marysia55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 irenaka napisał(a):Luka:loveu: masz rację. Banerek zrobiony chyba jeszcze przed zmianą imienia. I jak pamiętam Ania robiła, to poproszę o zmiany. Cieszę się z tej oglądalności, żeby tylko przełożyło się to na ilość telefonów w sprawie adopcji, to będę szczęśliwa. też o tym marzę :loveu::loveu: ten psiak na prawdę zasługuje na cieplutki domek u boku ukochanego pana/pani :p:p:p Quote
maarit Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :loveu: To teraz Fredzio do góry......... Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Czekam na najświeższe nowiny o Fredku :p:p:p Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Irenka nie daj się prosić :lol::lol: dawaj najświeższe nowinki o naszym FredoTadku :p:p:p Quote
irenaka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 marysia55 napisał(a):Irenka nie daj się prosić :lol::lol: dawaj najświeższe nowinki o naszym FredoTadku :p:p:p Są tacy co muszą pracować w niedzielę. Wybaczcie.:oops: Przyznam, że byłam zaskoczona ponieważ w ciągu tygodnia zdecydowanie poprawiła się kondycja Fredzia. Główka do góry, pupą kręci jak pannica na wydaniu:evil_lol:. Rozpaczałam w zeszłym tygodniu, że tylko po chodniczku chodzi i chce do domu, ale wczoraj doszłam do wniosku, że Fredzio to arystokracja;). Chodzi po chodniczku, żeby czasem się nie pobrudzić; do błota i wody nie wejść. Co nie znaczy, że nie chce do domu:-(. Pewnie, że chce. Jest szalenie delkatny. A Ci co wczoraj nie dojechali do Niepołomic, niech żałują. Były atrakcje : masę błota i wody po kolana:evil_lol:. Dramat. Ale byli jednak odważni, dla których błoto nie straszne. Miło mi napisać, że była Pani Magda M.:loveu: Mogłam w końcu poznać osobiście osobę, która zrobiła na mnie tak piorunujące wrażenie podczas naszych rozmów. Dziękuję serdecznie Pani Magdo i zapraszam ponownie ( mam nadzieję, że Pani czyta). W przyszłym tygodniu już się zapowiada świetna sobota, więc zapraszam wszystkich. Ps. Nic nie pisałam , ale zgłosił się jeden domek w sprawie adopcji Fredzia, ale chyba odstraszyłam, bo nie przyjechali. Wredna jestem ( wiadomo) ale nie martwcie się, ja zawsze zapraszam do Niepołomic ludzi na rozmowę (jeżeli wydają mi się sensowni), ale mówię też wyraźnie już przez telefon jakie mam oczekiwania wobec tego domu i tej adopcji, więc jeżeli nie przyjechali znaczy, że zrozumieli, że Fredzio nie dla nich. Ps2. Wujek Romek :loveu:jest do odstrzału. Zdjęć nie robił.:mad:;) Tak jak Fredzio chodził po chodniczku. Arystokrata czy co?:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 irenaka napisał(a): Ps2. Wujek Romek :loveu:jest do odstrzału. Zdjęć nie robił.:mad:;) Tak jak Fredzio chodził po chodniczku. Arystokrata czy co?:evil_lol: Irenko pieknie dziekuje za te cudowne wiadomości :buzi: 'domki do dupy' odstraszaj od razu niech nie zawracają głowy :evil_lol:, a odnośnie wujka Romka to ci pomogę :mad: kupie ci celownik optyczny żebyś nie miała problemu z trafieniem :diabloti::diabloti: Quote
irenaka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 marysia55 napisał(a):Irenko pieknie dziekuje za te cudowne wiadomości :buzi: 'domki do dupy' odstraszaj od razu niech nie zawracają głowy :evil_lol:, a odnośnie wujka Romka to ci pomogę :mad: kupie ci celownik optyczny żebyś nie miała problemu z trafieniem :diabloti::diabloti: Jak fundujesz to ja chętnie. Wujek Romek nie tylko za zdjęcia podpadł:mad:;) Muszę szybko szukać kogoś kto tego faceta wychowa, bo nie mam siły;). Quote
