irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 marysia55 napisał(a):gratuluje wujek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale cos w tym musi być że Irenka z tego powodu taka zadowolona :lol::lol::lol: Zadowolona jestem, bo teraz jak ktoś mnie poprosi o pomoc to musi uzyskać pozwolenie szefa:evil_lol: Podanie, życiorys i trzy zdjęcia.;) Ale ponieważ tak naprawdę od piętnastu lat nie miałam szefa ( a do tego mam wredny charakterek) to obawiam się, że szybko się zbuntuję. Ps. Jedziesz oczywiście Marysiu do Niepołomic? Quote
Romi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 irenaka napisał(a):Zadowolona jestem, bo teraz jak ktoś mnie poprosi o pomoc to musi uzyskać pozwolenie szefa:evil_lol: Podanie, życiorys i trzy zdjęcia.;) Ale ponieważ tak naprawdę od piętnastu lat nie miałam szefa ( a do tego mam wredny charakterek) to obawiam się, że szybko się zbuntuję Jak się Irenko zbuntujesz to....podzielimy moje autko na pół (po lini wzdłużnej) i ja bedę jechał lewą połową a Ty prawą...tylko zorganizuj sobie drugą kierownicę:diabloti: Quote
irenaka Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='Romi']Jak się Irenko zbuntujesz to....podzielimy moje autko na pół (po lini wzdłużnej) i ja bedę jechał lewą połową a Ty prawą...tylko zorganizuj sobie drugą kierownicę:diabloti: Dzięki szefie, że nie muszę chociaż biec za samochodem, prawdziwy łaskawca z Ciebie:evil_lol: Quote
Romi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='irenaka']Dzięki szefie, że nie muszę chociaż biec za samochodem, prawdziwy łaskawca z Ciebie:evil_lol: staram sie .... a w sumie to może masz rację ?! mam hak w samochodzie to mogę Cię pociągnąć na wrotkach albo rolkach :evil_lol: Quote
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Wczoraj Fredzio był na wizycie u weta. Postaram się nic nie pokręcić z tego co Bożenka mi przekazała. Po pierwsze, miał robione badania krwi które są dobre. Jedynie minimalnie podniesiony jest wskaźnik białych ciałek, co w przypadku stanu zapalnego ucha jakie miał jest zrozumiałe. Uszy był tylko lekko zabrudzone już bez stanu zapalnego, gorzej z oczkami. W obu oczkach jest zaćma, ale w jednym dodatkowo ma zwichniętą siatkówkę. Niestety nie będziemy mogli w tej chwili Fredzia ostrzyc, chociaż ma okropne kołtuny. Nasza wetka powiedziała, że w DT to byłoby możliwe, ale w hotelu absolutnie nie. Powolutku będziemy te kołtuny wycinać. Bardzo bym Was jeszcze raz prosiła o pomoc. Gdyby ktoś miał coś na bazarek dla Fredzia to polecam się pamięci. Wizyta + badania kosztowały 100,00 i poprosiłam Bożenkę aby ruszyła pieniądze na hotel, bo nie miałam z czego zapłacić:shake:. Może ktoś będzie mógł pomóc? Quote
salibinka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Irenko, zostało sporo rzeczy od Majki na Nemusia. Teraz mamy w sumie komplet finansowy dla Niego. Majka powiedziała mi, że jak coś zostanie, mogę przekazać jakiemuś innemu psiakowi. Może by Fredzio skorzystał:cool3:. Sama teraz nie dam rady wystawiać:shake:, ale mogę przywieźć do Niepołomic w sobotę, albo jeśli, ktoś chciałby pomóc i zrobić bazarki - na terenie Krakowa podrzucić. Mmm? Quote
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Aniu! Dziękuję, jakkolwiek głupio to zabrzmi ja też nie dam rady zrobić bazarków:shake:. Mam w tej chwili 12 psów do zrobienia ogłoszeń ( przynamniej po 10) od wczoraj są już zdjęcia Sary i Jej dzieci z mojego podpisu do ogłoszeń a dzisiaj doszła mi jeszcze jedna sunia. Jestem po uszy zarobiona. Mam dość:-(. Quote
