Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, że Puszek już kochany!!

Wierzę i wiem, jak mogą się cieszyć, bo pamiętam dokładnie jak nei mogłam się doczekać Pestki i Śrubki :loveu:

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Od bidy:evil_lol: zaadresuja na adres schroniska;)

Oooo do schroniska to jak najbardziej jestem za,będzie im (nam) bardzo miło:loveu: Każdy pracownik miał w tym swój udział i taki miły gest każdego zadowoli,zwłaszcza że nie zdarza się często dostać podziękowania na piśmie.. Szczególnie,że nowa opiekunka Puszka musi podpisać naszą umowę adopcyjną i ją do nas przysłać więc nawet jednym listem może iść:evil_lol:

Posted

Wyslemy na adresik schroniska:lol:
Na watku transportowym zglosila sie maksiorek chetna nam pomoc. Rozumiem ze jest z Opola wiec moze podrzucilaby Puszka do Brzegu bo to jakies 44 km. Wowczas kierowca nie musialby sie cofac. Napisalam tam:lol:

Posted

Ja juz mam nr polskiej komorki Pana Lukasza w Brzegu. Jeszcze dzis wieczorem otrzymam jego adres. Wstepnie wiem ze wyjazd z Brzegu nastapi 21 Grudnia czyli w niedziele okolo godz. 19.00
Puszek musialby na ta godzine dotrzec do Brzegu. Pozostalo nam tylko umowic Peter Beny z maksiorek a maksiorek poprosic o umowienie sie z p Lukaszem:lol:

Posted

Puszku:loveu:to juz naprawde kilka dzionkow:multi:Nie mozemy sie juz doczekac malenki, zebys Ty wiedzial jakie towarzystwo:cool3: ci sie kroi w nowym domeczku, nie, nie zdradze, sam sie przekonasz:lol:

namiary maksiorek przekazalam Fizi i na wszelki wypadek rowniez moj nr komorki

Posted

Mnie sie otwiera ale ja wkleilam skopiowana fote. Nie wiem co sie stalo z Imageshack. Jak mam to zrobic? Ktory podpis w Image skopiowac? Kiedys byl tzw direct link a teraz go nie ma:shake:

Posted

Puszek ma już komplet dokumentów,czipa,szelki i smycz. Wszystko gotowe. Jutro zostanie uprany.
Siedzi sobie spokojnie i czeka,jest bardzo wesoły cieszy się za każdym razem kiedy ktoś do niego przyjdzie:loveu:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Puszek ma już komplet dokumentów,czipa,szelki i smycz. Wszystko gotowe. Jutro zostanie uprany.
Siedzi sobie spokojnie i czeka,jest bardzo wesoły cieszy się za każdym razem kiedy ktoś do niego przyjdzie:loveu:

Dziekuje za wspaniale i radosne wiesci:multi: Puszeczku, tak trzymaj:lol: Juz niebawem malenki bedziesz narazony na spotkanie z nieco zdewociala ciotka:evil_lol: Dasz rade to wytrzymac? Badz dzielny malutki i zachowuj sie w podrozy byle jak...ale sie zachowuj;):evil_lol:

Dziewczyny, Peter Beny:loveu: serdecznie dziekuje za wszystko, tak pieknie i rozsadnie zorganizowana akcja. Adres do p Lukasza zaraz podam na pw maksiorek.

fizia:lol: czy moge Ci przeslac foteczki na email z prosba o wstawienie tutaj?

Posted

Moje autko odmówiło posłuszeństwa , niestety , jak nie znajdę nikogo innego do transportu , to słowo się rzekło , i pojadę żony autem :mad: Jutro będę na necie dam znać ;) Taka szansa się nie może zmarnować :loveu:

Posted

A to pech, Peter:lol:, naprawde mi przykro, nie ma to- jak tuz przed Swietami nieprzewidziane wydatki:angryy: skad ja to znam.........Szkoda ze tak daleko, bo mialbys na bank gratisowa naprawe i solidny przeglad autka. Jesli potrzebujesz jakiejs czesci z 2 reki to moge/postaram sie zalatwic i ewentualnie podac P Lukaszowi, zalezy jaki masz samochod i co jest do wymiany.
Dziekuje Ci za pomoc Peter, jestes nieoceniony:multi:Chcialabym Cie kiedys poznac, babeczki tez:multi:Wszyscy jestescie kochani
PS. Peter podasz mi koszt paliwa, dobrze? Na pw umowimy sie jak najlepiej moge przekazac Ci pieniazki

Fota 2 pod ponizszym linkiem

http://img508.imageshack.us/img508/9652/juzwyprobowaneae0.jpg

Chyba nie bedzie Puszkowi za ciasno, he he

Posted

Qurde, bardzo elegancki za bardzo eleganckie:mad:pieniadze Fiziu, ciekawa jestem ile takie cos kosztuje w Pl?

Przekazalam maksiorkowi, ze Puszek moze byc juz o godz 16 w Brzegu, dopisuje jeszcze dla Petera,/ tak podal mi wczoraj p Lukasz smsem/. maksiorek ma adres i nr komorki p Lukasza
Puszek pojedzie jak krol w towarzystwie 2 innych psiakow ktore znalazly domek w NL dzieki Fortuna.

Zaopatrzony w przepiekne szeleczki i smyczke dzieki kochanej Fizi:loveu:Dzieki Fiziu, dozgonne dzieki:lol:

maksiorek, pominelam w mojej odp, ale tak, jesli mozesz to zalacz dla Puszka butelke wody i jakikolwiek plastikowy pojemniczek. Mam nadzieje ze przy ewentualnym podawaniu mu wody, synus nam nie prysnie w nieznane i p Lukasz dobrze przypilnuje. W nocy jest niewielki ruch na autostradach wiec Puszek powinien w miare szybko dotrzec do NL.

Posted

Oj jeśli chodzi o mnie to nie ma za co dziękować - ja tylko wysłałam, żaden problem - to Taks kochana robi takie śliczne rzeczy dla "naszych" pasiaków :loveu:

Wyobrażam sobie, że transpoterek miał elegancką cenę - ja kupowałam parę lat temuu taki malutki, dla fretki i nawet on swoje kosztował.