irenaka Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Dziewczyny ratunku, ten facet to zrobi!!:placz:;) Albo zrobi to: Romi napisał(a):staram sie .... a w sumie to może masz rację ?! mam hak w samochodzie to mogę Cię pociągnąć na wrotkach albo rolkach :evil_lol: Quote
Romi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 irenaka napisał(a):Jak fundujesz to ja chętnie. Wujek Romek nie tylko za zdjęcia podpadł:mad:;) Muszę szybko szukać kogoś kto tego faceta wychowa, bo nie mam siły;). No Irenko !!! Za karę, to z kim jedziesz w sobotę do Niepołomic :diabloti::evil_lol::lol: Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Irenka nie daj się zastraszyć facetowi:shake::shake: jak by co to ci mojego syna podrzucę :diabloti::diabloti: z samochodem oczywiście :roll::roll: No i co wujaszku Romku 'zmiękła rura' nie będziesz nam Irenki stresował :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Romi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 marysia55 napisał(a):Irenka nie daj się zastraszyć facetowi:shake::shake: jak by co to ci mojego syna podrzucę :diabloti::diabloti: z samochodem oczywiście :roll::roll: No i co wujaszku Romku 'zmiękła rura' nie będziesz nam Irenki stresował :eviltong::eviltong::eviltong: Jak tam chcecie...wujek Romi jechać nie musi...:diabloti: Quote
irenaka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Dziękuję Romku:loveu: za wklejenie ogłoszenia. Nasza kochana Camara pamięta o moich psiakach, Figielek z Krzyczek też dzisiaj jest:multi:. Pięknie dziękuję Małgosiu:loveu: Quote
Ank@ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jakie psiaki są w Niepołomicach do adopcji- wrzucę na wątek krakowski. Mam Freda, Prince'a, Aresa i Filipa, Tinkę, Korę i Wincenta. Kto jest jeszcze ? Quote
PaulinaB Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Ank@2']Jakie psiaki są w Niepołomicach do adopcji- wrzucę na wątek krakowski. Mam Freda, Prince'a, Aresa i Filipa, Tinkę, Korę i Wincenta. Kto jest jeszcze ? Amor w kojcu razem z Aresem, Sonia w kojcu z Figlem, wszystkie z Krzyczek (wątek krzyczkowski) i jeszcze Patos z kojcu z Filipem (też ma swój wątek na dogo) http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/patos-juz-w-hotelu-zbieramy-kase-na-utrzymanie-bezpieczny-czeka-na-ds-tymczasowy-106038/ Quote
Ank@ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Patos już też jest na wątku - zapomniałam o nim :oops: http://www.dogomania.pl/forum/10449331-post6.html tu jest napisane że Amor ma dom :roll: Quote
irenaka Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Ank@2']Patos już też jest na wątku - zapomniałam o nim :oops: http://www.dogomania.pl/forum/10449331-post6.html tu jest napisane że Amor ma dom :roll: Ja nie mogę.:evil_lol: Ania jesteś wielka!!!:lol: Nikt nie zauważył, że nadal widnieje jako wyadoptowany? Jutro poprawiam, dziękuję!!! Quote
salibinka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Spóźniony pdf:oops:: Fredzio-plakat.pdf - File Shared from Box.net - Free Online File Storage Quote
marysia55 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Romi napisał(a):Jak tam chcecie...wujek Romi jechać nie musi...:diabloti: Wujek Romi ty sie tak od razu nie obrażaj :eviltong::eviltong::eviltong: to tylko tak było dla utemperowania Twoich ciągot do dokuczania Irence. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież wszyscy na Dogo wiedzą że wujek Romi jest NIEZASTĄPIONY i NIEPOWTARZALNY :diabloti::diabloti: Ty nasz 'Chołowczycu':p:p:p Quote
