Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Domek jednak nie odpuścił tylko dziecko się rozchorowało.
Pani nadal jest zainteresowana. W miarę wolnego czasu spotkamy się w Niepołomicach.

Dobre wieści. Kciuki zaciśnięte, zeby to był "ten" domek:)

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Domek jednak nie odpuścił tylko dziecko się rozchorowało.
Pani nadal jest zainteresowana. W miarę wolnego czasu spotkamy się w Niepołomicach.

Irenka to po prostu miodzio na moje uszy :loveu::loveu::loveu: a właściwie oczy
chyba pomiziam wujka Romi może nawet podrapię go po pleckach :diabloti::diabloti::diabloti: ( to wszystko z tej radości jaka mnie rozpiera)

Posted

luka1 napisał(a):
wznowiłam allegro - oby niepotrzebnie

Luka! Allegro zupełnie niepotrzebne.
Kolejny raz na tym wątku mogę zrobić wszystkim niespodziankę.
Dzisiaj Fredzio pojechał do domu:multi:.
To nie jest zwykły dom, tylko nadzwyczajny. Takich domów jest niewiele.
Dom -marzenie każdego psa:loveu:
I na dodatek nie sprawdzany ( czego się na dodatek nie wstydzę):evil_lol:.
Jak na wątek wejdzie KarusiaP to pewnie Wam napisze dlaczego.
Przyznam, że jak dzisiaj usłyszałam że TEN DOM chce Fredzia to gdybym nie była po mocnej kawie, pewnie bym się przewróciła z wrażenia.
A teraz zagadka.
Kto adoptował Fredzia?

Posted

irenaka napisał(a):
Luka! Allegro zupełnie niepotrzebne.
Kolejny raz na tym wątku mogę zrobić wszystkim niespodziankę.
Dzisiaj Fredzio pojechał do domu:multi:.
To nie jest zwykły dom, tylko nadzwyczajny. Takich domów jest niewiele.
Dom -marzenie każdego psa:loveu:
I na dodatek nie sprawdzany ( czego się na dodatek nie wstydzę):evil_lol:.
Jak na wątek wejdzie KarusiaP to pewnie Wam napisze dlaczego.
Przyznam, że jak dzisiaj usłyszałam że TEN DOM chce Fredzia to gdybym nie była po mocnej kawie, pewnie bym się przewróciła z wrażenia.
A teraz zagadka.
Kto adoptował Fredzia?

O tak, tak !!! Domek nadzwyczajny !!! Wujek Romi dzisiaj tam był (no bo gdzie Irenka tam i ja) :lol::multi: Ale tajemnicy nie zdradzę :evil_lol::diabloti:

Posted

Jaaa wiem!!!!!!!!!
Pani Magda i Pan Wojtek adoptowali Fredoslawa:multi::multi::multi:

FREDZIO ZLAPAL PANA BOGA ZA NOGI!!!:loveu::loveu:

MA NAJLEPSZY DOM NA SWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pani Magda i Pan Wojtek dali dom na ostatni czas 'naszemu' niezapomnianemu Boryskowi,dzieki Nim odzyskal wiare w ludzi i poczul co to milosc i dobro.....Teraz ma te szanse Fredzio..lezka sie kreci...

Posted

Romi napisał(a):
O tak, tak !!! Domek nadzwyczajny !!! Wujek Romi dzisiaj tam był (no bo gdzie Irenka tam i ja) :lol::multi: Ale tajemnicy nie zdradzę :evil_lol::diabloti:

Romku!:loveu: Dla Ciebie specjalne, ogromne podziękowania za "rzut na taśmę" i jazdę do Kryspinowa.
Goferek się należy!!!!

Posted

[quote name='karusiap']Jaaa wiem!!!!!!!!!
Pani Magda i Pan Wojtek adoptowali Fredoslawa:multi::multi::multi:

FREDZIO ZLAPAL PANA BOGA ZA NOGI!!!:loveu::loveu:

MA NAJLEPSZY DOM NA SWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Pani Magda i Pan Wojtek dali dom na ostatni czas 'naszemu' niezapomnianemu Boryskowi,dzieki Nim odzyskal wiare w ludzi i poczul co to milosc i dobro.....Teraz ma te szanse Fredzio..lezka sie kreci...

Wiedziałam Karolinko:loveu:, że się ucieszysz.
Lepiej Fredzio nie mógł trafić. Pan Wojtek dzisiaj przyjechał z Panią Magdą potwierdzić tylko, to co już w domu uzgodnili.
Ta mała kruszynka - zaniedbana i chuda ma raj na ziemi.
Ogromne podziękowania za dom, miłość dla Pani Magdy:loveu: i Pana Wojtka:loveu:.
Sklonować Was muszę:evil_lol:.
A Ciebie Karolinko zapraszam na gofra ( ja zapraszam, Romek płaci:evil_lol:) więc nie odmawiaj. Zagadka była z nagrodą.

