Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url=http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=14512]Forum Owczarek.pl: Transport CZ

hmm coś się link nei wkleja, ale chodzi o to, że napisałam też na owczarek.pl

Posted

fizia, dzieki twoim animacjom:loveu: tak to sie nazywa? czuje sie jak slodkie dziecie:lol: Co za bajeczne slicznosciowce:multi:
Co do transporu to faktycznie najlepszy bylby Brzeg bo ten gosc tam mieszka, ale Opole tyz dobre. Musi sie udac bo przeciez to dla szczescia Puszka:loveu:Niech sobie chopczyk pozyje w normalnych warunkach na stare lata. Dziekuje, ze wstawilas na owczarku, moze stamtad ktos zechce pomoc bo Puszek to taki maly owczarek, he he, nieprawda?;)

Posted

No wlasnie, komu bedzie wdzieczny az po grob Puszek za pomoc w drodze po szczesliwe zycie:lol: Kto bedzie wspominal z lezka w oku ten dzien, w ktorym Puszek dzieki niemu dojechal do Opola lub do Brzegu..... Komu Puszek da ostatniego buziaka przed dluga droga do NL?:lol:

Posted

Fizia, dzieki za te cudenka:loveu:sprobuje skopiowac i podesle w kolejnym mailu do fundacji:loveu: niech oni tez poczuja sie choc raz w zyciu malymi slodkimi brzdacami:lol: Pozwolisz, prawda?

Posted

Jak nie pojedzie ktoś inny to ja pojadę ( ale ostatecznie , bo ryzykuję rozwód ) , wiec dajcie znać kilka dni przed , czy jest transport , na moje GG 1592079
lub tel. ;) Byłem w tym schronie i wiem że dbają o psy , wiec naprawdę warto pomóc :mad::mad:

Posted

Oj Peter - dzięki serdeczne, że napisałeś!!!

Tak by było żal, gdyby przez ten kawałek drogi Puszek nie pojechał.

No tylko rozwodu też żal...:diabloti:

Może jeszcze znajdzie się ktoś, kto aż tyle nie ryzykuje...

Ale bardzo się cieszę, że ewentualnie jest taka opcja!!:multi:

Posted

Przed chwilą na owczarku pojawiła się jeszcze taka wypowiedź

Jeżeli nikt się z autkiem nie zgłosi, to ja mogę jechać do Częstochowy PKP i PKP go przewieźć do Opola... (jestem z Zabrza)
Wszystko też zależy od tego jak zachowa się w pociągu, w kagańcu...

Dużo wygodniej i szybciej byłoby jednak autkiem...

Posted

Pewnie rozwodu nie będzie :diabloti: Wiec dajcie znać , jak nic nie znajdziecie ,ja mam ponad 60 km do tego schronu i do Opola tez kawałek , najwyżej znów jakieś ciche dni będą w domu :evil_lol: AAA tel mają niektóre cioteczki do mnie :razz:
Czarodziejka miedzy innymi :p

Posted

Postaram sie jak najszybciej spotkac z Panem Lukaszem ktory dowiezie Puszka do Holandii. Musze spisac jego dane, kontakt tel w Polsce i ustalic w ktorym miejscu w Opolu, Puszek ma sie stawic na zbiorke:eviltong: Mam nadzieje ze wszystko wypali i przyznaje ze nerwy mnie zjadaja doszczetnie. Uspokoje sie dopiero wtedy, gdy zobacze Puszka juz tutaj:lol:

Posted

Czy Puszek jest juz pozbawiony......?:evil_lol: Dzisiaj juz 8 i obawiam sie ze to juz za pozno na ewentualna sterylke i szczepienia Misi, a transport juz prawie dograny dzieki szczodrosci serca Peter Beny. Jesli Misia jest nadal w schronisku to bedzie musiala poczekac. Moze w miedzyczasie poznacie ja lepiej i wowczas rozejrze sie z fundacja za jakims domkiem. Puszek nie moze czekac dluzej bo to starszy chlopczyk i kazdy dzien sie liczy.