Romi Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 marysia55 napisał(a):Wujek Romi ty sie tak od razu nie obrażaj :eviltong::eviltong::eviltong: to tylko tak było dla utemperowania Twoich ciągot do dokuczania Irence. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież wszyscy na Dogo wiedzą że wujek Romi jest NIEZASTĄPIONY i NIEPOWTARZALNY :diabloti::diabloti: Ty nasz 'Chołowczycu':p:p:p tak, tak....:placz::placz::placz: a wujka Romiego to nikt nie broni jak mu Irenka dokucza :placz::placz::placz:...o ja biedny...nikt mnie nie kocha...nikt mnie nie przytuli...:placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Romi napisał(a):tak, tak....:placz::placz::placz: a wujka Romiego to nikt nie broni jak mu Irenka dokucza :placz::placz::placz:...o ja biedny...nikt mnie nie kocha...nikt mnie nie przytuli...:placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: coś podobnego ..to z Irenki taka bestia :roll::roll: Dobrze wujek że sie w końcu przed nami otworzyłeś i ujawniłeś całą prawdę :evil_lol::evil_lol: od dzisiaj będziemy cię kochać, przytulać, miziać i czasami nawet podrapiemy....... :diabloti: po pleckach :loveu::loveu: Quote
irenaka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: coś podobnego ..to z Irenki taka bestia :roll::roll: Dobrze wujek że sie w końcu przed nami otworzyłeś i ujawniłeś całą prawdę :evil_lol::evil_lol: od dzisiaj będziemy cię kochać, przytulać, miziać i czasami nawet podrapiemy....... :diabloti: po pleckach :loveu::loveu: No nie:mad:;) Ledwo człowiek wstanie i takie rzeczy o sobie czyta:crazyeye: Przecież wiadomo, że ja nie jestem od głaskania wujka Romka:loveu: tylko wychowywania. Jak wychować faceta, żeby wyszedł na ludzi? Trzeba niestety ciągnąć paskiem;). Faceci mają zupełnie inaczej zbudowany mózg, co próbowałam wytłumaczyć ostatnio wujkowi ( już nie dodawałam, że jesteśmy jako kobiety na wyższym stopniu rozwoju aby nie drażnić lwa), ale On tego nie rozumie:evil_lol:. A tak poważnie Romku bardzo uniżenie i pokornie ;) proszę o wydrukowanie plakaciku Fredzia. Dasz radę? Quote
Romi Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 irenaka napisał(a):No nie:mad:;) Ledwo człowiek wstanie i takie rzeczy o sobie czyta:crazyeye: Przecież wiadomo, że ja nie jestem od głaskania wujka Romka:loveu: tylko wychowywania. Jak wychować faceta, żeby wyszedł na ludzi? Trzeba niestety ciągnąć paskiem;). Faceci mają zupełnie inaczej zbudowany mózg, co próbowałam wytłumaczyć ostatnio wujkowi ( już nie dodawałam, że jesteśmy jako kobiety na wyższym stopniu rozwoju aby nie drażnić lwa), ale On tego nie rozumie:evil_lol:. A tak poważnie Romku bardzo uniżenie i pokornie ;) proszę o wydrukowanie plakaciku Fredzia. Dasz radę? No pięknie....czego to się człowiek może dowiedzieć (jak by nie było) z internetu...:angryy::evil_lol: Co do plakatu to ile razy mam go wydrukować 10-20-30 (a może 50) razy ??? Quote
irenaka Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 irenaka napisał(a): Ps. Nic nie pisałam , ale zgłosił się jeden domek w sprawie adopcji Fredzia, ale chyba odstraszyłam, bo nie przyjechali. Wredna jestem ( wiadomo) ale nie martwcie się, ja zawsze zapraszam do Niepołomic ludzi na rozmowę (jeżeli wydają mi się sensowni), ale mówię też wyraźnie już przez telefon jakie mam oczekiwania wobec tego domu i tej adopcji, więc jeżeli nie przyjechali znaczy, że zrozumieli, że Fredzio nie dla nich. Domek jednak nie odpuścił tylko dziecko się rozchorowało. Pani nadal jest zainteresowana. W miarę wolnego czasu spotkamy się w Niepołomicach. Quote
Recommended Posts