteczka o mnie martwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asior napisał(a):mówcie co chcecie, ale jego imie powala :evil_lol: hahah jest świetne :lol::loveu: Quote
marysia55 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Gonia13 napisał(a):Wróciłam.... chwilę mnie nie było i już.... :lol: Miło:loveu:, że się cioteczka o mnie martwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. jakżesz miałam sie nie martwić :grins::grins: przeciez straciłam zmiennika :razz::razz: i juz zadyszke łapałam od tych spacerków. Starośc nie radość :diabloti::diabloti: Quote
maarit Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 marysia55 napisał(a):jakżesz miałam sie nie martwić :grins::grins: przeciez straciłam zmiennika :razz::razz: i juz zadyszke łapałam od tych spacerków. Starośc nie radość :diabloti::diabloti: Jaka starość? Założę się że jesteś cioteczko w lepszej formie niż ja!!! (nie sugeruj się tą 13:lol: bo 13 to od dnia urodzenia). Quote
marysia55 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Gonia13 napisał(a):Jaka starość? Założę się że jesteś cioteczko w lepszej formie niż ja!!! (nie sugeruj się tą 13:lol: bo 13 to od dnia urodzenia). no dobra nie licytujmy się bo moge wypaść jeszcze gorzej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadeusz wdzianko na siebie i idziemy sie pokazać komu trzeba :razz::razz::razz: Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tadek wprawdzie jest póxno .... ale pokazac się trzeba :multi::multi: Quote
marysia55 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 czy ma ktoś jakieś nowe wieści o Tadku :roll::roll: proszę podzielcie sie z nami :razz::razz: Quote
Edi100 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kocham takie kudłacze i jeszcze bardziej żal w sercu ściska, że ta bieda za kratami:placz: Quote
marysia55 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pewne już pochrapujesz Tadziu, więc tylko mizianko i spij dalej :sleep2: Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 :tree1: no może troche późno ale chodź Tadek na świąteczny spacer :tree1: widzę że ciotki znowu cię zaniedbują, juz ja to załatwię po swojemu :mad::mad::mad: Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Są tacy ludzie co wyrzucają starego psa na ulicę zapominając , że oni kiedyś też będą starzy.... ale wierzę że znajdzie się jakis człowiek który pokocha naszego Tadka i nie będzie mu przeszkadzać to , że to juz troszke starszy Pan. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 zaznaczę sobie bo lubię kudłate, a szczególnie starsze Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 luka1 napisał(a):zaznaczę sobie bo lubię kudłate, a szczególnie starsze fajnie że znalazłaś sie na tym wątku. tam gdzie ty jestes coś sie zaczyna dziać ... może teraz tez tak będzie :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tadek ciotki cosik cię zaniedbują ... idziemy kochana mordko przewietrzyc futerko na pierwszej stronie:painting: Quote
Recommended Posts