Posted

Pani Irenko jak sie tu nie cieszyc:loveu::loveu:

Ja na gofra.zaaawsze chetnie...a nawet ostatnio mialam taka ochote:evil_lol:

Pani Irenko zdradze po cichutku,ze ja tak nie do konca zgadlam....wlasnie rozmawialam z p.Magda:oops:ale co...nagroda to nagroda:pprawda?:roll:

ale na pewno sama tez bym zgadla:cool3:

Posted

normalnie dwa razy czytałam ostatnie posty z tego wątku.... nie mogłam po prostu uwierzyć w ten cud. Brakuje mi powietrza i mam mokre oczy. Ten świat potrafi jednak być piękny, aż się chce zyć. Jak dobrze że są jeszcze tacy wspaniali lidzie jak Pani Magda i Pan Wojtek . To sie oczywiście dotyczy też WAS , bo dgyby nie WY on sam nie znalazłby drogi do tego domku.
Cieszę się że jesteście i mogę tu z wami na tym wątku być szczęśliwa :loveu:
:Rose::Rose::Rose:

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Irenko jak sie tu nie cieszyc:loveu::loveu:

Ja na gofra.zaaawsze chetnie...a nawet ostatnio mialam taka ochote:evil_lol:

Pani Irenko zdradze po cichutku,ze ja tak nie do konca zgadlam....wlasnie rozmawialam z p.Magda:oops:ale co...nagroda to nagroda:pprawda?:roll:

ale na pewno sama tez bym zgadla:cool3:

Ja rozumiem, że ktoś coś kombinował za moimi placami?:mad:;)
Kombinować za plecami ciotki Ireny? I to TY Karolinko?:placz:;)
Ja nie wiem, kto będzie w takim razie stawiał tego goferka;)

Posted

irenaka napisał(a):
Ja rozumiem, że ktoś coś kombinował za moimi placami?:mad:;)
Kombinować za plecami ciotki Ireny? I to TY Karolinko?:placz:;)
Ja nie wiem, kto będzie w takim razie stawiał tego goferka;)

Pani Irenko,jakbym mogla??:shake:
Ja rozmawialam z p.Magda teraz niedawno,gdy Fredzio grzal juz dupke w domeczku:loveu:i dowiedzialam sie o tym wspanialym zdarzeniau:multi:

Posted

[quote name='marysia55']normalnie dwa razy czytałam ostatnie posty z tego wątku.... nie mogłam po prostu uwierzyć w ten cud. Brakuje mi powietrza i mam mokre oczy. Ten świat potrafi jednak być piękny, aż się chce zyć. Jak dobrze że są jeszcze tacy wspaniali lidzie jak Pani Magda i Pan Wojtek . To sie oczywiście dotyczy też WAS , bo dgyby nie WY on sam nie znalazłby drogi do tego domku.
Cieszę się że jesteście i mogę tu z wami na tym wątku być szczęśliwa :loveu:
:Rose::Rose::Rose:
Marysiu!:loveu:
Cieszę się niezmiernie, że jesteś z nami.
I jak pamiętam, to z pewną nieśmiałością:evil_lol: zastanawiałaś się chyba na tym wątku jak możesz pomagać.
Teraz już chyba wiesz, że droga do domu każdego psa prowadzi przez wspólną pracę nas wszystkich.
Ktoś tam na górze w wypadku Fredzia zaplanował sobie, że najpierw postawi Iwonkę na Jego drodze a później już jeden wielki łańcuszek dobrych serc.
Wszystkim serdecznie dziękuję. Bez wyjątku i równie gorąco.
Idę potańczyć:cunao:

Posted

karusiap napisał(a):
Pani Irenko,jakbym mogla??:shake:
Ja rozmawialam z p.Magda teraz niedawno,gdy Fredzio grzal juz dupke w domeczku:loveu:i dowiedzialam sie o tym wspanialym zdarzeniau:multi:

To jesteś rozgrzeszona.;)
Należą Ci się dwa goferki:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
To jesteś rozgrzeszona.;)
Należą Ci się dwa goferki:evil_lol:

Karolina dwa goferki, ciotka Irenka goferek, wujek Romi goferek....wykupimy cały zapas gofrów :lol: Trzeba będzie wcześniej zadzwonić do M1 aby się przygotowali na najazd dogomaniaków :eviltong:

Posted

Romi napisał(a):
Karolina dwa goferki, ciotka Irenka goferek, wujek Romi goferek....wykupimy cały zapas gofrów :lol: Trzeba będzie wcześniej zadzwonić do M1 aby się przygotowali na najazd dogomaniaków :eviltong:

Nic z tego wujek!!!:mad:;)
Nie WYKUPIMY!!!
Tylko WYKUPISZ!!!!
Delikatna różnica.:evil_lol:
Ja jestem gotowa w każde popołudnie po pracy, Karolinka też widzę gotowa więc czekamy na Twoją limuzynę i jedziemy.

Posted

irenaka napisał(a):
Nic z tego wujek!!!:mad:;)
Nie WYKUPIMY!!!
Tylko WYKUPISZ!!!!
Delikatna różnica.:evil_lol:
Ja jestem gotowa w każde popołudnie po pracy, Karolinka też widzę gotowa więc czekamy na Twoją limuzynę i jedziemy.

..i słowo stało się ciałem (o przepraszam to nie Biblia)...znaczy się czynem i skonsumujemy goferki wszyscy razem... :multi:
Dzisiaj napewno nie, ale tak jak napisała Irenka w tygodniu...to sprawa otwarta i do dogadania :eviltong: