Romi Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 irenaka napisał(a):No nie!!!:mad: Moje metody wychowawcze nie skutkują, co to znaczy, że chłop chciał, żeby mu kobitki gofry fundowały!!!:-o. Za karę Romi sponsorujesz wszystkim dziewczynom goferki. Puszczę Cię w skarpetkach albo i bez:evil_lol: O przepraszam !!! jest równouprawnienie i każdy może gofra postawić. Skoro możecie jeździś samochodami (o zgrozo) to możecie też goferka postawić wujkowi....o lodach już nie będę wspominał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Romi napisał(a):O przepraszam !!! jest równouprawnienie i każdy może gofra postawić. Skoro możecie jeździś samochodami (o zgrozo) to możecie też goferka postawić wujkowi....o lodach już nie będę wspominał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Samochody prowadzimy wzorcowo. Masz jakieś uwagi?:mad: I o żadnym równouprawnieniu nie może być mowy w przypadku płacenia rachunków:mad:. Co innego -gary. Owszem, zgadzam się, żebyście obowiązki domowe mieli takie jak my:evil_lol:. Quote
irenaka Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 wellington napisał(a):Irenko, ja sie katuje zeby tak "zle" wygladac - ten wyglad jest zamierzony : wzbudza litosc :-( Ty chyba tak jak Karusia zaczynasz "dbać" o figurę ale proponuję jeden wypad na goferki i lody i zaraz się lepiej poczujesz. Jak wzbudzasz litość to może ja Cię przygarnę, adoptuję:evil_lol: Nie wiem ile masz kotów? Strzelam: trzy:evil_lol: Quote
wellington Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a kotow....a ja mysle,ze 5:pwzglednie 2 lub 12 Tak na chybil-trafil ? Rownie dobrze moglabys powiedziec cztery, siedem albo 70 - nie, nie, tak latwo te polowke gofrrrrra nie oddam. Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 a tam na chybil trafil,to cyfry obliczone doskonala metoda;) wiec stawiam na 5 Quote
wellington Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 karusiap napisał(a):a tam na chybil trafil,to cyfry obliczone doskonala metoda;) wiec stawiam na 5 Musial Ci chyba ktos zyczliwy podpowiedziec - dobrze "zgadlas" :diabloti:. Dom jest pentakotowy . Polowa gofra znow twoja :angryy: Quote
karusiap Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ale numer:evil_lol::evil_lol: ja tym razem naprawde zgadlam:multi:cos mi szeptalo 2,ale bylam twarda:diabloti: Quote
marysia55 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 paskudne łakomczuchy :mdrmed::mdrmed: Quote
irenaka Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Mam coraz lepsze wiadomości z domku Fredzia:loveu:. Antybiotyk już pomaga, nasz przystojniak ma apetyt, całkiem jeszcze się nie zadomowił, ale jest coraz lepiej. Dzisiaj wizyta kontrolna u weta a dla Was zdjęcia Fredzia w twarzowym kubraczku: Quote
marysia55 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no faktycznie bardzo twarzowy ten kubraczek, ależ "dżolo" zrobił się ten nasz TadkoFredek :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
marysia55 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 chce mi się bardzo nowych wiadomości o FredzioTadku ... plissssss Quote
karusiap Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Marysiu Fredzio zyje jak paczek w masle:evil_lol:jest rozpieszczany i kochany bardzo:loveu: Bardzo kocha swoich Panstwa a szczegolnie....Pana Wojtka:loveu: Quote
marysia55 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 karusiap napisał(a):Marysiu Fredzio zyje jak paczek w masle:evil_lol:jest rozpieszczany i kochany bardzo:loveu: Bardzo kocha swoich Panstwa a szczegolnie....Pana Wojtka:loveu: czyli cooo woli facetów jako kumpli do szklanki piwa i partyjki pokera :evil_lol::evil_lol: Quote
Romi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 marysia55 napisał(a):czyli cooo woli facetów jako kumpli do szklanki piwa i partyjki pokera :evil_lol::evil_lol: No pewnie że woli facetów :lol: Bo z babami to by popijał ajerkoniaczek i gadał u ciuchach, kosmetykach i celulitisie...bleeeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 karusiap napisał(a):Marysiu Fredzio zyje jak paczek w masle:evil_lol:jest rozpieszczany i kochany bardzo:loveu: Bardzo kocha swoich Panstwa a szczegolnie....Pana Wojtka:loveu: Ja tylko dodam, że notorycznie gadam przez telefon z Panią Magdą:loveu:( i wiem, że Karusia też):evil_lol:. Zaczynamy zawsze od tematu Fredzia a później to już