salibinka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Prosimy serdecznie o pomoc - Czy Ktoś Wspaniały zechce wystawić rzeczy i poprowadzić aukcje dla Fredzia? Dowiozę pod wskazany adres. Są jeszcze książki, serwetki, naczynka... Mogę też dorzucić od siebie kilka rzeczy, ale potrzeba REALIZATORA:roll:. Quote
PaulinaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 irenaka napisał(a):[quote name='salibinka']Irenko, jak to jest z odwiedzinami w Niepołomicach? Tak sobie myślę, żeby jakoś wybrać się do Fredzia... Ale mnie ucieszyłaś:multi::multi::multi: Zawsze Bożenka mówi, żebym zapraszała jak najwięcej ludzi. Dlatego nie widzę najmniejszego problemu, tylko bardzo proszę w przyszłą sobotę. Zaproszenie dotyczy wszystkich, bez wyjątku. Więc szybko zmieniać plany na sobotę i meldować na wątku kto jedzie. Im więcej ludzi tym lepiej. Zamówię dla Was ciasto marchewkowe.:eviltong: Jak ktoś ma problem z transportem to też proszę meldowć. Wujek Romek pomoże. Ps. Od wczoraj wujek Romek jest moim szefem;). hehe Pani Irenko zapomniała Pani, że osoby od ciasta marchewkowego nie bedzie:P hehe i moze byc problem:D:D:D bo niestety ale na sobote to nie dojade;) Quote
wellington Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 hehe Pani Irenko zapomniała Pani, że osoby od ciasta marchewkowego nie bedzie Paulinko :-o :-o :-o :-o :-o ? Juz pisze do Ciebie bo to OT Quote
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 PaulinaB napisał(a):[quote name='irenaka'] hehe Pani Irenko zapomniała Pani, że osoby od ciasta marchewkowego nie bedzie:P hehe i moze byc problem:D:D:D bo niestety ale na sobote to nie dojade;) To, że Cię nie ma w tym tygodniu to ja wiem, mama:loveu: obiecała, że ciasto będzie. Ale Romek:loveu: sobie dzisiaj przypomniał, że obiecałaś nam dwa, więc w przyszłym tygodniu będziesz siedzieć w kuchni i piec ciasta;). Pół Krakowa zaproszę i wtedy zrobimy prawdziwą ucztę marchewkową:evil_lol:. Quote
PaulinaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 irenaka napisał(a):[quote name='PaulinaB'] To, że Cię nie ma w tym tygodniu to ja wiem, mama:loveu: obiecała, że ciasto będzie. Ale Romek:loveu: sobie dzisiaj przypomniał, że obiecałaś nam dwa, więc w przyszłym tygodniu będziesz siedzieć w kuchni i piec ciasta;). Pół Krakowa zaproszę i wtedy zrobimy prawdziwą ucztę marchewkową:evil_lol:. Hehe to sie mama wkopała;) a Romek cos sciemnia bo to nie ja mu obiecalam ciasto tylko mama:P wiec prosze mnie tu nie wkopywac w takie rzeczy:P Quote
marysia55 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 PaulinaB napisał(a):[quote name='irenaka'] Hehe to sie mama wkopała;) a Romek cos sciemnia bo to nie ja mu obiecalam ciasto tylko mama:P wiec prosze mnie tu nie wkopywac w takie rzeczy:P a ja się nie załapię na to marchewkwe ciasto bo niestety nie dam rady pojechać. Do końca marca jestem "umarta" dla świata :placz::placz: Quote
irenaka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 marysia55 napisał(a):[quote name='PaulinaB'] a ja się nie załapię na to marchewkwe ciasto bo niestety nie dam rady pojechać. Do końca marca jestem "umarta" dla świata :placz::placz: Marysia!:mad:;) Nie rób mi tego!!! Już kiedyś tak było, że miał być zlot "czarownic";) w Niepołomicach i nikt nie przyjechał:shake: Musimy się spotkać, nawet Bożenka o Ciebie pytała!! Quote
Romi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 PaulinaB napisał(a):[quote name='irenaka'] Hehe to sie mama wkopała;) a Romek cos sciemnia bo to nie ja mu obiecalam ciasto tylko mama:P wiec prosze mnie tu nie wkopywac w takie rzeczy:P No w sumie to mama obiecała ciasto, ale powiedziała że Paulina zrobi, bo Jej jest najlepsze, cudowne, najsmaczniejsze i niepowtarzalne...:evil_lol: No to ja myślę że trzeba słuchać mamy i obietnicę (prośbę) Bożeńci wykonasz...prawda ?!:evil_lol: Quote
