Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smyczka idealnie zestawi sie w komplecik z szeleczkami:lol: Fiziu, ja chetnie wspomoge w ten sposob pieski schroniskowe i kupie Puszkowi wyprawke;) Niech chlopczyk ma cos od ciotki w prezencie:lol: To poprosze o zarezerwowanie/ jesli rozmiar Puszkowy i na pw adresik na ktory moge przeslac pieniazki

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dusje - ja myślę, że spokojnie może to zostać przekazane z bazarku - Ty już i tak załatwiłaś Puszkowi Dom i transport do niego.

Na bazarek oczywiście zapraszam, może znajdziesz tam coś dla swoich psiaków :) Taks robi bardzo ładne i solidne rzeczy.

Posted

W takim razie bardzo dziekuje:multi:Puszeczku kochany,czy ty juz po? Fiziu, czytalam wateczek miodowych panienek, jakie one fajne:loveu:Srubka podobna jest troszeczke do mojej Tosienki, fajne sa takie psiaczki.

Posted

Chyba najlepiej komus, kto bedzie przy wydawaniu Puszka:lol: Nie wiem jeszcze jak to zostanie zorganizowane w schronisku, ale wiem ze Puszek musi byc wieczorem w sobote juz w Opolu. Niestety, nie udalo mi sie jeszcze spotkac z kierowca, dzisiaj mial dzwonic i nic:roll: Teraz musze czekac do poniedzialku. Lykam waleriane zeby dozyc do przyszlego tygodnia:evil_lol:

Posted

[quote name='dusje']Chyba najlepiej komus, kto bedzie przy wydawaniu Puszka:lol: Nie wiem jeszcze jak to zostanie zorganizowane w schronisku, ale wiem ze Puszek musi byc wieczorem w sobote juz w Opolu. Niestety, nie udalo mi sie jeszcze spotkac z kierowca, dzisiaj mial dzwonic i nic:roll: Teraz musze czekac do poniedzialku. Lykam waleriane zeby dozyc do przyszlego tygodnia:evil_lol:

PS, Ja jeszcze licze sie z tym ze kierowca bedzie wyjezdzal wieczorem w niedziele czyli 21 grudnia, wiec byloby dobrze zastanowic sie nad mozliwoscia 1 noclegu Puszka, o ile w niedziele nie bedzie mozliwosci zabrania go ze schroniska i mam nadzieje, ze Peter Beny moze pojechac ewentualnie w niedziele

Z tych nerwow juz sama siebie cytuje, sorry

Posted

narazie tylko kibicuję i przy okazji zaznaczam wątek. Ale w razie czego jest nas więcej do myślenia. kierowca ze mnie kiepski i auto też nie na dalsze trasy, ale gdyby trzeba było coś w "naszej wiosce" to może się przydam;)

Posted

To super, mam nadzieję, że w najbliższym czasie będzie okazja do skorzystania z Twojej pomocy - niech się tylko jakieś domy znajdą, bo ostatnio to coś chyba niewiele ich....

Posted

Dziekuje Fizia:loveu: serdecznie dziekuje:multi:ja przed chwila przeczytalam maila z fundacji.......niepokoja sie brakiem wiesci o Puszku, ale co moge im odpisac:oops:

Posted

Puszek został wyciachany w czwartek,wszystko u niego ok.
Siedzi sobie w specjalnym pokoiku,w cieple i szykuje się do drogi:lol: Do boksu już nie wróci.
Puszek wyjedzie od nas w kompleciku który będzie na niego pasował,ze wszystkimi dokumentami (mają być gotowe w środę).

Co do Miśki - nie ma jej u nas od około roku,nie wiem czemu nadal jest na stronie,niestety czasem się jakiegoś psa przeoczy.

Lizka121 - dzięki :)

Aha,Puszek przed wyjazdem zostanie też "uprany" bo troszkę... eee... śmierdzi.

Posted

[quote name='truskawa144']Puszek został wyciachany w czwartek,wszystko u niego ok.
Siedzi sobie w specjalnym pokoiku,w cieple i szykuje się do drogi:lol: Do boksu już nie wróci.
Puszek wyjedzie od nas w kompleciku który będzie na niego pasował,ze wszystkimi dokumentami (mają być gotowe w środę).

Co do Miśki - nie ma jej u nas od około roku,nie wiem czemu nadal jest na stronie,niestety czasem się jakiegoś psa przeoczy.