wiecie...:oops: ( jak to kobiety):evil_lol: Myślę, że Fredzio ma jak w raju. Nawet się zastanawiam, czy dyscypliny nie wprowadzać. Nieźle "wyszkolił" Panią Magdę i Pana Wojtka. Wystarczy jedno szczeknięcie i już biegną sprawdzić czego trzeba naszemu Fredziowi. :evil_lol: Czysta rozpusta, ja też tak chcę!!:placz:;) Zdrówko już jest OK. w najbliższym czasie będzie wizyta u fryzjera i u dr.Stefanowicza ( psiego okulisty). Wczoraj też się nagadałam z Panią Magdą, tylko oprócz Fredzia jeszcze zdążyłyśmy "obgadać" pół świata i Karusię też.;) Wychodzi na to, że obie piejemy hymny pochwalne na Jej cześć. Nie dość że taka kocha, serce na dłoni to jeszcze z wyjątkową wrażliwością na każdy rodzaj krzywdy. Tylko żebyś sie czasem Karolinko nie zmieniała!!!:mad:;) Quote
marysia55 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 plissss ja chcę chociaz jedno, malutkie zdjęcie FredkoTadka :loveu: irenaka ja koniecznie musze się z Tobą umówić na te gofry z lodami ( boze co moja gadam , moja nadwaga sięgnie zenitu :evil_lol: ) ale juz w kwietniu, oczywiscie zaprosimy karusiap i wujka romi, no chyba że ktos jeszcze będzie chętny :diabloti::diabloti: Quote
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='marysia55']plissss ja chcę chociaz jedno, malutkie zdjęcie FredkoTadka :loveu: irenaka ja koniecznie musze się z Tobą umówić na te gofry z lodami ( boze co moja gadam , moja nadwaga sięgnie zenitu :evil_lol: ) ale juz w kwietniu, oczywiscie zaprosimy karusiap i wujka romi, no chyba że ktos jeszcze będzie chętny :diabloti::diabloti: Marysiu:loveu: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. Zaraz napiszę do Pani Magdy błagalny mail o zdjęcia. Ja oczywiście też się szykuję z wizytą, ale mam świadomość, że jeszcze jest zimno. Chcę jechać jak słoneczko będzie mocno świeciło i na spacerek się wybrać z Fredziem. Pojedziemy całą "bandą" . Pani Magda była ostatnio u weta, bo przy wycinaniu kolejnych kołtunów znalazła starą przepuklinę. Ale nie ruszamy jej w tej chwili. A co do tych goferków, to ja nie wiem, co z Tobą zrobię. Miały być w marcu. A może kolejny raz mój sklerotyczny umysł daje mi w kość? Wiesz jak jest z obietnicami? Głupi się cieszy ( czytaj ja) i mu jęzor wisi ( czytaj mnie):evil_lol: Oj, bardzo dawno już nie było goferków i nawet nie powstrzymuje mnie fakt, że pupa rośnie mi non stop:oops:. A dlaczego mnie ma tylko rosnąć?:mad:;) Quote
marysia55 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='irenaka']A co do tych goferków, to ja nie wiem, co z Tobą zrobię.Miały być w marcu. A może kolejny raz mój sklerotyczny umysł daje mi w kość? Wiesz jak jest z obietnicami? Głupi się cieszy ( czytaj ja) i mu jęzor wisi ( czytaj mnie):evil_lol: Oj, bardzo dawno już nie było goferków i nawet nie powstrzymuje mnie fakt, że pupa rośnie mi non stop:oops:. A dlaczego mnie ma tylko rosnąć?:mad:;) kochana Ty moja :loveu::loveu: ja mówiłam że do końca marca jestem zarobiona po same pachy i jeszcze wyżej :evil_lol::evil_lol: dlatego w domyśle w rachubę w chodził dopiero kwiecień serduszko :cool3::cool3:. Nie chcę sie też za bardzo licytować ale wydaje mi sie że moja pupa jest zdecydowanie większa od twojej :diabloti: dlatego spokojnie oblizuj sie już na te wspólne gofry :eating::eating:. Czekam cierpliwie na dalsze relacje o FredkoTadku :loveu::loveu: Quote
irenaka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Z dużym opóźnieniem, ale specjalnie dla Ciebie Marysiu:loveu: Fredzio i nie tylko;) Quote
irenaka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Trzymajcie jutro kciuki za Fredzia:loveu: Jedzie do dr Stefanowicza:loveu: sprawdzić oczka. Quote
marysia55 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Irenko baaaaardzo Ci dziekuję za pamięć i te przecudnej urody zdjęcia. Wszystkie są boskie, ale to ostatnie powaliło mnie na kolana :happy1::happy1::happy1: Normalnie jak bym widziała siebie z Saszą i Helenką ( moje dwie czarne bestie ) :loveu: Kciuki oczywiście będę trzymała :thumbs: Quote
salibinka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Zdjęcia są urzekające. piękne po prostu. Pamiętam zagubionego schroniskowego Tadzia..., który nie wiedział, jak stanąć, gdzie patrzeć... Ten szczęśliwy - wylegujący się na kanapie ze swoim panem - Fredzio, to inny pies. Byłoby cudownie, gdyby była szansa dla jego oczu... Quote
Recommended Posts