PaulinaB Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Romi napisał(a):[quote name='PaulinaB'] No w sumie to mama obiecała ciasto, ale powiedziała że Paulina zrobi, bo Jej jest najlepsze, cudowne, najsmaczniejsze i niepowtarzalne...:evil_lol: No to ja myślę że trzeba słuchać mamy i obietnicę (prośbę) Bożeńci wykonasz...prawda ?!:evil_lol: Hehe Romek spytaj sie w takim razie Bożenci czy robie wszystko to co mi każe:P:P:P Quote
marysia55 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 irenaka napisał(a):[quote name='marysia55'] Marysia!:mad:;) Nie rób mi tego!!! Już kiedyś tak było, że miał być zlot "czarownic";) w Niepołomicach i nikt nie przyjechał:shake: Musimy się spotkać, nawet Bożenka o Ciebie pytała!! Irenka ja też cie kocham :evil_lol: na prawdę nie dam rady.I jest mi przykro że sie z wami nie zobaczę. Powiedz Bożence że dopóki was nie zobaczę nie odejdę z tego świata :evil_lol::evil_lol:. więcej napiszę jutro na pw :buzi: Quote
irenaka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Marysiu!:loveu: Trzymam za słowo, że jak będziesz mogła to przyjedziesz poznać psiaki i nie tylko. A do reszty "towarzystwa" z wątku mam pytanie:mad:;) Ciotka Irena sobie nie zapomniała, że prosiła o pomoc w bazarkach dla Fredzia. Jak nie znajdzie się nikt, to zacznę szukać "przymusowego" ochotnika:evil_lol: Kto dobrowolnie zgodzi się na prowadzenie bazarku ma u mnie gofra:evil_lol: Quote
salibinka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Irenko, nie morduj;) - nie damy rady w tę sobotę przyjechać do Niepołomic:oops: - wieziemy moją Teklunię do Domku:lol:. Psie ciacha dla Fredzia i spółki i książeczki dla Ciebie czekają spakowane. Może w następną sobotę? ... A ode mnie do gofra góra bitej śmietany;) - tylko niech Ktoś pomoże i ruszy aukcje dla Fredzia... Quote
salibinka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Link do pdf-u wstawię jutro, bo przez pół godziny wgrało się 5%:shake: Quote
luka1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 a banerek może poprawić? bo raz on Tadek raz Fredek. Na allegro duża ogladalność. Quote
irenaka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 luka1 napisał(a):a banerek może poprawić? bo raz on Tadek raz Fredek. Na allegro duża ogladalność. Luka:loveu: masz rację. Banerek zrobiony chyba jeszcze przed zmianą imienia. I jak pamiętam Ania robiła, to poproszę o zmiany. Cieszę się z tej oglądalności, żeby tylko przełożyło się to na ilość telefonów w sprawie adopcji, to będę szczęśliwa. Quote
irenaka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 marysia55 napisał(a):salibinka super plakat :cool2: Jak zwykle Ania ze swoją kobiecą delikatnością i niezwykłymi talentami zrobiła arcydzieło:multi: Dziękuję pięknie Aneczko:loveu: Quote
irenaka Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Pozwalam sobie "zaśmiecić wątek. Ponieważ od miesiąca lutego psy z Krzyczek zostają prawdopodobnie bez pieniędzy na utrzymanie bardzo proszę o pomoc. Link do wątku psiaków z Krzyczek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-w-imieniu-tych-ktore-ocalaly-prosimy-o-domy-115276/index68.html#post11656237 Jeżeli ktoś będzie chciał przeznaczyć swój 1% podatku na rzecz Fundacji znajdzie tam "instrukcję". Ps. Bardzo proszę osoby które są zainteresowane wpłatą swojego podatku na podaną fundację o wstrzymanie się do czasu sprawdzenia przez fundację, czy faktycznie już za 2008 rok takie rozliczenie będzie możliwe. Quote
Recommended Posts