Lizka121 - dzięki :)

Aha,Puszek przed wyjazdem zostanie też "uprany" bo troszkę... eee... śmierdzi.

truskawa, serdecznie dziekuje za dobre nowiny, za pomoc Puszkowi i za roztoczenie nad nim tak dobrej opieki:loveu:
Jak to dobrze, ze Puszek nie musi wracac do boksu:multi:Teraz juz po oskalpowaniu:evil_lol::evil_lol: odpocznie sobie w ciepelku a za kilka dni......:multi: Prosze, podziekuj schronisku w moim i fundacji imieniu za przygotowanie Puszka do podrozy. Na biezaco beda zapodawane wiesci o nim:lol: Puszku, odliczamy dni i dziekujemy pieknie Wszystkim ktorzy pomagaja ci dotrzec do krainy wiatrakow i tulipanow.
Fajnie, ze pomyslalas o "wypraniu"Puszka przed podroza, odpchlenie tez warte grzechu:evil_lol:coby kierowca mogl bez drapanka dowiezc go do nas i nie zrazil sie na przyszlosc., bo wierze ze mozemy pomoc kolejnej sierocie i skorzystac z jego uslug:lol:

truskawa, serdecznie dziekuje za dobre nowiny, za pomoc Puszkowi i za roztoczenie nad nim tak dobrej opieki:loveu: Dziekuje Zuza i Nody, Fizia, Peter Beny i Lizka121.
Teraz juz znikam i wchodze na maila zeby powiadomic fundacje.. moga juz spac spokojnie:lol:

PS. Miejmy nadzieje ze Misia juz w dobrym domku. Misiu, mizianko od nas:lol:

Posted

Największe podziękowania należą się Tobie Dusje - bez Twojej pomocy kto wie jak długo Puszek siedziałby jeszcze za kratami i czy kiedykolwiek zaznałby jeszcze miłośći i szczęścia

Posted

Jednak lubie sie powtarzac:evil_lol: 2 razy bylo: " truskawa serdecznie dziekuje."........itd:evil_lol::oops:, zobaczcie co z czlowieka robia nerwy. U mnie goraca linia na hotmailu, fundacja pisze do mnie i ja tez do nich. Ponownie dziekuje tym razem tylko w ich imieniu:lol: a truskawa proszona jest o podanie adresiku prywatnego na pw....;) kartke dziekczynna pragna wyslac i mysle ze nie odmawia sie takich prosb, nieprawda?:lol: To poprosze o adresik na pw;)`jesli mozna. Puszek zostanie poddany zabiegom wszelakim, a pakiecik ma na celu zachecic kierowce do pokochania nas:lol:

Posted

A czy ktoś ma kontakt z Peterem?
Mam nadzieję, że z transportem ze schroniska wszystko ok.
W ostateczności Dziewczyna z owczarka.pl potwierdzała dzisiaj, że może po Puszka pojechać pociągiem i Go zawieźc, ale to by było dość utrudnione, bo schronisko jest 25 km od Częstochowy

Posted

fizia napisał(a):
A czy ktoś ma kontakt z Peterem?
Mam nadzieję, że z transportem ze schroniska wszystko ok.
W ostateczności Dziewczyna z owczarka.pl potwierdzała dzisiaj, że może po Puszka pojechać pociągiem i Go zawieźc, ale to by było dość utrudnione, bo schronisko jest 25 km od Częstochowy

Faktycznie, bedzie potrzebny tel do Peter Beny, jesli nadal podtrzymuje propozycje:lol: Musze przekazac Jego nr tel panu Lukaszowi a Peter Beny - nr p. Lukasza. Obaj Panowie pozstana w kontakcie i ustala miejsce i godzine spotkania:lol: Pan Lukasz jest juz w piatek w PL

Fiziu:lol: piekna roza, dziekuje:lol: oby Puszkowe zycie na obczyznie bylo uslane wlasnie rozami ale pozbawionymi cierni....Niech nasz Puszek pozna smak zycia, domowe ciepelko, niech zazna milosci kochajacych go ludzi...Patetyczne, ale wiem ze Puszkowi bedzie bardzo dobrze, bo juz ktos kocha malego Puszka

Posted

Hehe, Dusje ja i tak nie znam holenderskiego/niemieckiego więc na prawdę wystarczą podziękowania za Twoim pośrednictwem a i te są zbyteczne bo w końcu po to tu jestem (jesteśmy) żeby psom pomagać:evil_lol:

Peter jest niezawodny i mam nadzieję że i tym razem pomoże:loveu:

Posted

truskawa, ja przetlumacze;), pozwol ludziom wyzwolic emocje i wdziecznosc wyrazic:lol: Od bidy:evil_lol: zaadresuja na adres schroniska;) tyyyz dojdzie. Qrde, jak oni sie ciesza, nie uwierzycie, musialabym tlumaczyc ich maile a zwlaszcza ten ostatni...Kocham tych ludzi......normalnie ich kocham:loveu: